- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Ringman
Én elvagyok akár a spanyol, román, vagy az arab kommentárokkal is, amikből semmit sem értek, nekem az lenne a fontos, hogy a stadionban lévő "zajt" halljam. Az meg hidegen hagy, hogy a stúdióban mit okoskodnak össze önjelölt, vagy kontraszelektált szakértetlenkedők, véleményüket gyakran a meccs kimeneteléhez igazítva.
-
A kérdés, ki mit vár el egy közvetítéstől?
Összességében lehet, hogy nincs is igény magasabb színvonalra, hisz sokan úgysem látnak a színfalak mögé, sőt legtöbben csak addig látnak, hogy ez nyert 2-1-re, akkor ez a jobb csapat...Ne politizáljunk, mert a szavazati joggal rendelkezők 99%-a azt sem tudja, hogy mire szavaz.
Csak gyűlölet, félelem vagy épp szimpátia alapján. -
-
-
Én is szívesen venném, ha a 16 csapatos embéegyben ilyen csapatok volnának. De nem ezek lennének.
Én szívem szerint a 9.-10. helyezetteket is osztályoztatnám, de ugye ez az én egyéni véleményem
Ehelyütt pedig lehet, hogy bent marad most valamennyi csapat és visszaduzzasztják a ligát?
14 csapattal a lebonyolítás nem egyszerű, de abban még lehet ráció. Szintén alsó-felsőházzal tudnám elképzelni, talán a belgáknál van valahogy így - most nem tudok utánanézni.
16 csapat semmiképp se legyen, a bmlsz egyetlen épkézláb döntése az elmúlt tíz évben az volt, hogy csökkentették a létszámot (mondjuk a "miként"-et inkább nem minősíteném).
Egyébként valahol még logikus is volna a bővítés; egy halom stadiont újítottak/építettek fel sok-sok milliárdból, ami elég csúfosan mutat a másodosztályban - de lehet, hogy csak én gondolom ezt a részét túl
-
Csak létszámemelés ne legyen!!! Inkább maradjatok bent mindketten, csak ne emeljék vissza a létszámot!
A lebonyolítást kellene átszervezni (2*11 meccs + 2*5 alsó-, felsőház), de nehogy legalább 14 csapat legyen (többet meg végképp ne adjon az ég!)Dani szépen elintézte magát, érthető persze a frusztrációja, de érthető Rebrov reakciója is. Én sem fogadnék nagy összegben a maradására. Szerintem Pufla lehet belőle, esetleg Paks.
Sajnálom, mert - mint oly sokan - én is nagyon szeretem Danit, igazi közönség kedvenc, de önmagában az nem elegendő.@forceberg: Davide nem Böde helyére érkezett. Az Finnbogason, vagy Georgevic (hogy a többieket ne is említsem). Egyikük sem igazolta, hogy jobb Daninál.
Dani a mennyei egyik legjobb, leggólveszélyesebb támadója, a felépítése okán feltartani is igen nehéz, esetenként két védőt is le tud kötni. Ezekben kiemelkedő. Emellett jól fejel, jól lő, remekül érzi a kaput.
De nemzetközi szinten túlságosan lassú, darabos. Független a válogatott góljaitól, ezt be kell látni.Summázva: én nagyon szeretem Danit, egy egyéniség, a magyar futball ikonikus alakja, akinek Air Sanyiékból kiindulva simán lehet még 4-5 jó szezonja a mennyeiben, de ha a Fradi komolyan szintet akar lépni, ahhoz egyszerűen Ő már nem elég (és persze vannak ezzel még így páran).
-
Tibiajax
nagyúr
ennyi. azért is írtam, h a diginél van a legjobb helyen a külföldi foci
spanyolt, bl-t visszahoznám a sport-ra, minden mást a digire. spílert pedig bezáratni, a hörcsöggel együtt. takarodjon vissza amerikába, semmi szüksége nincs az országnak rá
istenem, bár meg lehetne ezt tenni.. -
Sport TV üde színfoltja az NFL
szeretik, tudják és értik is, aki követi annak biztosan izgalmas a stúdió.
Mondjuk Szaniszló soccerben is toronymagasan kilógott a stúdióban amikor asszem az egyik Róma-Pool BL elődöntő alkalmával meghívták vendégként a stúdióba
Magyar csatornán én amúgy a diginél bírtam az akkori PL éra alatti triumvirátust, nem volt szakmai, sokkal inkább szórakoztató
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Ja, meggyőződésem volt hogy megveszi az M4 ha ott lesznek az EL-ben, aztán mégsem..
Spilernek viszont nem rózsás a helyzete, nagyon túllőtték a kiadásokat a sportjogokra, bárcsak elkerülne onnan, felőlem mehet a Sport TV-re is (szerintem esélyes), de legalább HD-ben lenne
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
á, köszi szépen.
viszont Cartevo sora nem jó, mert épp azt kérte, a Budafoki Munkás és CSKA Moskva-t vegyük le, mert már nem szurkol nekik..illetve akkor légyszives tedd be ujdonsült topiktársunkat is:
vighpeter Ferencváros, Barcelona, Arsenal, Borussia Dortmunditouchfan! sajnos a juventus és Barca együtt nem megy, el kell döntened -tudom nehéz-, normális csapatnak szukolsz valóban-e vagy a juventusnak...
-
LyonnaisFan1
őstag
Ugyanazon dolog vezethet két (amúgy stabil első osztályt érdemlő) csapat kieséséhez.
A nagyon amatőr, tenni nem akaró, már a csapatot teljesen elengedő vezetőség, és tulajdonosi kör.
És a belső marakodások, viszályok, színfalak mögötti történések csak tovább rombolják az amúgy sem rózsás helyzetet.
Azért bízok abban titkon, hogy a hali azt nem éli meg, mint amit nekünk kellett. -
Richard!
addikt
A MU-nak az lenne a legjobb, ha mindenkit kiárusítanának. Az egész keretet. Aztán kezdődhetne az ésszerű!!! költekezés.
Mert ameddig ez nem történik meg és a portugál fityma a padon ül, addig csak 1 ütős csapat lesz Manchesterben és az nem a United lesz...sajnos.
#stabilközépcsapat -
BenHans
addikt
Szépen lenyúlták a Roma egyik legszebb dalát a sok közül...
Vagy itt, rögtön a Juve Juve merda után...
"Forza Roma ale
Voglio solo star con te
Voglio vincere
E cantar per te
Forza forza Roma ale
Roma alé.."De persze azért aranyosak.
-
-
Tibiajax
nagyúr
köszkösz
Kártévő jól beszélsz. lehet, h így lesz. erős az Inter most, lekopogom (az erős szó nem ugyanaz az erős szó, mint amit a Juve esetén használunk, természetesen). arra leszek kiváncsi majd, mennyi ideig lesznek képesek kihúzni a katalánok ellen.. mert a védelmünk szerintem nem rossz most, a pályája csúcsán lévő Brozovic-csal
-
-
-
-
Titkon, nagyon mélyen bent azt remélem hogy a pool is így járjon ma
és minimum egy full B csapattal
__
a Salah ügyre meg: vicc az egész, simán volt csak neki is 5 szebb gólja ennél, de felesleges ezen fennakadni, az uefa meg Cének (nahátt, aztaaa) adta a legjobb csatár díjat, aki a Juve ollón kívül kész homály volt a kiesési szakaszban, míg pl. Salah minden meccsen villogott (amíg nem mattolták).
-
Nem volt egyértelmű számomra az előző hsz-edből.
És még csak tanulgatom, ki az, akit érdekel a mennyei, ki az, aki esetleg szurkol is valamelyik csapatnak (és melyiknek) és ki az, aki esetleg jár is meccsre. (A topic összefoglalóban nincs benne mindenki). De most jól megjegyeztelek magamnak - és ezt veheted nyugodtan fenyegetésnekÉs amúgy restecp
-
-
-
-
-
-
Az éneklés alatt épp arra gondoltam, ezt át kellene egyszer élni személyesen.
De üsse kavics, én beérem a dortmundi változattal isApropó Dortmund. Imádtam Kloppot (és nagyon reméltem, hogy az Ágyúsokhoz, vagy a Barcába megy) és bírtam Tuchelt is. Szépen összehozta őket a sors egymás ellen. Nagyon jó meccset várok/remélek!
Elmentem mesét olvasni, gyorsan gurítottak Messiék még hármat...
Az eredmény ellenére, nem tűnt rossznak ez a PSV, az első félidőben akadt helyzet itt is - ott is.
(ott meg van Bommelt sodorta vissza a szél a nou Camp-ba)Kieg: szórakoztató volt visszaolvasni az interes hozzászólásokat
-
-
KubanitoS
veterán
Akkor csak hat éven keresztül rejtegette hatalmas nagy tudását elég nagy hatékonysággal. Emlékszem amúgy rá, meg arra is amikor átigazolt. Utána meg arra is, hogy kettőt nem tudott passzolni, a maga 15 kilójával meg Souza kokózásával a Trollfoci jóvoltából meg is született Kiskókó meg a mémáradat. Teljes joggal, hozzáteszem.
Mostanság megint jól tolja és remélem marad a jó formája, de ismét kijelentem, hogy ezt a külföldözsdit nem mindenkinek kell erőltetni. Kiskokó most harcosabb, ez egyértelmű, de 15-ről lett vagy 20 kiló, ez még a magyar bajnokságba is kevés sokszor, nemhogy külföldre.
-
KubanitoS
veterán
Apa kezdődik.
Volt három jó meccse aztán már megy is a reál margitba padozni. Én örülnék a legjobban ha az örök tehetség Kiskokó végre beérne és állandósítaná a jó formáját, de azért ne essünk túlzásokba. Többek között ez is a magyar foci hibája, hogy ha valaki egy egyeneset tud rúgni a labdába, azt már viszik is.
Amúgy simán lehet az is, hogy Magdi néni javaslatára Kiskokó új edzésterv alapján kezdett el dolgozni az óvodában és a kakaót is hamarabb kapja meg a többieknél.
-
hobizoli
nagyúr
azert nem kell ahhoz nagy meretu motor, meg nem kW-krol van szo
egy atlag ember 200W-t SEM tud folyamatosan tekerni
akik ott vannak a Tour-n, azok 400W korul tudnak, de nagy diffik nincsenek az top bringasok kozottott +100W elony is sok tud lenni
torott sipcsonttal meg a fejben nem normalis megy csak tovabb
mondjuk annak a csapatorvosat is eltiltanam szovetsegileg a foglalkozasa gyakorlasatol egy laza 10evre kezdésként, mega szervezoket is egy szabad szemmel is jol lathato összegre buntiznem, hogy nekik se legyen erdekuk ilyen serulessel bárkit hagyni versenyezni -
-
Na az kéne még. Az utóbbi évek egyetlen jó húzása az volt, hogy a bmlsz tizenkét csapatosra alakította a mennyeit. (a módszerbe már inkább nem mennék bele...)
Nem létszámemelés kellene, hanem normális lebonyolítás. Két oda-vissza kör után alsó-felsőház, további két körrel. 22+10 meccs. Felső ház küzd a bajnokságért és Európáért, az alsó ház pedig a kiesés elkerüléséért.
Plusz ne csak két kieső legyen, hanem legyen még egy vagy két osztályozós hely is. Szerintem.
Nem megbántva a kisebb településeket, amíg Balmazújvárosok, Kisvárdák, Mezőkövesdek szerepelnek a legfelsőbb osztályban, vagy harcolnak az abba való feljutásért, addig felesleges a több csapat.
Miközben pl. egy Győrnek, egy Zalaegerszegnek, egy Nyíregyházának, Békéscsabának, Kaposvárnak nincs első osztályú csapata (lélekszám alapján említettem ezeket a városokat), Kecskemétnek, Szegednek, Szolnoknak csak harmadosztályú együttese van, Sopronnak, Tatabányának vagy épp Veszprémnek meg még az se... (bár rémlik, hogy Sopron mintha valamilyen fúzió révén mégis az NB3-ban indulhatott volna).Két borsodi, két fejér megyei (oké, tudjuk a miértekre a válaszokat), négy budapesti csapat van a "legjobb tizenkettőben). (további három pesti a második vonalban, a pest megyei csapatokat pedig nem is említem)
Miközben akad olyan megye, ahol nincs város (még a megyeszékhely sem), amely a profi ligák egyikében megjelenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest