- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
szupermacs #85 üzenetére
Supportálják is, csak az értékesítését fejezték be. Ingyenes a frissítés 11-re, már a 10-re is az volt a 7-ről, semmilyen károd nem keletkezik. Akinek meg csak "régen minden jobb volt", azt nem tudom sajnálni, ez már önhiba. És attól jobban éreznéd magad ha a Win11-et nem 11-nek hívnák, hanem mondjuk Win10 23H1-nek? Még a Win10-ek is különböznek egymástól.
#82benedekco: Ha nincs kényszer, sosem lesz az a frissítés felrakva, mert munkaidőben ne zavarjon, utána meg "én ezt nem fogom megvárni, megyek haza".
-
Dr. Akula
félisten
válasz
szupermacs #81 üzenetére
Van helyette jobb, mire várjanak? Csak azért mert megmondták, és akkor inkább maradjunk a réginél? Azt is mondták már hogy 640k RAM mindenkinek elég lesz, minek léptünk tovább? Ott helyben le kellett volna állítani a fejlődést...
-
btprg
senior tag
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Nem kötelező frissíteni, csak riogatnak a sebezhetőséggel, hogy aki nem ért hozzá az beijedjen és frissítsen. Ismerősöméknél is ezért frissítettek Win10-re több régebbi laptopot is, aminek köszönhetően olyan lassú lett mind (nem SSD-sek), hogy kb. használhatatlan. Aztán meg csodálkoztak, amikor meséltem, hogy ez a "sebezhetőség" otthoni környezetben, router-en keresztül csatlakozva gyakorlatilag semmit nem jelent, és totál felesleges volt szénné szopatniuk magukat a Win10-re váltással. Szerencsére az SSD-sítés hatására még használhatóvá lehetett tenni a gépeket így Win10-zel is.
Simán XP-znék még én is, ha nem lenne az, hogy böngésző nincs rá, egyébként semmi más olyan programot nem használok, amihez kéne újabb.
-
vicze
félisten
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Ha nincs neten, az ég világon senkit nem fog érdekelni, hogy mi fut rajta, lehet DOS is...
Továbbra is úgy működik, hogy ha valaminek a támogatása megszűnik akkor nem formázza magát minden gép azzal az OS-szel és tűnik el a Föld színéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest