- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Egy fordítással kapcsolatos kérdésem van.
Legyen egy szűz linux, modjuk ubuntu, de ezt most kb. mindegy.Egy másik gépen már le volt fordítva az ffmpeg és az opencv, onnan kiszedtem a fájlokat.
Az include megadása nem probléma:
-I/home/elrood/Projects/ocvlibs/include/opencv
-I/home/elrood/Projects/ocvlibs/include
Ez működik.De a libek megadása nem megy, tudom, hogy mondjuk
-L/home/elrood/Projects/ocvlibs -lopencv_core -lopencv_imgproc -lopencv_highgui kéne. de ezt már nem kedveli.
Azt tudom, hogy a pkg-config-gal kéne játszani, de pont el szeretném kerülni, mert SVN-ről mászna le a projekt és nem akarok állítgatni a gépeken.Van megoldás, vagy inkább hagyjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest