-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Valaki nem tud esetleg egy ventilátor szabályzó programot, ami elementary osen futna?
Btw. Egy régebbi gépnél mennyire 'egészséges' az hogy ha pl. görgetek le egy weblapon, akkor hallom hogy valami cicereg a gépből (vinyóból?) ? -
gtamate2
veterán
Na frissítettem az elementaryt és úgy néz ki javították ezt a bugot hogy ha megnyomom az alkalmazások menüpontot 3-4 mp-et várnom kellett, most egyből bejött. Érdemes volt frissíteni
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok véletlenül egy olyan disztrót ami netbookon is jól fut, de mellette azért jól is néz ki? A pepperminten gondolkozok most. Próbáltam már párat, az ubuntu sajnos kb win7 sebességen ment, ami már azért lassú ezen a gépen. Volt még Fuduntu, azon nem tudtam megszokni hogy nincs rendes szoftverközpont, ez a terminálból való telepítés pedig nem nekem való. A lubuntu egyszerűen bugos volt, összeomlott a 2-3. frissítésnél.
A biztonság nem lenne olyan fontos igazából, a root jogokkal nem szeretek foglalkozni annyira (beírogatni félpercenként..).
A puppyt néztem még de az olyan gyengének tűnt. Legjobban valami ubuntu alapúnak örülnék, tud valaki ilyet?
A gép specifikációi: intel n280@1.66ghz , gma950, 2gb ram
Egy win7 mellé telepíteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest