- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tinúviel
csendes tag
Azt elfelejtettem mondani, hogy anyámék miatt lehetőleg magyar nyelvű legyen. Nekem nem gond az angol, de ők már kikapcsolni sem tudnák úgy a gépet

Túl sokan dícsérik az Arch linuxot. Ennyire jó? Régebben megpróbáltam virtualboxban telepíteni, de már ott sem sokáig jutottam. Igaz, nem olvastam útmutatót hozzá.
Átgondoltam a helyzetet. Mivel a win már nem foglal helyet és a Kubinak szánt 30 gb is túlzás szerintem, ezért lehet szó dual boot-ról. Kezdésnek mondjuk egy Fedora - Chakra páros kerül fel, aztán meglátom mikor leszek felkészülve az Arch telepítésére. Nem tudok választani közülük, mindkettő érdekel. A Suse időközben kiesett, mert olyan monstrumnak tűnik, tiszta windows feeling használni. Ubuntu és bármi, ami arra épül, egy darabig nem kell. Ma is szegmentációs hibát dobott a Kubuntu a rendszerbeállításokba belépve.
Melyik rendszert érdemes előbb telepíteni? A Fedora-t vagy a Chakra-t?Köszönöm, az ajánlásokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest