- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na megint harcolok ezzel a pci ssd kernel modullal.
a helyzet röviden, hogy feltelepítettem egy újabb kernelt. egyelőre nincs betöltve, nincs újraindítva a gép.
filóztam hogyan tudomlefordítani az újkernel alá ezt az ssd modult, ha már eleve nem fog elindulni nélküle. eddig mindig az ssd-n kívül volt a rencer, most már azon fut.
abban maradtam, hogy egy olyan újkernelt választottam, amihez már megvan ez az mvumi.ko nevű csoda.
most ezt bemásoltam a /lib/modules/újkernel/ssd könyvtárba, de itt el vagyok bizonytalanodva. a depmod így minden egyéb nélkül az éppen nem aktív kernel könyvtárát is megnézi-e.
ránéztem a depmod helpre hátha megértem, de nem annyira. szóval az első kérdés, hogy hogyan tudok depmodozni erre az imént telepített, még nem aktív újkernelbe modult.
advancednek persze érdekelne, hogy valami egyszerű módon tudok-e make-t csinálni egy olyan újkernelre, amit csak telepítettem, de inaktív.
bocs a konyhanyelvért, ennyire futja a téma kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest