-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cyborg>
csendes tag
Sziasztok!
Van egy debian squeeze 64-bites rendszerem, amin fordítottam magamnak egy 2.6.36-os kernelt. El is indul, de nem tudom feltenni az nvidia legújabb(260.19) gyári driverét. A következő hibával áll le:
ERROR: Unable to determine the version of the kernel sources located in
'/usr/src/linux-2.6.36/'. Please make sure you have installed the
kernel source files for your kernel and that they are properly
configured; on Red Hat Linux systems, for example, be sure you have the
'kernel-source' or 'kernel-devel' RPM installed. If you know the
correct kernel source files are installed, you may specify the kernel
source path with the '--kernel-source-path' command line option.A linux források a '/usr/src/linux-2.6.36/' könyvtárban vannak( a --kernel-source-path -tal adtam meg).
Google-le találtam hasonló hibaüzeneteket, de az abból származott, hogy a 2.6.33 kernelre megváltoztatták néhány fontos .h fájl helyét. Így a driver nem találta meg azokat. Bár nem láttam rá nagy esélyt, h most is ez lesz a gond, mégis megpróbáltam az ott vázolt megoldást. De, ahogy az várható volt, nem jártam sikerrel.Ha valaki találkozott ezzel/ van ötlete, akkor kérem, h válaszoljon.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest