- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Dr. Akula #221 üzenetére
A firssítésektől való belassulással kapcsolatban nem szeretnék állást foglalni, pusztán leírtam, amit az userek mondtak. Megjegyzendő, hogy amikor én valakinek a gépe elé kerülök, akkor az már használhatatlanra van lassulva, legyen az xp, 7, 8 vagy 10.
Androiddal ilyesmi nem szokott történni. Mondjuk utoljára anyám telefonjával történt ilyen, amikor valahogy véletlenül sikerült letölteni a legújabb frissítéseket rá, és a kezelőfelület 25 fps-ről másfél fps-re lassult, az alkalmazások pedig 1-2 mp helyett 30 másodperc alatt indultak. Na, az mondjuk tényleg a frissítésektől lassult be
Szerencsére sikerült őket letörölni, és visszaadni a telefonnak a régi dicsőségét.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Akula #93 üzenetére
Ahogy néztem, tud a 8GB-ról, de a maradék részt azt hiszem a vga számára foglalta be. Az okot nem tudom, mert ez egy játékra teljesen alkalmatlan dzsunka laptop... De nem egyedi a probléma, külön cikkek foglalkoznak ezzel, pl: https://windowsreport.com/windows-11-not-using-all-ram/
-
Pikari
veterán
válasz
Dr. Akula #90 üzenetére
Miután a windows xp megdöglött, és széles körben elterjedtek a 64 bites procik, én a magam részéről átálltam debian linuxra. Win10-et csak az userek gépein látok kb havi 1-2x, ha supportálni kell nekik a gépet valami miatt.
Eddig kivétel nélkül olyan élménnyel szembesültem, hogy indítás után a vinyó 7-8 percig darált, mire a desktop be bírt jönni, i5-ös gépeken 4-8 giga rammal is, kb mintha valami 23 éves pentium 3mon akartam volna elindítani 128 mega rammal.
Hogy ez az operációs rendszer hibája, vagy a madonna.mp3.exe nevű fájlon duplaklikkelő egységsugarú felhasználóké, abba én nem akarok belemenni, de engem nem zavarna, ha többet nem kéne találkoznom ezzel a rendszerrel soha az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest