- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Mostanaban nagyon divatos az Ubuntu, van 64 bites kiadasa is, bar en szemely szerint nem vagyok nagy Ubuntu rajongo, otthon Slackware-t hasznalok, nem tudom annak van-e kulon 64 bites valtozata (notebookra tettem Ubuntut, a videokartyat nem volt kepes eletre kelteni, mc nincs benne, links szinten nincs, ugyhogy innentol toroltem es ment a helyere a Slackware 10.2, kijelzo tokeletes, mc es links is van
)
ha neked nincs extrem kijelzod (mint az en 1680x1050-esem) es nem kell sok parancssoros program, akkor szerintem jol jarhatsz az Ubuntuval, eleg komoly tamogatottsaga es felhasznalotabora van, a debian alap miatt pedig gyak. barhol tudnak benne segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)