Hirdetés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ber3i
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem...Vettem egy Fujits-siemens laptopot, Widescreenes, es a következő problémák léptek fel, amikor egy Ubuntu vagy egy Debian linuxot tettem fel(a többövel nem tudom, mert azokat nem használtam még):
1.
Konzol módban szétesik a kép, megfeleződik, nem lehet látni semmit, hogy lehet felbontást módosítani shellben??? Az X-es felület rendben van, ott nincs gáz.
2.
A másik, és nagyobb bajom, hogy nem működik megfelelően az USB-s egér, függetlenül attól, hogy milyet használok. Szaggat, lassú, használhatatlan, az érintőpad meg jól működik...Próbálkoztam már kernel fordítással is, de ugyanez volt a tapasztalat, nem változott az egér működésében semmi...
Elöre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 26
- Bluetooth hangszórók
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest