- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Egy Android fejlesztésre optimalizált, Arch alapú Linux disztrót használok egy ideje (BBQLinux), de mivel nem csak erre vonatkozhat a probléma, ezért tennék fel itt egy kérdést.
Nagyjából egy hónapja le lett váltva a SLiM, és bekerült a LightDM. Mióta ez megtörtént, nem tudok rootként belogolni, se grafikus felületről, se karakteres felületről (Authentication failed a jelszó megadása után, pedig 100%, hogy a jó jelszót adom meg). Ha belogolok sima userként, után su és jelszó megadásával tudom használni rootként a terminált, de én a rendszert szeretném így használni (virtuális környezetben persze).Írtam már a fejlesztőnek, de sajna nem reagált... Valaki tudna segíteni a megoldásban?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest