- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na megint harcolok ezzel a pci ssd kernel modullal.
a helyzet röviden, hogy feltelepítettem egy újabb kernelt. egyelőre nincs betöltve, nincs újraindítva a gép.
filóztam hogyan tudomlefordítani az újkernel alá ezt az ssd modult, ha már eleve nem fog elindulni nélküle. eddig mindig az ssd-n kívül volt a rencer, most már azon fut.
abban maradtam, hogy egy olyan újkernelt választottam, amihez már megvan ez az mvumi.ko nevű csoda.
most ezt bemásoltam a /lib/modules/újkernel/ssd könyvtárba, de itt el vagyok bizonytalanodva. a depmod így minden egyéb nélkül az éppen nem aktív kernel könyvtárát is megnézi-e.
ránéztem a depmod helpre hátha megértem, de nem annyira. szóval az első kérdés, hogy hogyan tudok depmodozni erre az imént telepített, még nem aktív újkernelbe modult.
advancednek persze érdekelne, hogy valami egyszerű módon tudok-e make-t csinálni egy olyan újkernelre, amit csak telepítettem, de inaktív.
bocs a konyhanyelvért, ennyire futja a téma kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest