- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
zLegolas #178 üzenetére
Kép nincs nekik a weboldalon, de én személyesen láttam amit árulnak, többféle van, van amin el van tolva a slot és van nekik két slotos is.
A 3. kerületben vannak a Bécsi út és a Vörösvári sarkától (Eurocenter) nem messze egy irodaépületben. Elég minimal létszámmal üzemelnek. Nagyon segítőkészek voltak telefonon is és személyesen is. Ritka az ilyen manapság. -
Esmein
nagyúr
válasz
zLegolas #168 üzenetére
Ha esetleg még egy alkatrész listát is találsz/tudsz csinálni akkor helyből le***opom magam
Ilyesmi is érdekelne esetleg hogy a műv. erősítő és a tranyó mivel helyettesíthető ill a diódára egy típussszám jól jönne, meg ha már össze van rakva a cucc milyen trükkel lehet szépen beszabályozni ?. -
Esmein
nagyúr
válasz
zLegolas #164 üzenetére
Az volna a kérdésem, most hogy kapisgálom a kapcsolást, miképp kezdjek hozzá ahhoz, hogy ilyen karakterisztikát kapjak : 35-36 fokon elindul a venti 5 volttal. majd szépen fokozatosan emelkedik a fordulatszám és a maximális 11.x voltot 50 fok fölött éri el. ?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Hang és lankártyának nekem az alaplapi integrált a bejövős, vga tökmindegy micsoda gyakorlatilag, sztem egy 9800pro szintű kari lesz az áldozat. Alaplapnak kv7 proci pedig mobil barton. Erre teszek egy lefűrészelt procihűtőt. Az egész dolgot igazából 1mm-s aluötvözetből gondoltam megcsinálni, a tápot pedig kívülre, de egy kicsit megbuherálom azt is. a csatikat lecserélem egy nagyobbra, aminek legalább van vagy 30 csatlakozója és elbírja a 15-20 ampert és azt házon belül moddolom vissza MoLex-re. a tápot kilapítom és a tetejére teszek venti,. a kimaradó részeket meg gumival befedem. így gyakorlatilag a tápot sem kell a gépbe szerelni lehet külön cipelészni. Ami még májerebb lenne: a gép oldalára két oldalt egy kart szerelni erre ráfogatni vmi ilyen gumitalpas szorítócsavarral egy 17-es tft-t. Annak a hátoldalára meg egy billencs, meg egértartót. Billencset. így lenne kb mindenestül 8-9 centi vastag a masina és kicsivel nagyobb mint 1 A3-mas papír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest