- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
hagytam a francba és átdugtam USB2-re, ott jó.
most viszont azok a portok is foglaltak, ezért mindenképp USB3-on kellene használni, ha hagyná magát, de nem teszi...
xhci_hcd 0000:02:00.0: WARN: Stalled endpoint - mondta a dmesg
egy 2010-es Ubuntu topikban találtam ugyanilyen nyűgöt, akkor a következő kernel-verzióra kalapáltak valamit és megjavult, de (ha pusztán a verziószámot nézzük, akkor) a Debianban régebbi kernel van még, azt persze a franc tudja, hogy ezt pont javították-e maszekban, bár láthatólag nem.
kőbalta-megoldás mivel csak az xhci hülye, így az USB3-as vinyót átdugtam USB2-re, az USB2-t meg USB3-ra, így most mindkettő USB2-n megy, hibátlanul.
úgyis pár bájtos vackokat mentegetek, nem igazán érvényesül az USB3
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest