- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
sziasztok. kaptam suliban egy házit és bajok vannak. virtualboxban dolgozom. van egy mappa debianon amit meg szeretnék osztani egy XP-s géppel. a hálózatot összehoztam, tudják egymást pingelni a gépek, de most a Sambával adódnak gondok.
A samba a következőképpen van konfigurálva:
(az eth2 a belső csatoló, az tuti helyes)
A kliensünk pedig a következő hibaüzenetet dobja ki:
egyébként a megosztott nevű mappát szeretném megosztani, ez a cél. mindenféle konfigot próbálgattam már, rengetegen gugliztam, de nem tudok egyszerűen jogot adni sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest