- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
BigManus
üzenetére
Bocsi a sok hülye kérdésért de csak egyszerűen amit kiírtam telepítsem fel pl a D meghajtóra,vagy csinál magának helyet?Olvastam hogy valami speckó file rendszer kell neki,ha mondjuk csinálok neki egy 5-10gb-os helyet,és ha nem jön be nekem akkor vissza fogom tudni varázsolni win alól? Egy Toshiba L300-as notebook-ra menne fel.
-
Bass
addikt
válasz
BigManus
üzenetére
Pff én meg már ki is írtam dvd-re amit le lehetett tölteni.Nem szoktam játszani max a startlapon lévő dolgokkal,gondolom ezek is elindulnak.Írtak valamiféle emulátort az használható,wines szoftverek mennek rajta így? Videókat szoktam konvertálni,a telefonomhoz(nokia 5230) való szoftver stb.Ha flottúl működne lehet hogy lecserélném a gyári win vistámat mert unom hogy lassan kapcsol be ill ki és sokszor indok nélkül terheli a vinyót pedig az indexelés ki van kapcsolva,próbáltam a win7-t de az sem jobb csak beetetés mert max egy leheletnyit finomabb a vistánál de alig érezhetően.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Ma láttam az indexen egy cikket az új OpenSuse-ról és kedvet kaptam a kipróbálására,le is töltöttem,kiírtam dvd-re.Fel lehet ezt rakni win7 mellé úgy hogy ne vágja haza a rendszeremet és normálisan tudjam kipróbálni.Nem ismerem a linuxot,egyszer ,kétszer cd-ről futtattam régebbi verziókat,azok valahogy nem jöttek be mert nehézkesnek találtam a használatát és most ez valahogy azt a benyomást kelti bennem hogy használható egy "halandónak" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs