- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ber3i
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem...Vettem egy Fujits-siemens laptopot, Widescreenes, es a következő problémák léptek fel, amikor egy Ubuntu vagy egy Debian linuxot tettem fel(a többövel nem tudom, mert azokat nem használtam még):
1.
Konzol módban szétesik a kép, megfeleződik, nem lehet látni semmit, hogy lehet felbontást módosítani shellben??? Az X-es felület rendben van, ott nincs gáz.
2.
A másik, és nagyobb bajom, hogy nem működik megfelelően az USB-s egér, függetlenül attól, hogy milyet használok. Szaggat, lassú, használhatatlan, az érintőpad meg jól működik...Próbálkoztam már kernel fordítással is, de ugyanez volt a tapasztalat, nem változott az egér működésében semmi...
Elöre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest