Hirdetés
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
OK értem, és van hozzá leírás, hogy hogyan lehet normálisan telepíteni Linux Mint Maya-ra? Mert én kerestem és ki is próbáltam többet is, viszont egyik sem működött rendesen. Meg a megjelenése is más, mint amit a gnome honlapján láttam. Ebből gondoltam, hogy nem a végleges verzió van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Pánik a memóriapiacon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest