- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #213295 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy De Bruyne már 33 éves. A City-nek is last minute akció. Perez papa se csinálná máshogy, ilyenkor adná el, amikor még jár az a juss, hogy a jövőt lehessen építeni belőle. A lehető legracionálisabb döntés lenne.
'Grilles' - ő egyébként tényleg sokat fejlődött. Én még rosszabb véleménnyel voltam róla, mint te, de az utbbi 1 szezonban meggyőzött, hogy van benne potenciál, ha nem issza el az utolsó agysejtjét is
Azért a City-nek mindenkor (utóbbi jó pár évben) a 'legvastagabb' volt a padja is, az összes csapat közül. Szerintem meg lesz most is oda a bevásárlás, nem kell ott az olajos pénztárcát félteni.
Az mindenesetre furcsa, hogy a szaudi herceg a Newcastle-nél nem kezdett el aprítani még igazán nagy summákat. A tavalyi sikertelenebb év után benne van az is, hogy robbantanak - bár eddig szépen építkezni próbáltak inkább csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest