- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Ne halt meg a projekt csk lement suspendbe a vizsgák miatt
Meg most asszem az lesz, hogy a 2500-as mobil bartont mégsem ebbe rakom, ugyanis vettem alá egy nf7-s deszkát, procira meg hűtőre pedig jelenleg nincs vatta, tehát gyűjtök, viszont. Egy kisebb masinát fogok a cuccba szerelni, videokártyáról még nem döntöttem, viszont cca. : 1000-es duron lesz vmi olcsó lappal és 256 ddr-rel. Persze kellene hozzá tft is mert anélkül nem az igazi -
zLegolas
őstag
Ezért mondom, hogy látnom kéne!
Merthogy mi van, ha nem jó irányban fordít? Meg ha pld. 2-3 darabot akarok használni, hogy fér el?
Csinálok egy rajzot, a saját készítésűt lehetne pld. eltérő magasságúra méretezni, így egymás felett is elférnének a kártyák!
Így valahogy:
I ------------------- (felső kártya)
I
I..I------------------------ (alsó kártya)
I..I
--------------------------------------------------------
(ez itten az alaplap)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Nem hülyeség... De ahhoz meg olyan tft kell aminek nincs belső tápja. Nekem meg olyan moncsi kell aminek nem a talpában van a táp és így gépre is szerelhető.
Bővebben: link
PFC nélkül.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Szerintem simán csak nem érdemes. Meg nem hiszem, hogy volna olyan szabványos bővítési lehetőség a számítógépeken, ami a külső tápot engedélyezné. Ezek simán belsőre vannak csinálva, de átverjük
Az érdekessége a dolognak továbbá az, hogy a monitort is a tápra kell dugni, mert nem divat a hosszabbító ilyen géphez, nomeg hogy nézne ki 2 tyúkbél ?...
-
Hell
tag
Szintén egy téma ''notebook cd asztali gépbe''. Angliából rendeltem egy átalakítót. 5.000.- HUF volt. Bővebben: link
( itt lehet kapni Riserizét is)
Ez nem lett volna baj, egyszer még kifizethető volt. DE. Két hét múlva a havi banki kimutatás elolvasása után leültem. A bank mégegyszer 5.000.- HUF-ot leemelt a számlámról. Ha tudtam volna....
A képek elérhetősége:
Bővebben: link
Azóta kicsit átalakult, illetve a belső fényképek még hiányoznak.
Majd...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
A 15-ös is jó lenne(majdnem akkora mint a 17-es crt 40,5 cm vs 38,1 cm
) csakhogy ezeket általában lassabb panellel szerelik, míg a 17-esek közül vannak a gyorsabb példányok. Én speciel egy 172x-re gondoltam mert sokan dicsérik, de lehet hogy van ennél is jobb választás.
Ellenben viszont a 15''-osoknak 1024 a nativ felbontása én meg azt szeretem azon játszom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest