- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már mindenre Debiant raktam fel. Most a rendes asztali gépemről írok, ezen szoktam játszani is. Steamhez a Proton szvsz jól meg lett csinálva, egy rakás olyan játékkal tudok játszani, amit a Steam áruház "Windows only"-nak jelöl meg. Minden másra pedig ott a Lutris+Wine.
És igen, a Debiant is úgy telepíted fel, ahogyan Te szeretnéd, a saját igényeid szerint tudod testreszabni, hogy mi kerüljön fel, mi nem. Láttam olyan YouTube videót, hogy a feltöltő egy sima terminálos verziót rakott fel a gépre, majd csomagonként összerakta az egész rendszert a saját szájíze szerint. Na az nem kis tudást igényel, de mindenesetre elgondolkodtató, hogy mennyivel felhasználóbarátabb a történet.
"Mi az hogy a TikTok vagy a candy crush fizet az MSnek és kéretlenül is települ?"
Vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged