Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
a lantol én sem tartok viszont az usbnek úgy tudom a ahatára kb 5 méter ennél tovább nem szabad vinni mert elvész a jel

-
need
addikt
Üdv...
itt valakinek linkeltél usb ticket A.C. Ryanhoz!
élénken érdekelne hogy ezeknek mennyi a hatótávolságuk...?
nekem a sz.gép és atévé között kb 15 méter és 2 fall van! ekkora távolságrol müködne??fentebb még olvastam hogy akás usb kábelel is össze lehet kötni viszont ha nem utp kábelel kötöm össze hanem usbvel kötöm a lejátszót és a sz.gépet ennek is van távolság limitje??
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
meg nem, folyamatban...

-
Real_Necro
veterán
Lett valami a torrentes fw-ből?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
megneztem, nekem is kikapcsolja a silicon power-t.
xeon.Szabi: jo vetel volt.

-
A mai nap folyamán én is rendeltem egy A.C.Ryan ACR-PV73100 PlayOn! HD lejátszót.
Jövő hétvégén lesz alkalmam tüzetesebben tesztelni és beállítani, már nagyon várom

-
kszabber
tag
Sziasztok!
Ha ki van kapcsolva a mini akkor leveszi az áramot az USB csatlakozókról? Mert külső HD-val szeretném használni de nem lenne szerencsés ha egész nap menne a hozzákötött vinyó.
-
TayRol
nagyúr
hetvegen jon a torrentes fw!!!

-
Real_Necro
veterán
Jelentem AC Ryan Mini + WD My Passport Essential 320G együtt tökéletesen muzsikál.

-
szatocs
őstag
Vennék egy monitort, ami elvileg 1080p-t csak 60-on tudja HDMI-n, 24-en nem. Olvastam erről a lejátszóról, hogy tud olyat, hogy "mintha" TV-hez kötnéd, 50 v. 60 képet továbbít másodpercenként. Akkor elvileg tudnám használni a kettőt együtt, filmezésre? Még nem vennék médialejátszót, ez csak egy elvileg kérdés, de azért kíváncsi vagyok, hogy ha arra kerül a sor, akkor lehetséges lenne-e.
-
soma165
tag
válasz
univerzita
üzenetére
hai
itt találsz okosságokat a minihez
http://forum.flash.hu/viewforum.php?f=6 -
univerzita
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Igen kaptam hozzá HDMI kabelt ami serintem igen jo minossegu ess meglepoen hossu.Nem sokass a gyartoktol az ijen. Maj termesetesen kozlom a tobbi benyomast. A baratomnak E Great lejatsoja van ess osse mertuk a kettot ess neki iss jobban bejott a mini.A mininek a reagalasa sokkal gyorsab ess a kezelo felulete iss elegansab.
-
univerzita
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Majd megoldom valami NAS -sal a legtobbe már van torent kliens.
-
TayRol
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
torrent kliens sajnos meg nincs a minin, de a fejlesztok elso szamu celja ezt beletenni. mindenki ez utan epekedik, ja, meg a youtube.
ezeken kivul ennyi penzert tokeletes valasztas. gondolom hdmi kabelt kaptal hozza? fw-t mindenkeppen frissitsd a legujabbra.
#276: ha van kis idod varni, szerintem benne lesz valahogy.

-
Real_Necro
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Tudtommal a mini sajnos még nem tud torrent klienst kezelni, de lehet van béta firmware ami már tudja, a szakik megmondják.

-
univerzita
addikt
Kosonom.A subtitle gombal valoba tudom kezelni a feliratot ess kikapcsolni. A elsso benyomasaim a minirol nagyon jok. Csak 1 dolgot nemtudot lejacsani zokeno mentesen a Oceanic nevu filet,seteset a kép. De it nagy a bitrate ugyhogy ezzel samoltam. Vison a Flac zenet simán visi,a DTS zenesámokat lekeveri akár 2 csatornára.Est kevéss lejátso tudja. Honnan tudok telepiteni programo amivel tudnák kezelni torrent klienst?
-
Real_Necro
veterán
Ha jól emlékszem nálam a subtitle gomb megnyomásával bejön a menü, és ott rámegyek a feliratra, és szépen kikapcsolom.
Szóval nem egy gombnyomásra megy. -
TayRol
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
ha az uj fw van rajta, akkor nem a subtitle gomb, hanem a menu gomb megnyomasaval tudsz feliratot es hangot valtoztatni. majd onnet a return megnyomasaval kilepni.
-
univerzita
addikt
Siastok. Ma vettem ogy minit. Nagyon super csak egy dolgot nem tudok rajta kezenni. Ha a mkv-ben benne van amagyar felirat ess a magyar hang iss akkor a feliratot hogy tudom kiiktatni vagy eltuntetni. Asthittem ha megnyomom a subtitle gombot akkor oltunik. Tud valaki segiteni? Kosonom.
-
Real_Necro
veterán
Vagy lehet szervíz csati is.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
igen, azt nekem is mondtak (iptv-s belteri), hogy max. telefont tolthetek rajta. de ugyanez a belteri Ausztriaban mukodik kulso winyoval meg minden.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
monopolhelyzteben a upc, az nemjo

ha nem iptv, akkor asszem nem tud rogziteni.
bar most ez sem segit ki teged.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
iptv?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
de igazabol a t-homeos cucc is tud rogziteni, asszem.
mod: jah, most ertettem meg, mit szeretnel.
este van, hosszu volt a nap... -
Salvador20
őstag
igen,akkor ezeke szerint a hátuljáról kép tényleg csak a start után lesz, a honlapon is valami hasonlót írtak, csak gondoltam hátha.....Csak, hogy akkor ezek az Analog + digital dvb-t meg a dual dvb-t verziós csatlakozók hogy néznek ki? Ezek COAX-ok? Mert az nekünk sajna nincs, illetve csak a t-home-os cuccunk tudja decode-olni és én azt hittem, hogy ezt a decode-olt jelet lehet továbbküldeni a playon! dvr-be (mondjuk scart to rca vagy hasonló kábellel), hogy az fölvegye vagy mi

Közbe látom a képet,de akkor ez nekem nem jó,mert látom, hogy erre közvetlenül kéne rákötnöm az antennát, az meg sajna nem megy.... -
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
parancsolj, egy kep rola. a felso a mini, az also a nagytestver.
-
Salvador20
őstag
hogy képzelejem el ennek a dvrhd-nek a hátulján a csatlakozókat? Egy darab képet nem találok róla. Nekem pl egy t-home-os vevőm van,amin van hdmi, meg scart kimenet, na most akkor erre rá tud kapcsolódni ez a dual digitalos? vagy pedig az analog+digital? Sík vagyok ebben a témában.....
-
TayRol
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
lejattsza elvileg, bar en meg sosem probaltam.

-
univerzita
addikt
Hello.Tob kulfoldi oldalon olvastam hogy a mini nehezen boldogul a FLAC formatummal. Mi a tapastalat akinek magvan ?
-
kangool
tag
GMC - (Global Motion Compensation) bitrátát próbál megspórolni bizonyos jeleneteknél úgy, hogy egy mozgásvektort használ az egész képkockához. Az Xvid GMC-je sokkal kifinomultabb, mint a DivX-é, de csak kevés lejátszó támogatja.
Gondolom régebbi film, kódolásnál a gmc be volt állítva.
ezzel a programmal csinálj az aviról információt:
http://mediainfo.sourceforge.net/hupacked bitstreames is lehet a film. ha igen, mpeg4 modifier-rel ki tudod ezt szedni belőle. http://www.moitah.net/ innen tölthető.
ha gmc gond van, tudtommal csak újra kódolással lehet megoldani.
-
Client
tag
Lehet ezekkel, vagy úgy általában az ilyen lejátszókkal FTP-ről letölteni?
-
Meza
tag
Sziasztok!
Találtam egy hibát a miniben, egy avi file-t nem játszott le nekem, azt írta ki, hogy "nem támogatott GMC". Tud valaki abban segíteni, hogy ez mi, és hogy van-e rá valami megoldás? Ez valami DivX opció, ha jól tudom, de, hogy mire jó, azt nem...

-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
minin meg nincsen juhtyuk, sajna.
-
Real_Necro
veterán
Tudni már, hogy a Yamshee által írt firmware melyikre jó? Minin szeretnék "juhtyúkolni"

-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
hat, igazabol tippem sincs, de szerintem (még!) nem tudja.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
a nagyteso egyik fw-jeben volt mar youtube meg rengeteg videos portal, pl. apple trailer es cartoon network is.
de szerintem azert nem megoldhato, mert eleg speci lejatszo kell az nba-s videokhoz. pl a retekklub oldalan a videokat is valami silver-akarmivel lehet csak megnezni, es az ACRyan ezt nem tamogatja. -
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Valaki?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
igen, huzd szet addig, hogy meg eppen lasd. aramtalanitasrol nem tudok beszamolni, nekem olyan meg sosem volt.
yamshee: a 2901 az a nagytesora van, nem?
-
yamshee
tag
Van új hackelt FW a 2901-esből és megy vele a Youtube! [link]
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
nekem is az van fennt, semmi gondom vele, pedig hasznalom eleget.
a kepmeret beallitasnal van a ket oldalon, lennt es fennt egy-egy piros csik. be kell allitani a nyilakkal, hogy lasd oket. ha megvan, akkor - elvileg - a player ahhoz igazitja a videokat. -
Real_Necro
veterán
Most ha jól emlékszem akkor a 3316-os beta magyar van fent. Minden szépen ment vele.
Találtam pár progit is, egyiken be lehet jelentkezni, meg kulcsszót beírva képeket dob ki, amiket animálva vetít le, valamint valami hírolvasós dolog is van, ami full üres volt. Időjárásjelentős progit még nem teszteltem.
Képaránnyal kicsit gondban voltam, mert tv-m egy 72cm-es CRT Pana, ami auto-ra van állítva. Beletelt egy kis időbe, míg a kettőt összehangoltam. Ezzel kapcsolatban létezik valami képméret állítási lehetőség is. Az konkrétan mire jó? -
TayRol
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
biztosan forgalmazzak. megkerdeztem a hivatalos forumban es ott van a FlashPoint partner logo is.

-
kangool
tag
válasz
univerzita
üzenetére
asszem legközelebb Győrben:
http://www.printanddisc.hu/
-
TayRol
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Szia!
Tole kerdezd meg privatban.

-
univerzita
addikt
Nagyon tetcik a PlayON! Tudna valaki tanácsot adni hogy Komaromhoz legkozeleb hol tudnám megvenni?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
en feltettem a minire a nagyteso egyik fw-jet, igaz, fagyott, de volt rajta youtube (mukodott is). de ha jol tudm, vegleges fw meg nincs ra.
-
Salvador20
őstag
hello! nekem olyan kérdésem lenne, hogy elő van fizetve nekem nba-ra hd minőségü meccsnézési lehetőség, de! Ezeket neten lehet nézni és sajnos a laptopom hajlamos beszaggatni ha hd dolgokat nézegetek vele. Ezzel a playerrel van rű mód, hogy nézni tudjam netről őket?
-
DarkFater
tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szia!
Nemrégiben sikerült beszélnem AC Ryan-es fejlesztő emberrel.
Azt mondja, hogy a Youtube szándékosan tiltotta ki a HD playereket, mert azok úgy játszák le a videókat, hogy nem látszik a reklám.
Több cég ezután belehekkelte mégis a firmware-be a youtube-ot, de annyira nincs nagy igény rá.
Pont emiatt az AC Ryan azt mondja, hogy ők ezt a fícsört nem hekkelik, inkább fontosabb dolgokra koncentrálnak.
Például lesz új full HD-s GUI, egyebek.
-
DarkFater
tag
válasz
FireLord
üzenetére
Kedves Firelord!
Sajnos itt főleg csetelés zajlik, elég kevés a hozzáértő szaki aki ide is benéz.
Mondjuk én elvagyok itt.
Ha support kell akkor inkább nézd meg a forgalmazó hivatalos support oldalát a forum.flash.hu-t vagy próbálj beleolvasni az mpeg4players fórumába az m4p.hu-n.
Remélem késöbb itt is leszünk többen és jobban tudjuk segíteni egymást.
-
Real_Necro
veterán
Felépítettem hálózatot, nagynehezen összehoztam.
Kérdés: létezik MInihez olyan firmware, amellyel lehet youtube-olni? -
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
aa, szerintem inkabb ennyire kapos a cucc.

-
audifan67
csendes tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
No, akkor van valahol 32 alatt? Most már kíváncsi vagyok...
-
audifan67
csendes tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az nem gond, ha kicsit várni kell rá (persze, nem heteket), de árban nem mindegy, hogy 24 vagy 32. Szóval, lehet valahol 32 alatt megvenni ezt a kütyüt?
-
-
audifan67
csendes tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Engem is érdekelne, hogy hol lehet 24-ért megrendelni? Vagy egyébként, hol érdemes megvenni és mi az ára?
-
FireLord
aktív tag
Annyira szeretem a segítőkészségeteket

-
FireLord
aktív tag
Hogy osszam meg a mappákat win7-en? Nem látja a mini

-
Real_Necro
veterán
meg tudja valaki mondani nekem, hogy milyen formátumokat kezel le usb-n keresztül a lejátszó? (FAT32, NTFS, ExFat, Ext2, Ext3)?
-
FireLord
aktív tag
Igaz hogy a minivel is lehet torrentezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha tud, akkor elvileg jónak kéne hogy legyen a 60-at tudó monitorhoz is.

Amúgy a kép maga totál szétesik lejátszáskor, gyakorlatilag pixelekre hullik, és kockásodik.

minden ok, egyből csatlakozott hálózatra stb. Nagyon tetszik, hogy iso-t is tökéletesen kezeli.