- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
Úgy néz ki a megoldást is megtaláltam...milyen jót elbeszélgetek magammal
Ha megjön az új kormány és annak is ilyen baja van, akkor tuti nekiesek a bütykölésnek...felesleges gariztatni még egyszer, mert nem hiba, működik rendesen, csak hangja van. Majd ha érdekel valakit, és én is megcsináltam, készítek magyarul egy leírást, hogy kell megcsinálni (és persze ha jó az eredmény is...).
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest