Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Egy fordítással kapcsolatos kérdésem van.
Legyen egy szűz linux, modjuk ubuntu, de ezt most kb. mindegy.Egy másik gépen már le volt fordítva az ffmpeg és az opencv, onnan kiszedtem a fájlokat.
Az include megadása nem probléma:
-I/home/elrood/Projects/ocvlibs/include/opencv
-I/home/elrood/Projects/ocvlibs/include
Ez működik.De a libek megadása nem megy, tudom, hogy mondjuk
-L/home/elrood/Projects/ocvlibs -lopencv_core -lopencv_imgproc -lopencv_highgui kéne. de ezt már nem kedveli.
Azt tudom, hogy a pkg-config-gal kéne játszani, de pont el szeretném kerülni, mert SVN-ről mászna le a projekt és nem akarok állítgatni a gépeken.Van megoldás, vagy inkább hagyjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest