- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
a nat beallitasa nagyjabol disztrofuggetlen, barmilyen leiras jo lehet a temaban, ha jobban bele szeretnel maszni
amugy hozzad hasonloan en is inkabb windoze-os beallitottsagu vagyok (legalabbis desktop-ra, de oda mindenkepp), par eve kezdtem el tanulgatni a linux-ot (itt is eleg sok segitseget kaptam), en anno debian-on, azota valtottam gentoo-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest