- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hell
tag
Sziasztok!
Egy cím:
Bővebben: link
Tudom, hogy csak mini gépek vannak, de rengeteg új, egyedi 5lettel is találkozhattok. Érdemes megnézni, hátha..
Hell -
Hell
tag
Szintén egy téma ''notebook cd asztali gépbe''. Angliából rendeltem egy átalakítót. 5.000.- HUF volt. Bővebben: link
( itt lehet kapni Riserizét is)
Ez nem lett volna baj, egyszer még kifizethető volt. DE. Két hét múlva a havi banki kimutatás elolvasása után leültem. A bank mégegyszer 5.000.- HUF-ot leemelt a számlámról. Ha tudtam volna....
A képek elérhetősége:
Bővebben: link
Azóta kicsit átalakult, illetve a belső fényképek még hiányoznak.
Majd...
[Szerkesztve] -
Hell
tag
Naszisztok!
Az igenvékony 5letet megfordult a fejemben pár éve. Február környékén belefogtam egy új ultrakicsi prodzsekbe (nyitottam is egy témát ''Hell Masinéria'' címmel). Én is a lehető legvékonyabb, legkisebb házat szerttem volna csinálni. Sikerült. Notebook cd, saját aluház, DVD írónak + vinyónak: USB-IDE külső átalakító... . Ha megszakadok akkor sem tudok kisebbet csinálni.
A ház mérete a benne lévő alkatrészek méretéből adódik. Nálam az alaplap (normál méretű) és a táp (ATX) volt a legnagyobb. A táp alulra az alaplap elé került.
A táp buherálását (saját tapasztalat) nem ajánlom. Nekem ez a tanulság egy vinyóba (rajta egy évnyi saját fénykép!), illetve egy dvd íróba került. Mivel a tápok szabvány szerint készülnek (ATX), így itt nem tudsz helyet spórolni. Kivéve ha barbone-hoz való tápot veszel (a legnagyobb asszem 250-300W-os). Ez nagyon kis teljesítményű (volt nekem). Így adódtak a ''legkisebb'' méretek.
Lehetne kisebb! Micro alaplaon is agyaltam, de nem találtam megfeflelőt, nix több lóvé, nem beszélve ha alaplapot szeretnék cserélni!
Tapasztalat: a proci hőmérsékletét alig tudom 65-70 fok alatt tartani (glacialtech sb III, + AMD 3200). Melexik! Talán egy jobb procihűtővel.
Hell
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest