- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
pakriksz
üzenetére
Nekem például 6 éve kiválóan működik, szóval onnan nehéz is előrébb lépni
Történetesen nekem is 5770 van jelenleg. HL2-t nem próbáltam mondjuk, de pl. unigine benchmarkot és egyéb 3d cuccot igen, még wine alatt is.Villódzni az open source driver szokott de van rá workaround.
Értem én, hogy neked problémád van és ezért morcos vagy de a "semmi előrelépés" az erős túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung kuponkunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Történetesen nekem is 5770 van jelenleg. HL2-t nem próbáltam mondjuk, de pl. unigine benchmarkot és egyéb 3d cuccot igen, még wine alatt is.