- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tinúviel
csendes tag
Azt elfelejtettem mondani, hogy anyámék miatt lehetőleg magyar nyelvű legyen. Nekem nem gond az angol, de ők már kikapcsolni sem tudnák úgy a gépet

Túl sokan dícsérik az Arch linuxot. Ennyire jó? Régebben megpróbáltam virtualboxban telepíteni, de már ott sem sokáig jutottam. Igaz, nem olvastam útmutatót hozzá.
Átgondoltam a helyzetet. Mivel a win már nem foglal helyet és a Kubinak szánt 30 gb is túlzás szerintem, ezért lehet szó dual boot-ról. Kezdésnek mondjuk egy Fedora - Chakra páros kerül fel, aztán meglátom mikor leszek felkészülve az Arch telepítésére. Nem tudok választani közülük, mindkettő érdekel. A Suse időközben kiesett, mert olyan monstrumnak tűnik, tiszta windows feeling használni. Ubuntu és bármi, ami arra épül, egy darabig nem kell. Ma is szegmentációs hibát dobott a Kubuntu a rendszerbeállításokba belépve.
Melyik rendszert érdemes előbb telepíteni? A Fedora-t vagy a Chakra-t?Köszönöm, az ajánlásokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest