Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
En inkabb azt varnam a 4 es SDK tol hogy tudja mar azt a nyuves torrentet. Stabilan.

-
Tomix24
addikt
Na feltettem. Az image-t egy üres pendrive-ra dobtam. Áramtalanítottam a kütyüt. Bedugtam a Pendrive-ot. Majd elkezdtem nyomva tartani a kütyü elején a bekapcs gombot, és visszadugtam eközben a kütyüt. Elszámoltam kb 9ig , elengedtem ezután, és magától 3-4 perc alatt feltette. A lényeg ilyenkor nem szabad piszkálni.
Negatív
-A Magyar nyelv hiába választható, nem engedi. Angol marad.
- A kék nyilas jobbra balra léptetés értelmetlenül nagyot ugrik, nem skálázható. Vagy én vagyok béna.Pozitívum
- Opera böngésző - (net??) Facebook talán,
-Youtube megy
- x -live
- internet radió
- picasa
- flickr
- weather
- stock
- rss
-Podcast
---------------------
Még pozitív
-Van thumbnail mode szerüség a mappákra (WD TV live)
- a gombok működnek a távirányítón
- A kamerafelvételeim élesebbnek tünnek
egyenlőre ennyi. Megtartom míg a Ryan ki nem dobja a saját sdk4-esüket legkésőbb márciusig..

-
tony70
tag
Hogyan tudom a Mini-n beállítani azt, hogy NFS kapcsolaton tudjam betallózni a NAS-on található filmeket? Állítólag gyorsabb az adtaátvitel!?
-
Tomix24
addikt
válasz
Stevecollins
üzenetére
Nem. Vegyél 10K körül valami külső vinyót, és másold rá a ilmedet iso formátumban. Azt lejátsza.
-
Stevecollins
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a készülékhez usb-n lehet csatlakoztatni külső dvd írót? Ha mondjuk 720p-s filmet írok ki adatként egy dupla rétegű lemezre, és azt beteszem a külső íróba, és csatlakoztatom, akkor lefogja játszani nekem a filmet?
A választ előre is köszönöm! -
hdcsaba87
aktív tag
1 m körüli, szóval azzal nem lehet probléma.

-
hdcsaba87
aktív tag
Megpróbáltam USB-vel összekötni a PC-t és a PLAYONHD-t, de a windows azt írja ki, hogy nem ismerhető fel az usb eszköz. Ilyenkor mi a teendő?
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Médialejátszó vásárlásában gondolkozom, a hsz-eket végigolvastam ebben a témában, elég meggyőző az A.C. Ryan Playon! HD, de felmerült még egy lejátszó Popcorn Hour NMT A-210.
Árban nincs nagy különbség a kettő között, hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek (illetve a Popcorn mellette szól a jobb torrent kezelhetőség, Ethernet Gigabit, YouTube)
Melyik lenne a jobb választás?
Kép, hang minőség stb...?Üdv!
-
chop
őstag
Kb. másfél hete vettem meg a Minimet, és igazából elégedett vagyok vele, 1-2 típusnál nyavalygott, de konvertálás után már ezeket is nagyon szépen lejátszotta. Teszem hozzá, hogy amilyen típusokat gyakrabban nézek tökéletesen vitte, így tényleg csak pár filmnél volt probléma.
Ami viszont bosszantó, hogy preview módnál legalább annyi idő telik el a videó lejátszása előtt, mintha megnyitnám a filmet, ezért én inkább ki is kapcsoltam ezt a feature-t, így igazából nem sok értelmét látom (ennyi erővel meg tudom a filmet normálisan is nyitni, semmi előnye nincs a preview-nek).
Zenelejátszásra nem a legjobb viszont, pontosan amiatt, hogy 6-8 mp is eltelik a számváltások között, ami szerintem nagyon gáz, pedig sima mp3-akról van szó, nem is losslessről.
Egyelőre megfelelő hosszúságú kábel hiányában a hálózati képességekről nem tudok nyilatkozni, de lejátszásra tényleg nagyon hasznos kis cucc, nekem kb. kétszer fagyott le, mindkétszer a menüben, amikor a Page Up/Down gombokat nyomtam le, de ez se állandó jellegű (legfrissebb FW van fenn).
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen játékos beszerzését, de van valami amitől a hajam is égnek áll, mégpedig a winyo beszerelés. Konkrétan arról van szó, hogy van egy 2TB-os winyóm, amit már majdnem félig megtöltöttem tartalommal. Tényleg úgy van, hogy ha ezt a megtöltött winyót beteszem a játékosba, akkor le akarja majd nekem formázni, és ha átlépem is ezt az opciót, akkor is minden bekapcsolásnál erre rá fog kérdezni?
Ha tényleg ilyen, akkor megoldás lehet, hogy kétfelé partitionálom, és az egyiket engedem neki csak leformázni, majd ha azzal kész, akkor az adatokat átmozgatom a már általa leformázott területre, és utána azt is engedem neki leformázni? Vagy csak a teljes winyót formázza le egyben, mintha nem is lenne partitionálva?
Lehet hogy ezek láma kérdések, de mivel nem volt még média lejátszom, ezeket a dolgokat nem ismerem.
Köszi előre is a válaszokat. -
hdcsaba87
aktív tag
Nah vettem egy playonhd-t.
De lenne pár kérdésem, honnan tudom meg, hogy +-osat vettem-e?
A True-hd-t hogy lehet előhívni? Mert fontos lenne. -
Irwine_
csendes tag
Sziasztok!
Cross kábellel kötöttem össze a minit és a laptopot működik is, látják egymást. De az a baj, hogy mikor be akarok lépni a laptophoz felh. nevet és jelszót kér, pedig ezt ki is kapcsoltam a winben elvileg. Megadtam neki a wines azonosítomat, de nem fogadta el.
Valakinek ötlet?
Köszi! -
No.01
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Koszi, de nincs youtube akkor a wifi adapternek sincs sok ertelme...
Lehet teszek egy probat, bar meg mindig gondolkodom

-
Salvador20
őstag
youtube talán volt, de már nincs, a másik kérdésedrewifi adapter
-
maláj
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
ezt kérdeztem én is - mivel nekem sem

-
No.01
addikt
Meg 2 kerdes megfogalmazodott bennem:
- wifi-t lehet bele v.hogy varazsolni?
- V.hol olvastam, h youtube is elerheto, de a minoseg nem az igazi. Errol tudna v.ki tobbet irni aki hasznalja is? (egyaltalan legalisan jon be a youtube vagy csak trukkozessel? -
Salvador20
őstag
Lehet hülye kérdés, de a mininek van webes felülete? Mert ha van, akkor nekem nem jön be böngészőben
-
Möhe
addikt
Ettől függetlenül nem találom azt a beállítást:
A Webszerver jelszóvédelmének be vagy kikapcsolása. (Neighbor Web). (Ajánlott bekapcsolni.)
Kiegészítők kezelése (Extension Info)
Választható kiegészítők:
btpd (BitTorrent Protocol Daemon) – BitTorennt fájlcserélő program
samba (file sharing) – fájlmegosztás
unicgi (Web server) – webszerver
Választható műveletek:
install – telepítés
upgrade – frissítés újabb verzióra
uninstall – eltávolítás
Kiegészítő telepítése / programfrissítés (Install / Upgrade)
1. lépés: Másolja be a kiválasztott .ipk kiterjesztésű (végződésű) programot (Pl.: btpd_0.0.1_mipsel.ipk, samba_3.0.23c_mipsel.ipk vagy unicgi_0.0.1_mipsel.ipk) egy USB pendrive főkönyvtárába, majd csatlakoztassa a pendrive-ot a lejátszó USB HOST csatlakozójához.nah konkrétan ezt én meg sem találom....

-
Möhe
addikt
Vakuljak meg de én nem tudom beállítani a torrent klienst a POHD-n.
-
No.01
addikt
Igen ertem en, h nem arra van, de hamar ugyis HDD akkor miert ne toltenem le direkt arra? Mondjuk en is kicsit spektikusan allok ehhez a dologhoz, de, lehet igazad van. Azert gondolkodtam a nagyon mert itt hollandiaban 10e Ft a kulonbseg az meg ugye nem sok, de tudom magamrol, h a ventilator bugasa zavarna… Igaz nemtudom mennyire leszek elegedett Dune es Popconr tulajkent… de egy probat meger foleg, h itt kint mindenki ezt veszi merthogy a Dune ill a Popi milyen draga (250EUR <--> 81EUR)
2 kerdes: feliratkezeles mennyire megy zokkenomentesen ill van e arra mod, h ha csuszika felirat akkor azt hozzaigazitsem a kephez/hanghoz?
-
frekivalto
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy mini-t. Abban tudtok segíteni, hogy a jukebox az mi? Mire való? Használata?
A többivel nincs gondom......
Előre is köszi a segítséget! Üdv.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Most tervezem en is a vasarlasat egy ilyen lejatszonak. Szamomra cska a ngy johet szoba, de mikor meglatam, h van rjata ventillator teljesen kiabrandultam.
Mennyire lehet ezt hallani, ha TV-nezez kozben korulottunk siri csend van? (moziszoba)
-
Salvador20
őstag
hello, yamj-vel akartam jukeboxot létrehozni, de ezeket írja ki, kb már 20X, utána leállítottam: Failed drawing Language logo to thumbnail file: Please check that language speci
fic graphic (ma.png) is in the resources/languages directory.Ez mit jelent?
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok érdemes venni ACR-PV73100P+ ?
Fontos: TrueHD,DTS-HD MA, FLAC, BLU-RAY lemezek, MKV lejátszás.
A Jukebox funkciója mennyire használható? HDI DUNE-ről találtam sok videót, az nagyon tetszett, de a playon-ról csak keveset láttam. -
fecke
tag
ha minden igaz ez a legfrisseb : v.7.3.6.r.4415 ha jól sejtem ?
-
fecke
tag
Sziasztok minit vettem tegnap egy wd 1.5 tb külsö xinyoval
Leformázni nem tudtam a vinyot nem találtam sehol se a rc ryan-ben olyan lehetöséget .összekötötem a számitogéppel ,elméletileg látja is de valami kodót kér amit nem igazán tudok a számitogép nevével probálkoztam és a vezérlöpult-hálozat és internet-othoni csoport-jelszó megváltoztatása--nál adot jelszóval de avval se.
Átvittem a géphez és ott feltöltöttem rendesen a filmeket formázás nélkül amit lát és lejátszik ,csak az összeköttés ,és a formázási lehetöség nincs . Nagy gond
Firmvare : az a gyári v7.3.6.r3582
aki tud választ az köszi -
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Én rákötöttem RCA-val is az erősítőre, így filmeknél digitálisan, zenéknél analógon megy a hang. Az erősítőn egyszerűbb forrást választani, mint mindig a Mini beállításaiban turkálni...persze az ideális az lenne ha végre megoldanák a problémát...
-
Salvador20
őstag
nem megy a böngészője a playon hd mininek, mitől lehet ez?
Van tekerés funkció egyébként.
+ nem bírom a megosztást a win 7-en megnyitni, valamilyért felhasználüt, jelszót kér a player...eddig ment, mi lehet a megoldás? -
modi
tag
-
chop
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
"miért nem játssza le a gépem a wmv fájlokat nem tudjátok? Egyiket sem hajladó, ami ilyen form. nem támogatott formátum, azt írja"
Na, itt is ugyanez van! WMV és nem eszi meg! Miért nem?.. Licensz probléma lehet? A specifikáció szerint ismeri a formátumot (mondjuk még szép... [link])
MOD: na, azt írják az A.C. Ryan fórumban, hogy a WMV 7/8 nem támogatott. A videó, amit linkeltem konkréten 8-assal lett kódolva. Azért ez picit gáz szerintem.
-
Möhe
addikt
-
chop
őstag
Sziasztok!
No, én is beruháztam egy Minibe, nagyon kis tetszetős darab, minden frankón megy, bár volt egy WMV, aminél nem támogatott filetípust kaptam, holott gépen KMPLayer simán viszi a filmet. Találkoztatok már ilyennel?
A video system résznél mire érdemes beállítani? Egy Full HD TV-m van. Alatta 1080p 24Hz és az meg bekapcsolva. Mi ez pontosan?
Közben feltettem az r4415-öst, de továbbra sem megy a lejátszás ennél a file-nál. Itt az médiainfó, hátha nektek mond valamit...
Format : Windows Media
File size : 164 MiB
Duration : 25mn 29s
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 897 Kbps
Maximum Overall bit rate : 2 659 Kbps
Video #2
ID : 2
Format : WMV2
Codec ID : WMV2
Codec ID/Info : Windows Media Video 8
Duration : 25mn 28s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 1 025 Kbps
Width : 480 pixels
Height : 352 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 29.970 fps
Resolution : 24 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.202
Stream size : 187 MiB
Language : English (US)
Audio #1
ID : 1
Format : WMA2
Codec ID : 161
Codec ID/Info : Windows Media Audio 2
Duration : 25mn 29s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 11.7 MiB (7%)
Language : English (US)Van tippetek?
Köszönöm.
-
tony70
tag
Akkor nemsokat érek vele. Igazábol akkor tudna az ember okosan dönteni, ha a kiválasztott lejátszókat mindet lehetne tesztelni.
-
Tomix24
addikt
És mire jutsz a proci sebessége és a Ram méretéből?

Elárulom semmire...
Ha szar a szoftver, akkor lehet benne akár 2 giga ram is, és lehet 4 magos proci-n is akadozott film, ha rosszúl írták meg ahhoz a fileformátumhoz a szoftverét(lásd WDTVHD rev2. Mp4-hez fűződő kapcsolatát.. ) -
tony70
tag
Megtudná valaki mondani, hogy a Mini milyen paraméterekkel rendelkezik:
Chipset.Működési frekvenciája?
Memória: FLASH ROM mérete?
RAM mérete?
így jobban össze lehetne hasonlítani más lejátszókkal! Nem találtam semmit róla, hátha más ügyesebb! -
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Sajnálatos fw-bug, dolgoznak rajta.
-
Salvador20
őstag
és mégegy.....ha én spdif-et használok, ha nincs DD, vagy dts a filmben, akkor a bitfolyamról át kell állítanom, valami belső keverőre, mert különben nem jön hang....Egy z-5500-ba megy a digitális hang, tehát az felkeverné a stereo jelet gond nélkül pl-el.
-
Salvador20
őstag
miért nem játssza le a gépem a wmv fájlokat nem tudjátok? Egyiket sem hajladó, ami ilyen form. nem támogatott formátum, azt írja
-
Möhe
addikt
Holnaptól belépek én is a klubba.

Melyik a legfrissebb FW? Érdemes a frissítéssel kezdeni a beüzemelést? Illetve a 0km-es vinyót is rakjam bele és úgy formázzam le első lépésben?
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy média lejátszó vételét, belső vinyósat. Kétfélét ajánlottak.
A.C.Ryan Playon! HD 3100 VAGY Asus O!Play HD2
Utóbbin van USB3.
Ha jól tudom chip azonos.
Netezni, torrentezni nem akarok vele, sok digitális fényképet másolnék fel (mint biztonsági mentés és nézegetési lehetőség), valamint mindenféle filmeket néznék.Melyiket válasszam és miért?
Előre is kösz a segítséget.
Balage
-
L4D1K
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Gondolom blu-ray
. Csinálj belőlük iso-t az imgburn nevű programmal és kész. Arra figyelj hogy eléggé összevissza vannak néha a lemezről "lementett" filmek, ahhoz hogy jó képfájlt tudjál készíteni, hasonlítsd össze ezzel. Ami hiányzik mappa azt tedd be a megfelelő helyre, ami viszont pluszban van azt ott is kell hagyni. Nekem így 99% ban működnek a blu ray iso-k. -
Salvador20
őstag
Nagy dilemmám van.
Megszereztem minden filmet, amiben van alien, vagy predator, mind 40 gb fölött. A fájlrendszer viszont eléggé sokrétű, filmenként olyan 1000-1500 fájl. Ezekkel mit kezdjek? Megkerestem a filmes mappát, az m2ts-eket, de nem jön be az a metódus, hogy a legnagyobb a film, hanem mindegyik 1-2 gb-os és mindegyik egy részét tartalmazza a filmnek, ráadásul össze-vissza. Menüt, hangokat, stb nem bírok előhozni/változtatni. Mi ennek a menete, hogy úgy nyomja nekem mint a többi cuccot? -
L4D1K
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Megoldódott

A legújabb béta fw-t erősen ajánlott feltenni, végre van rendes(ebb) felirat kezelés, néhány eddig néma mkv nál megjött a hang. Viszont az előző stabil verzióhoz képest gusztustalanul lassú. 5-6mp tart mire egy fájlt hajlandó elindítani, ami pl számváltáskor elég élményromboló...
-
modi
tag
És a metafeeds.com használata,vagy máss rss kliens használata lehetséges?
-
modi
tag
A jelenleg elérhető utolsó firmware-val (PV73100 v7.3.X.r4368 POHD sdk3) valahogy el lehet érni TV-s online live streameket?
Vagy esetleg az új firmwareba bekerülhet ilyen?
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, érdeklődnék hogy blu-ray iso képfájloknál van valamilyen maximális hang/kép bitráta, ami fölött nem játssza a mini a lemezt probléma mentesen? Sikerült végre beszereznem egy nagyon hiányolt koncert lemezt Chris Botti tól. Adatok:
Video : Blu-ray BD-50 Dual-Layer Disc / 1080i / AVC MPEG-4 / 1.78:1
Audio : English PCM 5.1 Surround (96kHz / 24-bit / 13.8 Mbps)
English Dolby Digital 5.1 Surround (640 kbps)
English Dolby Digital 2.0 Stereo (640 kbps)Subtitles / Captions
NoneA film, hasonlóan a red bird ös avatar hoz, belassul, a hang elmegy róla. Ahogy megállítom és elindítom megint van hang 1-2 mp ig. Rosszul lett a film tömörítve, vagy a mini nem bírja el? Előbbire esetleg megoldás létezik? Válaszokat köszönöm !
Ui. Az új patch elég érdekesre változtatta a kezelőfelületet, csak nekem nem tetszik?
-
Johnny0004
tag
Lenne egy kérdésem:
a nem hivatalos fw-ket ki csinálja?
Pl. a 4415-öst? -
Johnny0004
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Miről játszod le, háló, vagy usb?
Mekkora a bit rate? Adatokat! -
Salvador20
őstag
segítsetek!
Olyat csinál a lejátszóm, hogy mkv file-oknál pl néztem egy bocelli koncertet és a távoli képeknél beszaggat, ill. avatarnál 1080-as mkv-vel is ezt csinálja gyors jelenetváltásnál.....Hang nem szakad, csak a kép.
-
maláj
addikt
valaki segítene a minimet összekötni a pc-vel

gyári fw, böngészőbe a kiosztott DHCP cím és a végeredmény : ez -
Tomix24
addikt
válasz
Johnny0004
üzenetére
Akkor ez kivétel, és annyira szar 1080p-s feldolgozás lehet nálad, hogy a 720p is lepipálja

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

írásjelekkel helyettesíti."

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)