Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Android dual SIM okostelefonok
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Szia!
1. Konzol felületen úgy lehet felbontást állítani, hogy a kernelt framebuferrel töltöd be. Ebben megtudod kapcsolóként adni a kívánt felbontást, frissítési gyakoriságot. [link] (angol)
2. Nekem Gentoo alatt voltak ilyen problémáim, sajnos nem jöttem rá, hogy mi is lehet a baja, de Ubuntu alatt csodálatosan működik. Talán próbál ki, hiszen egyenesági leszármazottja a Diban-nak, sokkal dinamikusabban fejlődik, szerintem nem lesz ilyen gondod alatta. [link] (magyar)
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest