- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #265 üzenetére
Linux részvényes vagyok. Olvasni nem is tudok. A fekete fehér látásmód meg szerintem belőled árad. Innen léptem
.
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #261 üzenetére
Hogyne tudnam hitelesen igazolni, ismet mondom: spectre mitigation. Probald meg hasznalni a google keresojet...
Vagy olvassal alapveto programozasi technikakrol pl.: [link]
Vagy olvasd el a linux kernel forraskodjat, ahol ezeket a vedelmi mechanizmusokat engedik ki/be kapcsolni: pl a "Mitigations for speculative execution vulnerabilities" menupontban vagy a Kernel hacking->Memory Debugging menuben levo lehetosegeket, pl. Poison pages after freeing. De ha komolyabb 0-day vedelmek is erdekelnek, akkor a grsecurity patchekbol vonhatsz le sok tanulsagot.
De ezek a use after free, realloc without zeroing hibak a windows-t is erintik(vagy igazabol mas is, ezek programozastechnikai kerdesek, OS nelkuli mikrovezerlokon is problema), lasd: [link]Vagy pl. olvass utana a Rowhammer attack software mitigation-nek.
Ezek mind lassulast okoznak.Es a szoftverek teli vannak hasonlo programozasi technikai hibaval, idorol idore jonnek a hardveres hibakra a workaroundok. Ezek javitasa lassulast okoz, OS-tol fuggetlenul.
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #259 üzenetére
Ezek elvi programozasi kerdesek. Persze te eloadhatod a hulyesegedet, hogy a windows nem programozva van, hane megy csoda, de azert maradjunk csak a valosagnal. Vannak dolgok, amikre nincs mas megoldas, mint eroforrast elkolteni a biztonsag erdekeben, mar felsoroltam par alapveto ilyen temakort. Es ez operacios rnedszertol fuggetlen dolog.
A peldanak megadott spectrevel kapcsolatos KB frissiteseket magad is kikeresheted, en nem fogom neked. De csak a te kedvedert egy masik pelda: KB5017259/KB5015814 lassulast okozott azoknak akik lemeztitkositast hasznalnak... -
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #257 üzenetére
Ugyanezt irtam akkor is, csak ezekszerint nem fogta at a tudatod. Pl. az a hibajavitas nem okoz lassulast, amikor egy tevesen nyitva hagyott portot lezarnak, vagy valamilyen interfeszt privilegiumszintjet modositjak stb.. Az a hibajavitas ami extra range check-el, buffer eldobassal, nullazassal, cache nullazassal, stb.. jar, tehat extra programkod futtatasat vagy egyeb gyorsulast okozo fetaure kivagasat/korlatozasat igenyli, az lassitja.
Ha egy kicsit is ertenel a biztonsagi kerdesekhez, akkor nem irnal ilyen hulyesegeket.
Es mint irtam az is ket kulon kategoria, hogy te mit erzekelsz es mi merheto. Nyilvan, ha a rendszer reszponzivitasa 0.1ms-rol 0.1001ms-re lassul azt te nem fogod fel lassulaskent, akkor nem veszed eszre. Ha ez eveken at novekszik, akkor mar szamottevo kulonbseg lesz a kezdeti allapothoz kepest, csak megszoktad a lassu atmenet folyaman. -
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #246 üzenetére
Senki sem mondta, hogy minden egyes frissitessel lassul a windows, ezt mar csak te szotted bele. Az viszont igaz, hogy a frissitesekkel, ertsd hosszi idotavon at, lassul, mert van koztuk olyan frissites ami lassulast okoz. A technikai reszleteket mar irtam, hogy miert. Az, hogy nem erzekeled a lassulast megint egy mas sztori.
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #252 üzenetére
Dehogy általános, ezt max. csak próbálod bemesélni, de igazolni nyilván nem tudod semmivel, pont azért vergődsz még itt.
Előkapok egy alap win10-es DVD-t telepítek egyet, ráküldök sorban minden csomagot és megnézzük mikor mennyit mutat a stopper.
Vergődni pedig... nem ér ennyit egy bannolás, hogy leírjam
Igen, írjad csak az ostoba példákat és hasonlatokat, ha már érdemlegesen hozzátenni nem nagyon tudsz a témához, meg igazolni az állításodat.Azt szeretem, hogy te bármit leírhatsz, az örök és a minden. Ami ezen kívül van, az csak ostoba dolog lehet. Tartalmas kánvörzésön.
Hát ha már a Windows 10-hez és a cikk eredeti témájához láthatóan nem nagyon tudsz érdemlegesen hozzászólni
Mármint neked nem tetszik, ha bárki bármi mást ír be, mint ami a te világodban létezik....
akkor annyira nem meglepő az a javaslat, lehet érdemes lenne megfontolnod.
Nem tudod mit jelent a javaslat szó, mert amit fentebb írtál az nem az. Csak mondom
Igen, nagyon röhejes ez az óvódás szint, hogy amikor a fals állításodat igazolni nem tudod semmivel, akkor jobb híján rögtön nekiállsz mellébeszélni és személyeskedni, mert kb. ennyire futja, ezen valóban csak röhögni lehet.
Tehát az állítás fals, mert te azt mondtad (hogy még stopperrel se kell mérjem a jelenséget annyira látványos, az ugye nem igazolás, az egy bármi, de nem az), a mellébeszélés az nyilván nem az amikor dobálózunk itt légből kapott gépekkel és számokkal, hogy na ott nincs ilyen (wut?), majd miután konkrétan egy majd' egész hsz.-en keresztül semmi mást nem csináltál csak a személyemet és a tudásomat, tapasztalataimat vontad kétségbe/próbáltad földbe döngölni a renomémat, még nekem szegezed, hogy én személyeskedek
Azért komolyba nyomod.
Aha, pontosan ezt csinálod, ha már hitelesen nem tudod alátámasztani a fals állításodat, világos.
Pá!Beakadt a tű a fals szónál, lökd meg egy kicsit lejátszót, kevésbé lesz ilyen AI generált a hozzászólásod
Most csinálok egy restartot és megmondom az időnek, hogy itt a Win vezér megmondta, hogy nem lassulhatsz be és tutira engedelmeskedni fog
Na jóccaka, mosollyal lefeküdni a legjobb.
Busterftw: Nyomod az ipart 15 éve már rendesen munka szinten. Szerviz, tesztíró, rendszergazdi, általános "halmokban gépek állnak nálad, mert" jellegű hoobbival. Ha ez kevés bazeg, akkor tényleg nem tudom mi elég.
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #250 üzenetére
A jó öreg mazsolázgatás, kedvencem a kitépkedett szókapcsolatok kontextusukból, kis borsos mártással. Ínyenc falatok.
De, általános dolog, mindig is az volt. Csak ahogyan megszokod a kocsidat és mindig erősebb és erősebb kell, hogy adjon élményt, úgy a user is megszokja a lassulást, a stopper pedig az ördög műve. Tudom, tudom, nálad legalább annyi gép forgott, mint nálam, ha írok 10-et, neked 11 volt. Ha írok ezret, neked 1001.
Igen, menjél inkább valamelyik notebook topikba "okoskodni", az a téma talán jobban megy, mint a modern Windowsok.
Először nem szabad szólni őméltóságához, utána elküld más topikokba. Mondjuk azért nem kispályás ez a szint se. Saját portálodon és saját portádon felőlem adhatod ezt a stílust, itt pedig csak kiröhögömÉs mivel ez már tényleg semmi másról nem szól, mint, hogy csak forgatod a szavakat és megy személyes gyala, viszlát.
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #248 üzenetére
Ez már csak szimpla mellébeszélés, mivel nyilván nem tudod olyan szinten semmivel igazolni az állításodat, pont ezért nem kellene erőltetni.
Te milyen szinten tudod igazolni? Pont úgy mint én. Amire azt mondtad semmi. Akkor legyen semmi x2.
Igen, nyilván értelmetlen, ezért legközelebb az ilyen "okosságaidat" lehetőleg másnak címezd, köszi.
Oh elnézést felséged, hogy így meg mertem szólítani, legközelebb nem fordul elő. Na elmész te a
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #246 üzenetére
A te logikád te látod mind az 1.4 milliárdot. Ami nyilván nem igaz, ezért mondom, ez a vita totál értelmetlen.
-
válasz
King Unique #235 üzenetére
Ez vica verza áll Dr. Akula állítására is.
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #239 üzenetére
Egészen addig, amíg te mondod meg kedvedre mi a mikro, mi a széles kör és főleg mitől lesz valami igazolni, addig ez veszett beszélgetés.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
King Unique #239 üzenetére
Az egesz lassulosdi mar ott bukik, mikor az egesz Windows ujrahuzod tisztan, friss ISO-bol.
A "lassulast" okozo frissitesek ebben benne vannak, a rendszer megsem lesz lassu.A nagyobb frissitesek felernek egy kb egy nagy OS verzioval, nem kell csodalkozni ha tobb 100 millio ganyul belakott rendszeren nem birja a rafrissiteseket.
Ez mar a Windows 10-nel is igy volt, szinte csak azoknal fordultak elo a kezdeti anomaliak, akik 7-rol frissitettek, a bugok 99% megszunt egy friss telepitessel. -
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #235 üzenetére
Nem, nem "értjük".
-
Pikari
addikt
válasz
King Unique #222 üzenetére
Max felraknak egy Yandex browsert, azt még biztosan fejlesztik 7-re egy ideig, és Vlagyimir is boldog lesz.
-
válasz
King Unique #214 üzenetére
-
core i7
addikt
válasz
King Unique #199 üzenetére
Nyílván xp elavault senki nem térne rá a "Biztonság" miatt ,ha csak nem nosztalgia szándékkal. Itt az a Baj a Windows elfelejtette miben erős/volt erős. Miért választották az emberek. Mert felült a hypra/trendre és andorid meg almás akart/akar lenni. De ez a rendszer leginkább Játékra Irodai munkára volt kiélezve. Ahelyett ,hogy csinálnának egy vaj könnyű rendszert játékra/streamingre egy Android appokat is tudóOS-sel próbálják rá venni a Win10 felhasználókat a Win11 re való átállásra. Még csak DX13mat se tud a Win11 ami miatt játék szempontból jó lehet.Na meg a Biztonsággal. Mert attól mindenki fejét kapkodja. Biztonságot meg rájötek Hardveresen tudják megoldani normálisan ezért a TPM. Erőszakoskodnak Nem csak az userrel de a windowst is erőszakolják. De egy ember aki nem Játszik miért venne windowst. Sőt akár PC-t Bemegy legközelebbi közértbe vesz egy Mobilt amin android fut vagy egy almásat. De már PC ből is almásat.
Nem lenne ez rossz de megfeledkezik arról a Windows miért volt Windows meg miért volt sikeres. Nem nem az erőszak miatt...
Egy új windows átállást leginkább az Új API jelentett DX11 DX12 tehát a gaming
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #197 üzenetére
Persze igy is lehet elni, legalabb nem kell gondolkodni, majd megmondja egy hivatal vagy szakerto, hogy mi hogy van
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #194 üzenetére
Nyilvan, nem is kell. Ezert alkalmaztam logikai levezetest. Esetleg nezzel virusirto statisztikat, hogy mennyi olyan virus kering aktivan az interneten manapsag, ami az XP-t tamadja vagy alkalmas ra.
-
core i7
addikt
válasz
King Unique #184 üzenetére
12-re Lehet de a 11 Biztosan kimarad
Nem azzal van a bajom ,hogy váltani kell hanem ezzel az erőszakos rohamtempóval.Tudnák foltozni ha akarnák ,de nem akarják mert a más oprendszerekből összegyúrmázott 11 es rendszert akarják erőltetni valamiért tesztelési célból a userekre. vistánál 7 nél stb. Nem ment ez az erőszak. Több mint 10 évig kapta a Biztonsági foltokat. Ez akkor is üzlet
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #190 üzenetére
Miert ajanlana barki is? abban nincs uzlet. A lovaskocsit sem fogjak ajanlani az auto helyett, de attol meg hasznalhato. (Lasd romania)
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #188 üzenetére
Ementali, de a regi sebezhetosegek mar mind ismertek, igy lehet ellenuk vedekezni.
Az MS nyilvan azt fogja mondani, hogy vedd meg az ujat, hiszen ebbol elnek.
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #186 üzenetére
Hat XP-re mar miota nem lattam bugreportot. 95-re meg regebb.
-
Reggie0
félisten
válasz
King Unique #184 üzenetére
Ahogy egyre kevesebben hasznaljak, ugy egyre kevesebb uj biztonsagi rest fedeznek fel, mig a regiek kb. mind ismertte valnak. Szoval pont, hogy visszaterni celszeru
-
core i7
addikt
válasz
King Unique #170 üzenetére
Persze ,hogy lustábbak ott annál ,hogy ujraírjanak egy Oprendszert. Régit felalmásították android appot alá. Eladják win11-ként úgyírták meg egészet ,hogy váltani keljen
-
válasz
King Unique #175 üzenetére
"annak a bizonyos másik platform rendszereinek a topikjaiban"
Na látod, ezért nem bírom az IT fórumokat, mert tele van csőlátású emberekkel, akik csak azt lesik, hogy miben tudnak a másikba belekötni. Mint a Harry Potterben, "tudjukmelyikrendszer", nevetséges. Csak a Linuksz, csak a Vindóz, csak az Nvidia, csak az AMD, minden más meg f*s. Nehogy már legyen egy jó AMD kártya, vagy nehogy már legyen egy jó Linuksz disztró. Linuksz topicban nem írhatod le a Vindóz szót, Vindóz topicban nem írhatod le a Linuksz szót. Kész óvoda.
-
válasz
King Unique #172 üzenetére
"egy szubjektív megállapítás,..., annyit is ér"
Ez minden eddigi hozzászólásodra igaz, barátom.
-
vicze
félisten
válasz
King Unique #155 üzenetére
"Ha a Modern Standby működése nem felel meg a kedves felhasználónak, akkor az szükség esetén eleve kikapcsolható, vagyis így megint kevésbé van miről beszélni."
Modern HW-n már nem kapcsolható ki, sőt általánosan ritka, hogy rak a gyártó S3 opciót a BIOS-ba.
"A Windows Update alapértelmezetten talán naponta 1-2x keres automatikusan, meg havonta 1x telepít automatikusan "B" kumulatív frissítéseket"
22 óra az alapértelmezett frissítés keresési ciklus.
Viszont nem csak Windows frissítéseket kezel a Windows Update, hanem Defender (ez akár napi többször is frissülhet, ezért céges szinten gyakoribbra kell állítani a ciklust), frissülnek a driverek, ami teljesen random, és frissülnek bizonyos alkalmazások, Windows komponensek, amik nem kötöttek a havi ciklushoz.
Ezek miatt volt már, hogy update restart után fél órával update restart üzenetet kaptam...Személy szerint nem futottam még Modern standby hibába, és lekopogom hibátlanul működik. DE MS által is elismert problematika és nagyon gyakori az aksi lemerítése S0-ban, legyen az bármilyen ok miatt is. Többnyire 0 köze van a Windows Update-hez, ettől még általános probléma.
-
válasz
King Unique #163 üzenetére
Igazad van!
-
válasz
King Unique #155 üzenetére
Bullshitelsz és feleslegesen szűkíted a témakört.
Az hogy lekapcsolnak bizonyos oprendszereket az életről és azzal a legújabb felé terelnek azt is eredményezi hogy az új rendszerről való vitának helye lesz ebben a topikban.
Azaz érvelés hogy nekem működik tehát neked is működnie kell pedig eleve hibás. -
válasz
King Unique #136 üzenetére
"Tehát ha azt állítjuk, hogy a felhasználók többsége asztali operációs rendszerként valamilyen Windowst használ, amit a StatCounter adatai is világosan szemléltetnek"
Szerintem az almát akarjátok összehasonlítani a körtével.
A Windows egy kereskedelmi operációs rendszer, amiben minden bizonnyal több pénz mozog, mint pl. a Debianban, így lehet, hogy az előbbit hatékonyabban tudják fejleszteni. A másik, hogy a Windows kb. úgy lett elkészítve, hogy egy csimpánz is megtanulja kezelni egy hét alatt, míg egy, akár könnyedébb Linux disztribúciónak is neki kell ülni, legalábbis nekem neki kellett ülnöm az Ubuntunak is és azért egy Linux feltételez valamilyen alapszintű IT tudást és/vagy hajlamot. Ez nem mindenkiben van meg, valaki csak be akar ülni a gép elé, elindítani a Doomot és sz*rni a világra. Neki teljesen jó lesz a Windows. De azt kell mondjam random userként, hogy 20+ év Windowsozás után egész jó és szerethető a Linux. Szabadon tudok módosítani egy rakás dolgot a kezelőfelületen, olyan az egész, mint egy digitális játszótér.
Ami kezdetben zavart, az a support hiánya. Ubuntu fórumon kérdeztem valamit, vagy jött egy flegma válasz, vagy olyan válaszolt, aki szerintem maga sem értette, hogy mit irkál. Szerintem a rendes support hiánya is az egyik ok, amiért a Linuxok kevésbé népszerűek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #136 üzenetére
Nem jött át amit mondani akartam.
Lionhearted kérdésére nem válaszol a statcounter, csak ad egy magic numbert mint ultimét érvet. Mindegy...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #134 üzenetére
A statcounter továbbra is csak azt mutatja meg, hogy hányan használnak valamit. Nem alkalmas az érvelésed alátámasztására.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #130 üzenetére
Mellébeszélés... Szerintem meg elég jól tudod, hogy mi áll a magas számok hátterében. Csak hát ugye a statcounter nyers 90% értéke arról nem beszél és ez így kényelmes.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #127 üzenetére
Az ilyen jellegű bizonyítások cáfolata az a bizonyos egymilliárd legyes vicc a trágyával... Magyarán nem azért lesz valami jó, mert sokan használják vagy választják. IT téren ráadásul a legtöbb embernek nincs is önálló választása, kap valamit és ami azon van, az van.
-
btprg
senior tag
válasz
King Unique #124 üzenetére
Ja, mert a "hozzáértőknek" csak az lehet a véleménye, mint neked, akinél ez nem áll fent, az minimum nem hozzáértő, de inkább hülye, igaz?
Amiket írtál:
– "nem kap tovább funkcionális javításokat és fejlesztéseket" Kit érdekel, ha működik és megfelel arra a célra amire használja az ember? Én nem arra izgulok, hogy kijön a Paint-nak egy funkcionális javítása, mert a 20 évvel ezelőtti változat is teljesen megfelelt arra amire való volt. Nem volt még olyan Windows komponens amit használtam, aminél funkcionális javítás kellett volna, ha nem felelt meg a funkciója, akkor használtam helyette mást.
– "nem kap biztonsági javításokat sem" Vállalati környezetben ez biztos baj, otthoni felhasználásnál, router mögött nem sokat számít. Az autód hardvere se kap állandóan biztonsági javításokat, pedig kicsit több múlik rajta, mint egy otthoni számítógépen. (Megjegyzem, hogy a Windows NT-vel az SCH-ban évekig közvetlenül csatlakoztam az Internetre, ami már tényleg kicsit durva, de annak se lett semmi baja.)
– "idővel a hardvergyártók és 3rd party szoftverek gyártói is dobják a támogatását" Ha van a hardverhez illesztőprogram ami működik, akkor lényegtelen, hogy utána dobják a támogatását, mert működik. A 3rd party szoftverekről meg írtam, hogy akkor fogok én is váltani, ha ezek nem működnek már megfelelően. Amíg minden működik, amit használni akarok, akkor kit érdekel, hogy amit úgyse akarok használni az már nem támogatja?Nem érdekelnek a nagyvállalati informatikus bullshit-ek, hogy ami nem a legfrissebb az szar és életveszélyes. Ha meg bármi lenne, mindenről ami számít van több helyen biztonsági mentés – ez a lényeg, nem a frissítés meg a Windows típusa.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #121 üzenetére
Szerinted.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #98 üzenetére
Nagyon leegyszerűsíted a kérdést... Hogy érzékeltessem miért nem jó csak a statokból levonni a következtetést, nos a választási eredmények alapján a "pártunk" a legjobb dolog ami az országgal történhetett, közben meg khm...
-
Petius
újonc
válasz
King Unique #73 üzenetére
Na igen a kényszeres berögződés az nagyon is jellemző rám.
A régi időkből maradt, hogy szeretném átlátni a dolgokat, meg azt érezni, hogy én irányítok, nem a gép engem.
Persze tudom, hogy ez ma már lehetetlen, de legalább az érzés meglenne. -
Petius
újonc
válasz
King Unique #70 üzenetére
Azt hiszem szinte mindent félre értettél
Ezek a frissítések a Spectre/Meltdown időszakban voltak, és teljesen le kellett tiltani minden frissítést, különben kék halállal jutalmazott következő indításnál (és persze a következő frissítéseknek kellet az előző amit a gépem nem bírt). Azután lett más megoldás, de jó pár hónap volt.
A szedegetés kb mindenre vonatkozik, az összes számomra felesleges csempére és baromságra ami fél képernyőt elfoglal. De ide tartozhat az a rakás dolog amit telepítés után le szoktam tiltani, vagy kikapcsolni.
Az indulásnál pedig úgy értettem, hogy ha én indulnék otthonról és nem tudom áramtalanítani a gépet leállítás után mert várni kéne a ki tudja mit. Vagy csak épp végtelen loopba került és hiába is várnám.
A hardver változással nekem sose volt szerencsém, de szerintem egy teljes gépcsere után nem árt újratelepíteni.
-
válasz
King Unique #52 üzenetére
Ne magyarázd meg kényszeresen, mert nem érdekel, másik topicban is jeleztem már, hogy herótom van ettől a trágya rendszertől. Melyik részét nem érted?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét év aktív időszak után nyugdíjazza a Microsoft az operációs rendszert.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Last Epoch
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest