Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
No, most a partíciók megvannak, fájlrendszerük is stimmel végre. Viszont a másolással kicsit elakadtam.
Először próbáltam közvetlen az SD kártyáról másolni így:
sudo rsync -va /dev/mmcblk0p1 /dev/loop0p1
Ez nem ad hibát, csak semmit nem másol.Ha a korábban mentett 2Gb-s állományt is becsatolom loop eszköznek és abból próbálok másolni így:
sudo rsync -va /dev/loop1p1 /dev/loop0p1
Akkor szerinte nincs olyan, hogy /dev/loop1p1. Mondjuk ezt meg is értem, mert kparted alatt nem látszanak a partíciói, míg a loop0-nak meg mindkettő jó.bambano: hmm, valamelyik raspb. fórumban volt. Akkor mit javasolsz olyan másolásra, hogy ne másolódjon át az üres hely, mint pl. dd-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest