- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlegMajom
junior tag
válasz
Gomez86 #67976 üzenetére
Egyetlen terméke miatt húzom le, mert egyet vettem. Ráadásul, ahogy már említettem, nem az első kormányom. Leginkább azért húzom le, mert alacsonyabb kategóriájú termékek is sokkal tovább bírták.
Nem mondom biztosra, hogy semmit nem csinálok rosszul, simán lehet. Akkor miért csak ezzel? A többi kormányt miért nem tettem tönkre néhány hónap alatt?
Szinte mindenhol megkaptam, hogy rajtam kívül mindenkinél jól működik. Ezzel nem igazán vagyok kisegítve.
A japán autókról is szinte csak pozitív véleményeket hallok. Én mégis lehúztam kivétel nélkül mindet, amit próbáltam. Egyik rosszabb volt, mint a másik. A VW autóival sose volt bajom, Saab-okkal se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest