Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na megint harcolok ezzel a pci ssd kernel modullal.
a helyzet röviden, hogy feltelepítettem egy újabb kernelt. egyelőre nincs betöltve, nincs újraindítva a gép.
filóztam hogyan tudomlefordítani az újkernel alá ezt az ssd modult, ha már eleve nem fog elindulni nélküle. eddig mindig az ssd-n kívül volt a rencer, most már azon fut.
abban maradtam, hogy egy olyan újkernelt választottam, amihez már megvan ez az mvumi.ko nevű csoda.
most ezt bemásoltam a /lib/modules/újkernel/ssd könyvtárba, de itt el vagyok bizonytalanodva. a depmod így minden egyéb nélkül az éppen nem aktív kernel könyvtárát is megnézi-e.
ránéztem a depmod helpre hátha megértem, de nem annyira. szóval az első kérdés, hogy hogyan tudok depmodozni erre az imént telepített, még nem aktív újkernelbe modult.
advancednek persze érdekelne, hogy valami egyszerű módon tudok-e make-t csinálni egy olyan újkernelre, amit csak telepítettem, de inaktív.
bocs a konyhanyelvért, ennyire futja a téma kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Star Trek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest