- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Ma láttam az indexen egy cikket az új OpenSuse-ról és kedvet kaptam a kipróbálására,le is töltöttem,kiírtam dvd-re.Fel lehet ezt rakni win7 mellé úgy hogy ne vágja haza a rendszeremet és normálisan tudjam kipróbálni.Nem ismerem a linuxot,egyszer ,kétszer cd-ről futtattam régebbi verziókat,azok valahogy nem jöttek be mert nehézkesnek találtam a használatát és most ez valahogy azt a benyomást kelti bennem hogy használható egy "halandónak" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest