Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok véletlenül egy olyan disztrót ami netbookon is jól fut, de mellette azért jól is néz ki? A pepperminten gondolkozok most. Próbáltam már párat, az ubuntu sajnos kb win7 sebességen ment, ami már azért lassú ezen a gépen. Volt még Fuduntu, azon nem tudtam megszokni hogy nincs rendes szoftverközpont, ez a terminálból való telepítés pedig nem nekem való. A lubuntu egyszerűen bugos volt, összeomlott a 2-3. frissítésnél.
A biztonság nem lenne olyan fontos igazából, a root jogokkal nem szeretek foglalkozni annyira (beírogatni félpercenként..).
A puppyt néztem még de az olyan gyengének tűnt. Legjobban valami ubuntu alapúnak örülnék, tud valaki ilyet?
A gép specifikációi: intel n280@1.66ghz , gma950, 2gb ram
Egy win7 mellé telepíteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest