- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
Hát ez kikészít.
Tegnap felváltottam az ubunutut, egy lxde-s linux mint-el(ubuntu alapú). Meg is lepődtem hogy alapból 10mbiten ment a lan (mert rossz a kábel bekötése), és nem a szokásos autonegotiation 100mbit és 1 bit nem megy át majd írja hogy nincs hálózat, hanem végre felismeri.
elkiabáltam mert tök random, néha felismeri néha nem.mii-tool-al beállítottam 10mbitre, rágugliztam hogy kell permanensé tenni (mert elfelejtettem régen hogy csináltam)
Mindenhol csak azt találtam hogy az init.d-be hozzak létre egy új fájlt(régen tuti nem így csináltam), és másoljam be a scriptet ami beállítja. Újraindítottam, volt hálózat, örültem hogy jó. Még egyszer, megint nincs háló csak akkor ha mii-tool-al újra 10mbitre állítom.Hogy az istenbe lehet beállítani hogy maradjon 10mbiten?
A grafikus beállítófelület meg hihetetlen, minden marhaságot be lehet állítani, még a routing útvonalat is, de a retkes linksebességet azt évek óta nem sikerült oda berakni.[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- League of Legends
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.