- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na megint harcolok ezzel a pci ssd kernel modullal.
a helyzet röviden, hogy feltelepítettem egy újabb kernelt. egyelőre nincs betöltve, nincs újraindítva a gép.
filóztam hogyan tudomlefordítani az újkernel alá ezt az ssd modult, ha már eleve nem fog elindulni nélküle. eddig mindig az ssd-n kívül volt a rencer, most már azon fut.
abban maradtam, hogy egy olyan újkernelt választottam, amihez már megvan ez az mvumi.ko nevű csoda.
most ezt bemásoltam a /lib/modules/újkernel/ssd könyvtárba, de itt el vagyok bizonytalanodva. a depmod így minden egyéb nélkül az éppen nem aktív kernel könyvtárát is megnézi-e.
ránéztem a depmod helpre hátha megértem, de nem annyira. szóval az első kérdés, hogy hogyan tudok depmodozni erre az imént telepített, még nem aktív újkernelbe modult.
advancednek persze érdekelne, hogy valami egyszerű módon tudok-e make-t csinálni egy olyan újkernelre, amit csak telepítettem, de inaktív.
bocs a konyhanyelvért, ennyire futja a téma kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest