Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Kábel az rendben van. Ami a csatlakozót érinti, a dac gyártója érdeklődött hogy milyen van benne, én meg nem tudtam rá válaszolni. Aranyazott vég meg egyéb üzleti fogás persze itt nincs, de ki tudja . Ha ő úgy gondolja hogy dac ban lévő és miniben lévő optikai csatlakozók közt nagy minőségi eltérés, és ezért a dac nem tudja azt szintet nyújtani, mint amiért én fizetek, úgy azért meggondolom a szerelgetést

-
Salvador20
őstag
Sztem itt nem a csatlakozó a lényeg, hanem inkább a kábel, amit hozzácsapsz. Ott van árkülönbség a legegyszerűbbtől a 70.000Ft-osig. Nem érzem, hogy ott lenne jelentősége, ahol te keresed a különbséget. Ugye itt nincs aranyozott vég, csak egy fénynek kell kijönnie- legfeljebb a külső részében lehet különbség, minthogy van-e rajta porfogó ajtócska, meg mittudom én valami biztonsági kapocs.
Én nem érzek rajta rossz minőséget, h/k 235-ön volt régebben, de nem éreztem rossz minőséget, sőt...
-
L4D1K
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Gondolom a méret meg a forma az szabvány, de itt is lehet eltérés minőségben. Lásd az RCA csatlakozók is lehetnek pár száz és több ezer forintosak is.
Azért lenne fontos, mert tervezek hozzá venni egy külső dac-ot, amin van coax és optikai bemenet is. Ha jó rajta az optikai csati, akkor nincs miről beszélni, ha nagyon vacak akkor kerül rá egy coax kimenet

-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Megtudná valaki nekem mondani, hogy a mini ben milyen típusú(márkájú
) az optikai kimenet? Illetve ha nem akkor egy épkézláb megoldás a mini szétszerelésére? Most megpróbáltam szétkapni, de nagyon masszívan össze van pattintva.Választ köszi.
-
fepeti
csendes tag
Sziasztok, van új fw HD2-re!
-
TheLion001
tag
Router látja
Ping-elni tudom.
Az avast-tal eddig sem volt gond.
Tűzfal kikapcsolva.
Formáztam géppel is- Ryan-nel is.
Jelenleg a ryan sem lát rá a hálózatra.
Putty, bejelentkezésnél usernamet kér. "root" elfogadja, password: ??? -
TheLion001
tag
Bakker.
Én meg visszatettem a 4318 FW-t. (A kintiek szerint stabilabb)
Azóta a gép megint nem lát rá (XP)
A Ryan meg tud tallózni a gépen.
Próbáltam statikus, és dinamikus IP-vel is.
Most mi a fr*nc van? -
Lala6
addikt
Már feladtam

Lehet, hogy a hálómmal van probléma, de ahhoz nem szeretnék hozzányúlni, sokat bíbelődtem vele, mire rendesen belőttem. Van egy Dreambox műholdvevőm is rajta, szintén samba eléréssel, lehet, hogy az zavar be neki valamit.Szóval, ha kell valakinek, akkor eladó a kütyü, ha nincs jelentkező, akkor megpróbálom a boltba visszavinni, hátha visszaveszik.
A.C. Ryan PlayON! HD mini 2 - 28.000- Ft
Átvehető Budapesten a Duna Pláza környékén, vagy Kőbánya- Kispest környékén. -
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Megvettem én is a mini 2-esem, eddig csak szívok vele. Tettem rá egy külső USB winyót, azt látja is, le is játssza a filmeket róla.
A hálózatot bekapcsoltam, adtam FIX IP-t és elindítottam a samba-t. Na most az asztali gépem (Win7) először még látta és tudott rá csatlakozni, de a másolás nagyon lassú volt kb. 3-5Mbit (gigabites router és asztali gép van). Később még látta a Playon-t, de csatlakozni már nem tudott, még később már nem is látta a lejátszót a számítógépem.
Próbálgattam mindent, samba ki-be sokszor, lejátszó újraindít, néha látom a hálózati eszközök között, néha nem, de csatlakozni most már soha nem tudok.
A legújabb firmware van rajta, hálózat rendben, a lejátszón mindig van net, pingre is válaszol. Volt gyári vissza állítás is többször.Mi lehet a probléma?
-
TheLion001
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
nekem erre felhasználóinevet és jelszót kér!

-
chop
őstag
Szerintetek lesz még új FW a régi Minihez? A mostani döglassú, bugzik össze-vissza, néha látja a hálót, néha nem, használhatatlan.
-
lasga
csendes tag
A kapcsolat megvan, FTP-n működik is, azaz ftp-vel a PC-n látom a HD2-n lévő fájlokat, tudok másolni stb. Azonban szeretném pl. a torrent funkciókat web-es felületen, azonban hiába írom be az IP-t, nem tudja megjeleníteni.
A router látja, a DHCP listán szerepel, de az eszköz neve unknown. -
Sárpac
nagyúr
HD2 firmware gyerekcipős még!
Ahhoz, hogy pcn is lásd, magáról a hd2-ről kell először bejelentkezned, ezt a legegyszerűbb módon úgy tudod, hogy bemész a hálózatba az eszközön és elkezdesz tallózni akkor ki is írja, hogy be van jelentkezve, onnantól kezdve látszódni fog pcn is.
-
lasga
csendes tag
Sziasztok, leírnék néhány tapasztalatot a HD2-vel kapcsolatban, illetve kérdeznék.
Ventilátor nagyon hangos, pontosabban a légmozgás erős , a venti önmagában szupercsendes, nem érdemes "halkabbat" keresni. Venti nélkül a vinyó megsül, a Samu ecogreen tűzforró volt egy óra folyamatos BD iso lejátszás után. A venti gyárilag szabályozatlan 12V-on fut, levettük 8V körüli értékre, a fordulatszám nagyot esett, a vinyó langyos, zaj gyakorlatilag alig, tökéletes. 7200as fordulatú vinyónak viszont nem elég a levett fordulatszám!
Kár, hogy nem csinálták gyárilag hőérzékelősre, esetleg egy kapcsoló is elmenne, hogy erősebb vagy gyengébb fokozaton menjen a venti.A kérdés. Nagyjából végigolvastam a topicot de nem találtam választ. Szeretném PCn menedzselni a HD-2-t. Azt olvasom, a HD1-en telepíteni kell három extensiont a hálózati funkciókhoz, ha jól látom a HD2nél nincs ilyen
Bekapcsoltam a funkciókat, (BT, FTP, Samba). Van IP cím, de hiába írom be a PC-n, nem jelenik meg az a funkció, melyet a HD1-nél asszem neighbour-nak hívnak.
Mit kell tennem? köszi -
Salvador20
őstag
válasz
TheLion001
üzenetére
figyelj, rakd föl, merőben új felület, sok-sok grafikai újítás (amitől persze lelassult....), 22. századi felület

-
TheLion001
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Nekem felhasználó nevet, jelszót kér.
Egyedüli felhasználóként, rendszergazdaként, saját telepítés.
...
Kérlek írd le légyszi a különbségeket a kétfirmware között.
ACR-PV73100 v7.3.x.r4824 Playon!HD
ACR-PV73100 v7.4.x.r2115 Playon!HD
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
most jött el az ideje hogy médialejátszót vegyek.
Amit néztem az az asus r3 vagy a ryan mini.olvastam mindkettőről csak kipróbálni nem volt szerencsém egyiket sem.melyiket javasolnátok a kettő közül?milyen szempont alapján kell hogy döntsek?amire használnám főleg hd torrent filmek. -
Salvador20
őstag
válasz
TheLion001
üzenetére
nézd meg, mi a különbség, van bőven belőle

-
Sárpac
nagyúr
válasz
TheLion001
üzenetére
Igen, HD2-őn is van pici szaggatás, de csak durva jelenetváltáskor mikor sok adatot kell áthozni hálón hírtelen!
-
Salvador20
őstag
válasz
TheLion001
üzenetére
más a felépítése a bd menünek, az java szerkezetű, emiatt soha nem fog az 1es szérián menni....nincs ilyen, hogy user létrehozása, nekem csak rendszergazda van a gépen és jelszó, meg egyéb kérése nélkül bele tud lépni a mini bármelyik mappámba
-
TheLion001
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Köszönöm!
Bár nekem is csak az 1080-as szaggat.
...
Kitalálhatnának már, egy olyan FW-t, ami a Blu-ray menüt is kezeli. Így nem lehet az extrákat rendesen megnézni.ill. ez a még egy user létrehozása egy gépen, hogy hozzáférhető legyen, ettől kiborulok.
...
Néztem van elérhető, új FW.
nekem ez van fent:
[Release Candidate] ACR-PV73100 v7.3.x.r4824 Playon!HDez meg az új:
[BETA] ACR-PV73100 v7.4.x.r2115 Playon!HDHasználja valaki?
Az ottani fórumban nagyon lehúzták
Érdemes próbálkozni vele?
Mi a különbség a kettő között? -
Salvador20
őstag
válasz
TheLion001
üzenetére
nem, nekem usbről megy normálisan, hálón szaggatnak az 1080-asak, a 720 legtöbbje nem szaggat. Igen, bd, dvd iso-t játszik csak le az új, könyvtárszerkezetet nem
Jó lesz az alien filmeket isosítani
4X45 Gb -
TheLion001
tag
válasz
vjozsef
üzenetére
Nálam 4824 FW van fent. Azóta nem játsza le a DVD filmeket, csak iso-ból.
Ha nyers (ifo, bup, vob) akkor nem ismeri fel.
...
Vettem hozzá egy SATA 2.0 USB dock-ot, hogy majd onnan a Blu-ray-es filmek...
Hát annyira szaggat, hogy élvezhetetlen.
Hálózaton Blu-ray-el ugyan ez a gond.
Tapasztalt vki más is ilyet?! -
Salvador20
őstag
elég róla annyi, hogy a gép nem a torrentezés csimborasszója, nálam nem akart elindulni feltétel nélkül. Igen, úgy működik, mint a seed szerver, tehát kapsz egy utorrent gui-t és abba töltöd föl a torrent filet, ez az elmélet.
A formázáshoz nincs hozzáfűzni valóm, én leragadtam ott, hogy leürítettük a vinyót -
fepeti
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Köszi a választ. Ezt a formázás dolgot nem egészen értem. Milyen formátumra formáz? Nem lehetséges, hogy csak valami meghatározott könyvtárstruktúrát használ és mivel nem találja a keresett könyvtárneveket csupán ezért akar formázni? Az általa formázott vinyót látja a windows?
Torrent: az ACRYAN fórumon olvastam, hogy max 300kb/s sebességet lehet elérni, viszont csak egyszerűen be kell másolni a torrentfájlt, elindítani és megy magától. Nem ennyire egyszerű? -
Salvador20
őstag
Nos, akkor válaszolok elsőnek én. Torrentezésre sztem kb alkalmatlan, sok a bíbelődés, vagy van kedve tölteni vagy nincs, én nem jöttem rá a lelkére.
A fájlokkal teli vinyót mindenképpen formázni akarja majd, nekem minim van, de ismerősömnek eltüntethetetlen a kiírás, ez van. Úgy oldottuk meg, hogy nekem van 2 db 2 terás vinyóm, arra rámásoltunk mindent, format, utána már nem panaszkodik.
Én a minit nas-ként használom, nem kell nagyobb gyorsaság, ha meg nagy mennyiség összegyűlik, akkor rákötöm közvetlen a gépre a vinyókat és kész. Filmet HD-n kívül mindent problémamentesen visz hálón is, gondolom a hd 2 gyorsabb is a gigabit miatt. -
pojzon
tag
Köszönöm mindkettőtöknek az infót, akkor így nem nagyon lehet spórolni így marad a rendes játékos ha szükséges lesz.

-
fepeti
csendes tag
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, ha segítenétek. Nyilván a HD2-vel még nincsenek, de túl nagy különbség nem lehet.
1. Mennyire megbízhatóan lehet torrentezni vele? Sebesség?
2. Miként lehet megoldani, hogy a már fájlokkal teli vinyót ne akarja formattálni. Ki lehet kerülni a fomázást valahogy? Nincs kedvem 1,5T-t másolgatni.A hálózati funkciója számomra kizárólag torrentezéshez kell, lehet hogy érdemesebb a mini-t venni és beszerezni valami egyszerűbb NAS-t?
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de szerintetek annak mennyi az esélye, hogy ha rendelkezem egy playonhd mini 2-vel és én arra rákötök egy külső hordozható usb-s blue ray lejátszót, akkor azon fogok tudni filmeket nézni?
Mert jelen esetben sima dvd playerrel nincs ilyen gond, szépen felismeri és gond nélkül nézhető a berakott eredeti lemez. Azt tudom, hogy közvetlenül nem támogatja bd lemezek lejátszását, de igazából most az a része érdekelne, hogy egyáltalán van-e mód usb-n keresztül rendes eredeti kékfogas lemezeket lejátszani? Mert ugye kicsit komplexebb védelemmel vannak ellátva mint a sima dvd-k...
-
Power03
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Ez nem fagy, jól működik.
Lehet a TV-m régi s valami jelet ad ki amitől nem engedi kikapcsolni? -
Poldi
tag
Sziasztok!
Egy PlayON!HD-t használok pár hónapja.
Eddig minden formátumot lejátszott, viszont a FLAC fájlokkal gondom van.
Míg a kódolás sima sztereó, nincs baj, viszont a többcsatornás (5-6) FLAC-ot nem játssza le normálisan. A hang "grízes" és csak sztereóban szól. PC-n tökéletes.
Az erősítő rendben van (Onkyo TX-SR508), próbáltam koax és HDMI kábelen is.
Valakinek van ötlete? Érdemes az új (de még béta) firmware-el próbálkoznom?
Jelenlegi: v7.3.4.r4824 (Vagy kár is erőlködnöm, mert ezt már nem tudja?)
Thx! -
fepeti
csendes tag
Szétszedtük a HD2-t, nagyon érdekes, szétszedett állapotban a ventinek gyakorlatilag SEMMI hangja sincs, amint a doboztető rákerül megjön a hang. Ne mechanikus hangra vagy rezonanciára gondoljatok, a doboz akusztikusan felerősíti a venti által keltett légáramlás hangját. A beépített venti igen jó minőségű darab!, pillanatnyilag a lassításán gondolkozom, 12 V-ról lejjebb kellene vinni a tápját, hogy még épp elinduljon.
Egyelőre kipróbálom venti nélkül mennyire melegszik. -
Power03
csendes tag
Hali!
HDMI-vel van összekötve a TV-mmel.
Viszont amikor azt mondom hogy kikapcs, akkor a gomb félig pirosan, félig kéken világít.
Ki sem kapcsol rendesen a vinyó is pörög. Kihúzom a hdmi kábelt akkor lelövi magát.
Találkozott vki ilyen problémával? -
Sárpac
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Én lehet teszek a chipre egy kis bordát is, elég gáz így csupaszon!

Szerintem nem hangos, jó hangtalan szobában tényleg hallani, de filmnézés közben 2-2,5méterről már nem lehet hallani semmit sem!
-
Salvador20
őstag
szedd ki a ventit. szellozik az anelkul is. az csak a vinyo miatt van ott. nekem wd green van,ketto egymas alatt, egy icyboxban es a venti mindig offon van .sentinel szerint a vinyok 34 es 45 fokosak voltak 4x45 gb-os alien film masolasa utan(45 c,amire masoltam)
ha meg fagy,vagy ujbol indul,akkor rakd vissza, de sima kezratetellel is erzed,ha baj van -
lasga
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megjött az új HD2. Szép is, jó is, de rohadt hangos a venti. Az egész szobában ezt hallom. Lehet ezzel valamit kezdeni? Fenébe, ez így számomra használhatatlan.. Ecogreen vinyónál gond lehet, ha lehúzom, esetleg lelassítom a ventit? -
FireLord
aktív tag
Mini1-en lehet valahogy torrentezni?
-
Sárpac
nagyúr
USB3 A.C Ryan Playon HD2 speed!
Végig 75MB/s felett maradt a sebesség! Gyakorlatilag ahogy a winyó írni képes!

-
Pizzafutar
aktív tag
Zenét milyen minőségben képes lejátszani?
Érdemes zenét (pl. flac) ezen tárolni, vagy inkább maradjon a hagyományos módszer, egy közepes minőségű CD lejátszóval?! -
Sárpac
nagyúr
Saját belső szoftverével 8,3 Mb/s az átlagos másolási tempó LAN-on! Elég szegényes szvsz, viszont az USB3 na az táltosnak bizonyul!

-
Sárpac
nagyúr
Szerintem gyerekcipős a firmware még ez a gond, killa nálam is kocskásodik picit, de folyamatos máshol ezt nem vettem észre, mellesleg a killa szerintem rosszul van kódolva, mivel irtó kevés a kulcskocka szám ekkora tömeg megjelenítéshez ilyen gyors változás mellett, és ezen sok lejátszó elszállhat!
-
Attiba
tag
Üdv Mindenkinek!
Végre megérkezett a HD2!Mini, sokat kellett rá várni.
Most még tesztelési fázis van. Átnézem a filmjeimet, hogy rendesen játsza e.
Sajnos van 1-2 film, ami elég rendesen bekockásodik, ráadásul a rettegett killa sample, amit innen lehet letölteni is ugyanezzel a problémával küszködik.
Az előző, jóval gyengébb WD Gen2-es ezt simán vitte, s most ez elég bosszantó.Tudja valaki, hogy mit ronthattam el, mi lehet a probléma????
-
vjozsef
senior tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Pl itt lattam: http://digitaltrend.hu/index.php?action=show_products&c=105&mf=211&c2=0&o=&l=
-
Sárpac
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Azzal kínlódok, routeren keresztül, de még nem az igazi! Na meg ez a windowsos net egy kalap ...

-
Sárpac
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
Nah megjött a gyönyörűség, most setupolom, de máris gondban vagyok!

Nem tudom kezelni az istennek sem ezt a menüt, mert a setup rendszeren kívül nem tudok rámenni a hang kép hálózat stb. beállításokra. Nyílra folyton visszavág a főmenübe.
Mi a trükkje? Vagy rossz lenne az fw?
-
Pizzafutar
aktív tag
Hol lehet megvenni?
-
canniball
nagyúr
válasz
Johnny0004
üzenetére
Majd Sárpac kolléga beszámol.
-
canniball
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
Van valakinek hd2-ese? Nekem elvileg holnap jön meg!

-
miklos16
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy A.C Ryan play on HD médiakészülékem és torrentezni szeretnék rajta...de nem megy,setup-nál a hálózat menüpontnál be kapcsoltam a BT-t, be akarok rakni egy torrent-et be is teszi.de nem indul el a letöltés már 2 napja 0 %-on áll,ugyanaza a torrent a gépen elindul gond nélkül...
valaki valami ötlet? előre is kössz -
samub650
csendes tag
válasz
hengelhof
üzenetére
Én használom a Samsung b650-es tévé lejátszóját (is) a minire kötött merevlemezzel, erre egy okom van, a minit torrentezésre is használom és igy a tévé médialejátszóját terheli a dekódolás, tehermentesitve a mini processzorát. A tévé usb portjára kicsit trükkösen van felcsatolva a hálózaton megosztott mini vinyó.
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=1866&view=findpost&p=139504 -
válasz
Salvador20
üzenetére
Este kipróbáltam. sajnos a TV IP-je nem is látszik a routeren, pedig ki van neki osztva. Ettöl függetlenül vígan lehet használni a netes részét, továbbra is simán látja a szgépen a megosztott fájlokat. A Minit nem látja mint NAS. Ill. sehogy sem.
-
válasz
Salvador20
üzenetére
Igen, ilyen későbbi lehetőség is felmerült bennem. Most kábellel van minden összekötve. De majd otthon kipróbálom amit írtál. Egyébként a Minin ki lehet javítani a hálózati csoportnevet WORGROUP ról vmi másra? Vagy az bele van sütve.
-
válasz
Salvador20
üzenetére
Nagyon köszönöm. Értettem, és ki fogom próbálni.
-
-
Salvador20
őstag
válasz
hengelhof
üzenetére
Próbáld meg a routeren lekapcsolni a tűzfalat, meg nincs netes tv-m, de annak meg próbálj meg fix ipt adni a routerben, és a tv-n is ezt az ip-t fixálni, továbbá a mininek is ugyanígy fixet. Nem tudom, hogy most egy routerről megy minden vagy esetleg valami wifiről jeltovábbító is van a képben, 2 router van, pl nekem egy ideig gondot okozott, hogy a gépem wifi-n volt (2 router van a lakásban, mert nagy a lakás és nem fedi le 1 router), a mini meg lanon. De aztán elindult, valahogy, de ezt ne kérdezd hogy, az a lényeg, hogy minden eszköznek,amim van kiadatam fixet, még a telónak is 1.100-tól 1.115-ig és azóta ha felbootol a mini, rögtön látja a gépeket, amik éppen be vannak kapcsolva.
Elég zavaros lett az írásom úgy érzem, hámozhatsz belőle
-
BeryBp
csendes tag
válasz
hengelhof
üzenetére
"Azt szeretném, ha a TV-ről a minin keresztül el tudjam érni az USB-s vincsesztert."
De ennek mi értelme? Ha a Mini rá van kötve a TV-re, a Minire meg a vincseszter, akkor miért nem a Minivel játszod le a média tartalmakat, miért jó, hogy megkerülöd, és a - gondolom - szerényebb képességű TV-vel játszod le, ami a vinyón van?
-
chop
őstag
Akkor a router szemtelenkedhet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) az optikai kimenet? Illetve ha nem akkor egy épkézláb megoldás a mini szétszerelésére? Most megpróbáltam szétkapni, de nagyon masszívan össze van pattintva.

Jó lesz az alien filmeket isosítani

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)