- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk #137 üzenetére
Ja hogy akkor ugrunk egyet és mással próbálkozunk, értem.
Igen, pont egy ultimate érv, mert ha az alapján otthoni és szervezeti szinten eleve azt használja a nagy többség, akkor adott hogy mennyire alkalmas.
A cikk témájához valami érdemleges infó? Ja hogy az már nem nagyon van, ok, akkor valóban mindegy ... -
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk #135 üzenetére
Tehát ha azt állítjuk, hogy a felhasználók többsége asztali operációs rendszerként valamilyen Windowst használ, amit a StatCounter adatai is világosan szemléltetnek, akkor jössz te és ráfogod, hogy az nem alkalmas tények, érvek, stb. alátámasztására, értem.
+ Ha már érvekről írogatsz, akkor te még egy olyan statisztikát sem tudsz felmutatni a saját állításaid alátámasztásához, pont ezért nem nagyon van miről beszélni. -
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk #110 üzenetére
Mert ennyire egyszerű a lényeg, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, a többi csak felesleges "okoskodás", az olvasottak alapján meg pláne...
Inkább ne érzékeltesd ilyen fals példával, meg ez nem a politika topik...
Egyébként meg elsődlegesen ugye az eredeti témához, a Windows 10 forgalmazásának megszűnéséhez kellene hozzászólni, hozzátenni, a nemrég leírtakon felül van-e újabb infó arról, stb. -
NvidiaRTX
őstag
Na bocs csak túl gyorsan írtam.
Szóval a mondandóm onnét jött, hogy mást sem látni csak így sz@r a Win 11 úgy sz@r a Win 11... mert ezt olvasták valami random fórumon vagy oldalon de ő maga ki sem próbálta.
Megjelenés óta sőt még az előtt is használtam már a Win 11-et (Windows Insider Program) és kijelenthetem, hogy tökéletes minden felhasználásra.
Semmiféle FPS csökkenésem nincs benne Win 10-hez képest, minden driver lazán megy vele és a programok is szépen futnak és használják is a hardveres gyorsításokat.
Ha valamiféle KÜLSŐ program nem megy rajta rendesen az a program hibája nem a Windózé.
Tudni illik ha olyan programokkal dolgozok munkahelyen ami nincs frissítve akkor jó hogy nem térek át Win 11-re.
De elvileg előbb utóbb mindennek jön frissítése és át kell térni az új oprendszerre.
Ennek új céges licensz vásárlás lesz a vége? Igen.
Nem 30 millás céges autókra kell a cég bevételét költeni hanem az ilyen dolgokra félretenni a pénzt.
Tehát hogy végre helyesen leírjam amit írtam: Aki fél a Win 11-től az ostoba. -
Dr. Akula
félisten
"Celeron N4020 proci (2mag 2szál), 8GB ram, ssd. A gép nem egy erőgép"
Annyira nem, hogy konkrétan a NAS-omban van ilyen, ahol direkt lassúsági verseny van, hogy minél kevesebbet fogyasszon.
#43Rage47: Esélyes hogy neked a Win10-nél ért véged az informatikai pályafutásod.
#31anulu: Állítólag a 10-hez is van PE core patch, de nem érint, így nagyon nem jártam utána, csak valahol olvastam.
-
kilua
senior tag
Nem is kell oda Linux mint, aki gyorsabb windowst akar ahhoz elég egy egyszerű debloater, és a letörölt elvileg felesleges appok és telemetria miatt belassitott Windows valamivel gyorsabb lett, ha meg mégis kell valami app, azt egyszerűen újra tudtam rakni egy rákeresés után, már régóta használom több gépen nagy bajt nem csinált:
Mondjuk a gép amin nagyon érezhető a sebesség növekedés egy 4giga ramos lassú emmc-s Intel atom 8350es nagyon régi kínai tablet (chuwi hi10 plus) alap dolgokra jó 2023ban ha valaki türelmes ... YouTube videókat inkább letöltöm és elindítom VLC-vel LOL, inkább ebook, képregény és visual novel olvasáshoz használom. Én úgy látom hogy nem az OS gépigénye a vészes hanem a böngészőké, és a weboldalaké, meg hogy windowson nem divat a külön app, ha van is nincs olyan szinten fejlesztéstve mint android/iOS appok esetén.
-
vicze
félisten
ESU-ja is elég kevés embernek van mégis eléhetőek a biztonsági frissítéseket Windows 7-re.
Cégeknek legálisan nyilván nem lesz, de azok had frissítsenek már 10év után.
-
vicze
félisten
"mikor lelövik..."
Nem lövik le, az utolsó LTSC 2032-ig támogatva van.
Szinte 0 esély van rá, hogy 2025 után ne lennének frissítések az adott utolsó verzióhoz. Minden más jelegű terméktámogatás megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét év aktív időszak után nyugdíjazza a Microsoft az operációs rendszert.
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Last Epoch
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VPN topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest