Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
kangool
tag
flashpointba megérkeztek a playon!hd és a playon!hd minik.

-
Mi nem vártunk tovább a nagyobb verzióra, lesz helyette egy Hyundai Mbox R600.

-
tony70
tag
-
tony70
tag
Letudná írni valaki, hogy kell a Mini és a Nas között az NFS-t aktiválni? mi kell hozzá?
Kaptam infot angolul de nem igazán igazodok el rajta . -
soma165
tag
felraktam a minire(ACR-PV73200) a 3615 ös Beta firmware-t
eddig stabil,és tökéletesen játsza az AVATAR-t is /45GB/,
igaz csak külsö winyóról,hálózaton piszkosul akad,
kevéske neki a 10/100Mbps hálózat. -
tisa79
csendes tag
Köszönöm
-
tisa79
csendes tag
Csőtészta!
Azt ovastam valahol, hogy a firmaret csak felmásolom egy üres pendrive-ra, betolom a minibe, és feltelepül.
Sajnos a gyakorlatban nem ez történt.
Mit kell vele csinálni?Előre is kösz
-
Goldmen75
őstag
mivel én is számtech boltban dolgozom, nem hiába mondtam pár hsz-el előbb, hogy valami gáz van s nem lesz! De hát nem hisztek nekem

Van egy javaslatom, ennek nézzetek utána: (lehet jobb mint a címszereplőnk)
HDD Novatron Iamm NTR81-82-83 és társai!!! -
g_miki
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a traxdata multimedia station 1080p-vel kapcsolatban? Ránézésre nagyjából ugyanazt tudja, mint a playon HD, csak majdnem 20 ropival olcsóbb, és csúnyább.
Köszi előre is! -
AMD_ok
őstag
válasz
Goldmen75
üzenetére
nos, felhívtam mekkáékat, és a hölgy közölte, hogy nekik most nincs raktáron, és ők is a flashpointtól szerzik be, tehát bezárult a kör. Így vajon honnan szereznek nekem mondjuk szerdára cuccot, mikor a flashpoint-nál kb május közepére lesz belőle? (Haver számtech boltban dolgozik, nála rendeltem meg, és a flashpointnál ezt mondták neki...)
-
kangool
tag
flashpoint oldala sem elérhető... szegedi nagykerben mindkettő kapható. tudtommal ők is flashtől szerzik. nem értem.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
tuti van náluk?mert én is berendeltem havertól,de nem tud keríteni egyelőre a flashpointtól..
-
tisa79
csendes tag
Sziasztok!
Jól értem,hogy youtube nincs a minin? -
Goldmen75
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Persze, ha megmondod hol tudom megnézni!

-
Goldmen75
őstag
Ezt írják az oldalon....aztán hogy tudják -e tényleg szállítani?!
Nem azért írtam mert akarok venni, illetve ha akarok, akkor nem ilyen drága helyen veszem
Mellesleg sosem hallottam még erről a mekkáról... -
Skynet258
veterán
válasz
Goldmen75
üzenetére
A kolléga arra válaszolt, hogy lehet kapni a "nagy" verziót a mekkában, ami egyszeri logikával mekka.hu akar lenni...
Más: megvan a cucc, tegnap csak egy dvd-t néztem róla, szép képe van, szebben skáláz fel, mint a házimozi tette. Most a Logitech Harmony-val szenvedek egy sort, hogy minden kézre álljon, és úgy működjön, ahogy kell - jó ez a táv, de ez a hátránya, hogy egy csomó idő elmegy, mire az ember testreszabja.
Még jó, hogy nem mindennap vesz az ember új cuccot, mert akkor beleőszülnék
-
Goldmen75
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
mit? S mi az a mekka?
-
Skynet258
veterán
válasz
Goldmen75
üzenetére
Igazából nem értem, milyen csatit hiányolsz, azt hittem, a koaxiálist.

jah, közben asszem leesett: olyan csatit hiányolsz, ami minőségben olyan mint az optikai, de mégsem az, mert az drága. Tehát low cost optikai kéne neked, és ehhez egy olcsó házimozi, amin van ilyen low cost optikai.
Azt hittem valami konkrét csatit hiányolsz, nem gondoltam, hogy olyat, ami nem is létezik
-
Goldmen75
őstag
Most hívtam a nagykerünket, meg akartam kérdezni mennyi a normál verzió, de azt mondta az emberem, hogy nem lehet rendelni, mert technikai problémák akadtak a nagyobb verziókkal!!
Tehát jelenleg a mini ami "fut" -
Goldmen75
őstag
Egy dolgot hiányolok, illetve sajnálom, hogy "csak" így oldották meg: Mégpedig az optikai kimenet...
Sajna házimozimon nincsen, ami optikás házimozi, az meg elég borsos...Tehetnének az ilyenekre más csatit is, kisebb pénztárcájú user-eknek
-
Goldmen75
őstag
Üdv emberek!
Tegnap én is MINI tujal lettem félig

Még tesztre van nálam de eddig szuper!
A 45 GB-os avatar-ból csináltam 37 GB-osat s már viszi nem a legújabb firmware-el!
Remélem lesz rá torrent is, mert az még lényeg lenne.Üdv
-
Mi még mindig várjuk a lejátszót. Ugye nem a Minit rendeltük, hanem a nagyobb verziót, de az Eboltban még mindig nincs..
-
Skynet258
veterán
válasz
Salvador20
üzenetére
Mer' menő dolog, nem tudtad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy ON is legyek: ma este elvileg meglesz a Mini, nem várok tőle jutyúbot meg torrentet meg hasonló okosságokat, játssza le a filmeket vinyóról, és akkor már meg is vagyok elégedve

-
Salvador20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
nem értem miért írtál eurot, ha egyszer mo-n élünk, de mind1
-
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem 1 TB-os külső vinyót már 25.000 HUF körül kellene, hogy kapjál..
-
univerzita
addikt
Siastok. csak egy boldog megjedyzés. Lanon keretul nezem ami a sámitogepen van a minin de ugy dontottem kell egy kulsso vinyo.Mar a neten kinestem egy 1,5 terrássat 100 e. De ma a egyik bev.kosp. lattam 1terrassat 49e.Nem hittem a sememmnek. Megvettem ess megvagok vele elegedve./kulsso Verbatim/ Asthisem holnap rohanok vissa hatha még less egy darab.Tudom nem ide valo a tema,de ezek a orom pillanatai.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
en szinten 1 perc alatt lehuzom a playerrol, ramasolok, aztan vissza.
az radiozni meg boven jo. -
Salvador20
őstag
annyi, hogy nekem elég könnyen hozzáférhető, úgyhogy -bár megvettem a wifi adapterét (más fajtát nem fogadott el, pedig volt egy "n'-es)- én usb-n másolok gépről, inkább csak rádiózásra használom (meg nekem a wifi gyorsasága feleződik, mert hidként használom az egyik routert),
-
soma165
tag
ha valaki megfrissitette a minit a 3615 beta firmware-el
elmeselhetne a tapasztaltakat rola
stabil,nem fagy e a mini?
megmaradt e a magyar menü frissités után? -
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
nekem lassu a masolas halozaton keresztul (ezert sosem hasznalom) ezt hozzaertok az ntfs szamlajara irjak, de egyebkent hibatlanul mukodik.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Oké, köszi, remélem nálam sem lesz gond akkor, mert már tele van filmmel a vinyó
-
Salvador20
őstag
megy a 2 terás, rögtön fölismerte, de nem vele formáztam, hanem még win 7 rendszerben. nem látok vele semmi gondot, olyan 1,6 TB cucc van rajta, zene kép film, nem látom, hogy bármi hiányozna, úgyhogy megy, annak ellenére, hogy nem látom támogatott listában
-
soma165
tag
innen tudsz leszedni [firmwert]
-
AMD_ok
őstag
-
univerzita
addikt
Visi ssimán.
-
univerzita
addikt
Mar fent van 11GB 1080 felbontDTS. Sajnos it nics Master Audio hang.Kiprobalom.
-
soma165
tag
van ujabb 3395firmware is a minihez
valaki probálta e már?stabil e?
lehet ez már gond nélkül tudná játszani az AVATART/45GB/ -
g_miki
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy lejátszót, amivel tudok torrentezni is, és van egy 3,5-ös vinyóm, azt szeretném használni. A minin is meg lett oldva a torrent, vagy a simát kell vennem? a kezdeti - fórumban emlegetett letöltési, és újra el nem indítási- problémákat kiküszöbölték már a FWk-kel?
Köszi szépen előre is a válaszokat! -
tony70
tag
Nekem is azt írta ki, de frissítettem azr3615 beta firmware-ra és lejátsza, csak szaggat és 3mp-ként elmegy a hang! Nekem eTrayz nas van a Mini-hez routeren kersztül van rákötve így a hálózat kevés hozzá! Próbáltam kihagyni a router-t, úgy összekötni hogy a mini-n beállítottam a Nas IP címét, de úgyis szaggatott!
Azt kellene kipróbálni, hogy a nas-t USB kábellel összelehet-e kötni a Minivel mint eyg külső winyót!?(nincs most usb kábelem) -
soma165
tag
válasz
univerzita
üzenetére
hálozaton összekötve a mini a PC vel nem viszi az AVATART /45GB/
Bitstream hibat ir ki -
soma165
tag
válasz
univerzita
üzenetére
18.45 kor megmondom viszi e
-
univerzita
addikt
Siastok. Probalta már valaki lejátsani a Avatar 45GB BRverziot? Alitolag nem visi el mer tul nagy a bitstream.Mert akkor nem sedem le. A 9GB verziot visi.
-
YoYo77
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy PlayOnHD Mini vásárlásán, csak azt szeretném tudni, hogy valaki próbált már-e olyan mkv file-t lejátszani, amihez külső szinkronhang van. Hozzá lehet-e azt tenni valahogy, vagy csak feliratot kezel külön?
Várom a válaszotokat. Üdv. -
soma165
tag
A.C. Ryan Playon!HD Mini
(acr-pv73200)
RTD1073 processzorral rendelkezik
Van e benne felskálázási funkció?
Azaz a dvd és div-x filmeket fel tudja e skálázni 1080p re
Pl.:mint egyes erösitök eseteben:
Onkyo-608Az erősítő a Faroudja DCDi Cinema videoprocesszor jóvoltából a HDMI kimeneten 1080p formátumra képes felkonvertálni minden bemeneti videojelet, köztük az AV vevőerősítőkön eddig nem megszokott PC analóg RGB bemenetét is
-
AMD_ok
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
na mi ujság a vinyóval?
-
soma165
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
kezeli az ntfs-t
hiszen a fat 32 max. 4GB os fájlt lát,a full hd filmek pedig igencsak nagyobbak annál
amikor formázod,a lemezfoglalási méretet hagyd 4096bájt-on -
Salvador20
őstag
lehet, hogy nagyon hülye kérdés lesz, de felismer NTFS formátumot a szerkezet, vagy FAT32-be kell formáznom a vinyót?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
ha nem, akkor is szoljal azert.

-
Salvador20
őstag
na meg lesz a 2 terás vinyó holnap, rem. működik vele, mert a leírásban sajnos nincs benne, hogy megy vele. De majd szólok, ha igen
-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
igen, az nem lenne rossz, nade ne legyunk telhetetlenek.

-
maláj
addikt
én bő 60 perce cuppantam rá a minire
azonnal szerelmes lettem belé
-
Salvador20
őstag
válasz
Flash-Point
üzenetére
hurrá....bár csak dvb-s-t is tudna, azonnal rámarnék

-
Flash-Point
csendes tag
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mint az AC Ryan Magyarország képviselete Örömmel jelentjük be, hogy az AC Ryan FULL HD felvevők is megérkeztek!
A mai napon megkezdjük a boltok kiszolgálását. Akit érdekel az hamarosan meg is vásárolhatja.
Tisztelettel:
Flash-Point csapat -
soma165
tag
hello
nekem is van egy ac ryan mini lejatszom,win xp alatt siman letrehoztam a hálozatot,de win 7 x64 alatt nem sikeredik
illetve a pc nevét látja a lejatszo,de a mappákat nem
amit megtettem eddig:
-tüzfal ki
-ezen leirás alapjan megcsinaltam a megosztast
[link]
ha valakinek van ötlete szivesen venném
-összekötöttem egy xp s géppel a win 7 es gépet u.az a helyzet
-valami beállitást elmulasztottam a win 7 ben
DE MIT? -
Salvador20
őstag
ezt nem tudom miért ide írtad.....
-
DTS5.1
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés: A napokban vettem egy EMTEC Movie Cube S800H lejátszót.
Nagyon jól műxik, de a digit kimeneten (erősítőbe) csak sztereó jel (PCM) jelenik meg.
Bármilyen kiterjesztést indítok.
-Szerintetek ki lehet kapcsolni valahogy a dts downmix-et?
A célom az lenne, hogy az erősítőn a teljes hang jelenjen meg.Hejj
-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
remelem nalad is jolesz. itt tokeletes volt, plusz halozaton keresztul neztem, laptoprol.
-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
Szia!
Teszteltem, mindketto tokeletes!

-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
ha adsz egy videot (vagy linket vagy valamit akar pm-ben is) megnezem viszi-e.
-
Salvador20
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
akkor sajnos nem tudok segíteni. De gyanús lenne, ha semmi se játszaná le
-
paramparya
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
az itteni tesztben az o!play-ről is azt írták, hogy visz mindent, erre az mkv-k kb. 20%-ával, amivel találkozok nem tud mit kezdeni...

-
Salvador20
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
hello!
Sajnos ezekhez nem értek, de itt a PH! teszt róla, ahol próbázták, hogy mit bír.
Továbbá itt egy másik cikk, ahol találtak 1-2 "egzotikusnak" mondott fájltipust, ami megfogta. -
paramparya
őstag
Sziasztok!
Ez a lejátszó hogy boldogul az olyan mkv-kal, aminél a reframes 6 fölötti?
Asus O!Play-t vettem, de sajnos azok akadnak rajta, és elég sok olyat találok. -
vashal
tag
Hello
lenne egy kérdésem bár lehet nagy hülyeség
.elég az usb2.0 sebessége a hd vagy blu ray filmek lejátszására,mert a playon minin ugye csak az van 
-
need
addikt
Üdv...
volna nekem 2 kérdésem

1. lehet hogy elkerülte a figyelmemet... a készülék képes felskálázni a filmeket vagy csak lejátszani tudja a különböző formátumokat???
van a sz.gépen 1 gyengébb divix azt hálózaton lejátszva felkonvertálni 720 ra vagy 1080 ra?2. a második kicsit kicsavart lesz

Tehát van a gépen 1 mkv files amit hálózaton keresztül akarok lejátszani 5.1 hang és van benne DTS a készülékből a jel HDMI-n keresztül van össze kötve olyan erősítővel ami támogatja az 1.3 szabványt majd az erősítőből pedig a tévébe van át dugva szintén HDMI-in
az erősítőn kijön majd az 5.1 és a DTS...?? -
nacant
csendes tag
Minihez szeretnék venni egy külső vinyót. A 3.5 vinyókat tudja-e lekapcsolni, vagy ez csak a 2.5 vinyók sajátossága? 1TB-ost vennék van-e olyan amit a mini "előnyben" részesít?

-
TayRol
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
kulso cd lejatszo tamogatasa van, szoval vinnie kell. 2 teras winyoval kapcsolatban nem tudok semmilyen infot, dehat miert ne vinne...

az usb-s vevojevel az a gond, hogy csak a sajatjat fogadja el es az eleg draga. en a kabelnel maradnek.
amugy grat. a keszulekhez!

-
Salvador20
őstag
hello!
Mivel kiderült, hogy a dvr-es nem támogatná a parabola antennánkat, ezért a sima playon hd mellett döntöttem. Kérdésem a következő:
Dvd írót/lejátszót felismer-e (tehát usb-s, ebben az esetben egy LG, amelyen dvd filmeket, mp3 számokat, stb-t játszanék).
Továbbá a WD 2TB-os Green verziót befogadja-e.
Érdemes megvenni a wifi-jét, vagy inkább kábellel kössem össze? (ebben az esetben kell egy lyukat fúrnom a plafonba.....a router kb 5-8 méterre van/lenne a készüléktől,de nem egy magasságban, a router a plafonra van fölfúrva, a vevő meg kb térdmagasságban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.elég az usb2.0 sebessége a hd vagy blu ray filmek lejátszására,mert a playon minin ugye csak az van