- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
OK
A kliensgépnek, amin próbálgatm a dolgot, van winyója, és arról is behúzhatoó a megosztás. Meg is tettem, onnan tudom, hogy úgy el tudom indítani a bash-t, meg be tudok lépni a /bin-be a megosztáson, stb.
Ha nem lenne winyója, és tudna USB-ról bootolni (nem tud), akkor pendrive-ról indítottam volna egy tesztrendszert
Vagy live CD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kliensgépnek, amin próbálgatm a dolgot, van winyója, és arról is behúzhatoó a megosztás. Meg is tettem, onnan tudom, hogy úgy el tudom indítani a bash-t, meg be tudok lépni a /bin-be a megosztáson, stb.
Vagy live CD.