- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Ezért mondom, hogy látnom kéne!
Merthogy mi van, ha nem jó irányban fordít? Meg ha pld. 2-3 darabot akarok használni, hogy fér el?
Csinálok egy rajzot, a saját készítésűt lehetne pld. eltérő magasságúra méretezni, így egymás felett is elférnének a kártyák!
Így valahogy:
I ------------------- (felső kártya)
I
I..I------------------------ (alsó kártya)
I..I
--------------------------------------------------------
(ez itten az alaplap)
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Az akatrészlista elég egyéni, mivel SMD alkatrészekből építettem, azt meg nem nagyon fogsz akárhol kapni, attól tartok...
A potit fix ellenállásra cseréltem, merthogy az egész cuccot az elkészülte után kiöntöttem műgyantával, és így már bajos lenne tekergetni.
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Hmmm, fejből nem tudom, bocs, de utána fogok nézni. Én bemértem 4-5 különböző PTC-t, felvettem a görbéit, abból választottam. A görbe egy hiperbola, a vizsz. tengely a hőmérséklet, a másik az ellenállás. Namánmost a görbét jobbra-balra tologathatod, ha a hőérzékelőre ellenállásokat forrasztgatsz párhutzamosan, ha jól emléxem...
Az enyém mindenesetre hasonlót csinál, mint ami neked kell, csak alacsonyabb tartományban... megkeresem a régi fecnijeimet.... -
zLegolas
őstag
Hű, de örülök neked! Pont ilyesmiben töröm a fejemet, a következő témához kapcsolódóan:
Bővebben: link
Ötleteim vannak, időm nincs!
A táp kérdését úgy kívánom megoldani, hogy szétvágok egyet, a kritikus alkatrész a ventllátor, azt kicserélem kettő kisebbre egymás mellett+ likluk mindenhol...
A ház váza alu profil -ez van nekem bőven, hálstennek...
A ház burkolata lemez (régi házakból pld) v. felmerült bennem a szalagparketta anyaga (lakásfelújítottam nemrégiben...) A lemez jobban tetszik. B-terv: ígért egy haver egy ősi 286-ost, annak állítólag hiperjajde vékony a háza, mint egy videó, kb... még nem láttam.
Még egy gáz: a VGA/hang/háló kártyák. Azoknak ugye van egy magasságuk, ami eleve nagyobb, mint kéne. Azt találtam ki, hogy régi rossz alaplapokból kiszerelek ISA/PCI csatlakozókat, maratok ISA/PCI késcsatikat, mint amik a kártyákon vannak, ebből csinyálok egy derékszögű fordítót, így a kártyákat az alaplappal párhuzamosan lehetne beszerelni.
A vége egy 8-10 cm-es ház, ami mehet a HiFi állványra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged