Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok véletlenül egy olyan disztrót ami netbookon is jól fut, de mellette azért jól is néz ki? A pepperminten gondolkozok most. Próbáltam már párat, az ubuntu sajnos kb win7 sebességen ment, ami már azért lassú ezen a gépen. Volt még Fuduntu, azon nem tudtam megszokni hogy nincs rendes szoftverközpont, ez a terminálból való telepítés pedig nem nekem való. A lubuntu egyszerűen bugos volt, összeomlott a 2-3. frissítésnél.
A biztonság nem lenne olyan fontos igazából, a root jogokkal nem szeretek foglalkozni annyira (beírogatni félpercenként..).
A puppyt néztem még de az olyan gyengének tűnt. Legjobban valami ubuntu alapúnak örülnék, tud valaki ilyet?
A gép specifikációi: intel n280@1.66ghz , gma950, 2gb ram
Egy win7 mellé telepíteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mesterséges intelligencia topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- iPhone topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest