Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Olyan rádió adókat lejátszik (elindít) a Hd mini 1-es amelyik egy pls fájl segítségével indul?
Tehát pl a Neo fm honlapjáról le kell szedni egy ilyen fájlt és a gépen bármelyik lejátszó program megszólaltajta a rádiót. -
lajos1955
csendes tag
Sziasztok!
POHD 73100-al szenvedek nem sikerül a Windows 7-tel összehozni,hogy lássa a gépet.
A beállításokat úgy csináltam ahogy le van irva,de a particion belülre sehogy nem jutok.
A megosztott mappát azt látja,de a filmek nem ott vannak.
Mindig oda át másolni nem szeretném.
Valami ötlet még? -
hitman77
senior tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Szia
Csak "ALL" szűrőnél van ilyen? Ha kiválasztasz egy kezdőbetűt, akkor azokat mutatja?
Nekem néhány film hozzáadása után lett ilyen, azóta nem is próbálkoztam. Ha az segítség, akkor ékezetek és zárójel is volt a hozzáadott filmek címében, ami nem szokott jó lenni.
Ha eleve ne jön be az index.html indítása után semmi, akkor más lesz a gond.
Én úgy szoktam a YAMJ-al, hogy rákötöm a lejátszót USB-n a gépre és a lejátszó merevlemezén lévő film könyvtárat kiválasztva (nekem G:\Movies) elindítom a keresést. Eleve a POHD-ra hozza létre a file-t és így elindul.Esetleg nézd meg hogy nincs e ékezetes könyvtárnév, ilyenek..
-
Johnny0004
tag
Valaki segítsen már légyszi!!! Nem tudok rájönni a jukeboxra, amint már írtam ha a pcről indítom el hálón keresztül az index fájlt a pcn bejön szuperül minden, tök jó, de a lejátszón elindítva az index fájlt üres képernyő van, csak háttér jön be 0 film, nyilván nem jó a html hivatkozása, de nem jövök rá mi a baj???
Próbáltam több verzióval is, de ugyanaz mindegyiknél :-(
Melyik verziót szedjem le?
Köszi előre is! -
Tommi000001
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Hi
Azóta bemásolom a bt könyvtárba a *.torrent fájlt és elindítom .
Így működik...
Csak azt nem vágom a 12 megás netem miért csak 4 megával tölti le....

-
headhunter
addikt
válasz
Tommi000001
üzenetére
Újabb firmware-nél, webes felületen érhető el a torrentkliens:
-
benoke11
csendes tag
válasz
hitman77
üzenetére
Köszi,
mint kiderült a 2 cds filmeknél jött elő mert "[CD2]" -t raktam bele,
de a "[" -t nem szerette.Az üres listára is sikerült félig rájönnöm, nekem 2 film okozta, és csak annyi
biztos, hogy a netről leszedett adatokban van valami amitől elhal.
Ha mondjuk egy teljesen más film IMDB-s linkjét adom meg akkor jó.Üdv Bence
-
FireLord
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de minel ujabb fw van a lejatszon annal szarabb minden. Nekem egy Mini1-esem van, amikor megvettem probaltam nezni 1080as filmeket lan-on keresztul akadtak...Azt mondtam rendben van elofordul nagy felbontas gyenge keszulek,usb-rol szepen ment,lenyeltem (720asok jok voltak). Ennek mar kb masfel eve....
Most kb ott tartok hogy HD filmet el se merek inditani halozaton,es most b*szta fel az agyam hogy elinditok egy Bd RIP avi-t megy 5 percet es elkezd akadozni......3966os fw.
Mindez ugy hogy gigabites halozaton csatlakozik egy 4 magos 4gb ramos pchez,tehat meg azt se lehet mondani hogy a gep a hibas....Szivem szerint fognam es az ablakon dobnam ki minel nagyobbat essen....
(elnezest ha kicsit nyers voltam de ez kijott...)
-
Tommi000001
aktív tag
Hi
Valahogy nem találom a AC Ryan hd s lejátszón a torrent menupontot.....
A setup azon helyén nincs ahol a könyvek jelölik!
-
soldierboy
tag
Akinek van ilyenje, lecserélné egy ASUS médialejátszóra? Nem tudom melyiket vegyem.
-
v.attis
őstag
válasz
vjozsef
üzenetére
Nem ertem mit akarsz a lan kabellel de mindegy.
Hálózatra, routerre kötni majd a médialejátszót. A 6 és 8 ezres wifik helyett a kábeles megoldás jóval olcsóbb és gyorsabb is lesz a másolgatás rajta.Hd2 minivel is ugyanez a helyzet?
Ezt mire kerdezed?
Ugyanezeket az usb wifi stick-eket fogadja el csupán? -
vjozsef
senior tag
Nem olvastal eleget a neten roluk.

http://pixinfo.hu/hu/forum/viewtopic.php?p=42625&sid=a4dd65a2e8dfc7d2b4ee36ac3d46b106
http://www.panaszfal.hu/index.php?topic=62.15
http://www.fogyasztovedelem.com/forums/lofiversion/index.php/t2098.htmlMasreszt inkabb vasaroljon olyan helyen, ami Mo-rol szallit, magyar garanciaval, es meg tudja fogni kezben.
-
vjozsef
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
Nem jo, itt vannak a kompatibilisek: Kompatibilis WLAN adapterek
-
benoke11
csendes tag
válasz
hitman77
üzenetére
Szia,
nekem is hasonló problémáim akadtak.
Az 'All' nekem is üres, illetve sok esetben, ha elakarom indítani a filmet
'no video available' üzenetet kapok.Én az adat és borító letöltést úgy oldottam meg, hogy a fájlnévvel azonos 'nfo'
fájlba betettem a film imdb linkjét, illetve ha nagyon nem talált borítót akkor
google-lel kerestem egy jó borítót, és annak az elérését is betettem a fájlba.tehát pl:
Gyűrűk Ura III.mkv
Gyűrűk Ura III.nfoés az nfo fájl tartalma:
http://www.imdb.com/title/tt0167260/
http://eztneztem.freeblog.hu/files/2011/07/The%20Lord%20of%20the%20Rings%20The%20Return%20of%20the%20King.jpg -
v.attis
őstag
Playon! Hd mini 1-es verzióval melyik wifi stick működik? Valami olcsóbb fajta érdekelne, mert a routerem is csak g szabványos, és mivel egyelőre nincs hd képes tévém, nem is kell olyan borzasztó nagy sávszél.
Mondjuk ez jó?
Csak mert a routerem is ez a gyártó terméke. -
törölt tag
válasz
ragingspears
üzenetére
Jó választás, ugyan 2terást nem próbáltam, de 3db 1,5-öst használok hozzá gond nélkül.
-
deadi
tag
válasz
ragingspears
üzenetére
pl itt még olcsóbb...
[link] -
ragingspears
tag
Sziasztok!
Hamarosan már esedékes, hogy megvegyem egy HD2 Mini-t

Írtátok, hogy nem biztos, hogy 2,5''-ös vinyót kellene rátenni a tápellátás miatt, és hogy jobban járnék egy 3,5"-ös külső merevlemezzel.
[link]
A fenti cuccot néztem ki, egy 2 TB-os WD vinyót. Szerintetek jó választás a Mini-hez egy ilyen? Milyen ez a WD 3.5" Elements Desktop széria?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
hitman77
senior tag
válasz
soma165
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a WD lett végül.
Ami viszont megmaradt mint probléma, hogy a lejátszó nem formázza le. Ha rákötöm USB-n a PC-re és particionálom formázom (NTFS), akkor minden rendben. Nem tudom mi lehet ez, de nem is olyan nagy gond. Az eddigi 250Gb-ost is így használtam.
Mivel mostanában sok filmet tervezek rárakni jó lenne ha a YAMJ normálisan működne. De néha nem talál borítót, nem azt a filmet találja meg ami nekem van, hanem egy régebbi verzióját, stb...
Amit eddig tettem azért, hogy ilyen ne legyen:
- ékezet mentes könyvtárak
- ékezet mentes file nevek
- zárójelbe a bemutatás éve
- filmkatalógus.hu-ra állítva a PC-s progi
- a film címe után a felbontás (720p, 1080p) Ez lehet gond?Mit csinálok rosszul?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Vennék egy HDD-t a POHD-ba. Addig eljutottam, hogy elég sőt talán jobb is az 5400rpm-es, 1,5Tb-os, de hogy milyen márkájú legyen azt még nem döntöttem el.
Ezek jöhetnek szóba:
WD15EARS 1,5Tb
Samsung HD155UI 1,5TbMelyiket vennétek?
-
dr_ace
aktív tag
feldobtam apróra a cuccot, hátha érdekel valakit, szerintem alkalmi vétel

erre tessék: A.C. Ryan Playon!HD Mini 2 médialejátszó -
Peak
addikt
natessék... akkor már végre kint van az új Sigma chip is... jó 3 hónnappal ezelőtt már vonyítottam érte...

-
v.attis
őstag
Sziasztok!
El tudná valaki nagyvonalakban mondani, hogy mi a különbség a playon hd mini és a mini 2 között? Biztosan le lett már írva, de hadd ne olvassak már át 1700 Hszt.
Ha valaki még emlékszik rá, hogy legutóbb mikor lett leírva, akkor arra egy kis rávezető segítséget is készséggel fogadok!
Még nem vettem egyiket sem és szeretném tudni melyik legyen az áldozat.
Jelenleg nagy 100Hz-es pana crt tévém van, tehát egyelőre biztosan nem kell hd tartalom, de ha minden jól megy egy év mulva már lesz... -
Johnny0004
tag
Az mitől van, hogy Yamj-vel megcsináltam az index fájlt, és pc-n elindítom tök jó bejön minden, lejátszón indítom ugyanazt az index fájlt ugyanonan a lejátszó hdd-ről, és ott nem jön be semmi?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Erre valaki?: [link]
A másik, hogy próbálom összehozni a YAMJ részét a lejátszónak, de eddig nem sok sikerrel. Sok esetben nem a megfelelő borítókat tölti le, a legutolsó update után pedig az "ALL" alatt semmi nem látszik, csak ha kezdőbetűnként szűrök. Néha másik kiadást talál meg annak ellenére, hogy beírom a film neve utána a kiadás dátumát.A másik, hogy a filmkatalogus-ról szedi elvileg az infokat, de ott mintha nem angol lenne a tartalom a jukebox-ban pedig angol van csak.
Magyar ékezeteket a file-ok és a könyvtárak nevében már javítottam.
Mindenkinek ennyi baja van ezzel? -
Peak
addikt
nincs ilyen.
a sigma chipek a legdrágább chipek.
popcorn a210 ha jól tudom a legolcsóbb kompakt sigma chipes lejátszó, 100as LANnal.nincs jelenleg kereskedelmi forgalomban gigabites sigma chipes lejátszó.
pontosan mihez is kell gigabit?
a nyers bluray maximális átvitele valahol 43-45Mbps környékén van... amihez 100as LAN is bőven elegendő... -
hdcsaba87
aktív tag
Az A.C ryan play on HD tudja az 1080p 24p-t?
-
ManY
senior tag
hellosztok
tudnatok ajanlani nehany lejatszot amik sigma chipesek
es ennek ellenere elerheto aron vannak?
csak azert mert eddig az uj dune lejatszot vartam...
de sajnos meglattam az arat
szerk: mindenkepp legyen rajtuk gigabit eth. mert egy synology nas rol megy minden...
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
ACRyan POHD-m van 5440-el és észrevettem, hogy az optikai kimeneten a hang egy picit hamarabb jelenik meg a képhez viszonyítva. HDMI-n rendben.
Lehet ezt valahol állítani?
-
soma165
tag
kideritettem hogy a ryan csak hálozaton ,számitogépröl nem hajlando dvd iso kat lejatszani,azaz közvetlenül hdd röl vagy pendriveröl lejatsza
ez miért van? -
soma165
tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
ez benne a szép,minden távirányitoval össze lehet párositani azaz tanitható
-
soma165
tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
argep.hu
3850ft-tol kaphato
informácio -
canniball
nagyúr
válasz
Johnny0004
üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
Johnny0004
üzenetére
Érdeklődj a nagykernél, talán tudnak segíteni.
-
soma165
tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
azt nem tudom lehet e kapni másikat,de legrosszabb esetben vegyél
Logitech Harmony 300 távirányitót,én is ilyennel irányitom a ryan-t/összes funkciot viszi/Nekem is dvd iso im vannak de nem is látja őket,miután belépek a mappába magát az iso-t már nem látja
-
soma165
tag
AC RYAN MINI-m van,felraktam a legujabb végleges 5440 es firmware-t
tökéletesen müködik,csak nem játsza le az ISO képfájlokat
megkérek valaki mini tulajdonost probálja ki jelentkezett e a jelenség nála is
korábbi firmware mind vitte az iso képfájlokat,létezhet hogy ebböl a verziobol kihagyták? -
törölt tag
Érdekes, van jó pár TrueHD és HD MA anyagom és soha nem tapasztaltam ilyet, szintén 5440. Zenét kevesebbet hallgatok rajta, de ilyen problémám sem volt. A 3. probléma az valóban gáz. Tudnak róla, ráadásul ez a firmware más hibát is hozott a feliratoknál, javítani fogják a következőben. Ha nagyon zavarnak, csinálj egy downgrade-t a köv fw-ig.
-
Peak
addikt
na hát most egyelőre 3 bugot tudok felsorolni az 5440es buildel kapcsolatban.
1.) elég gyakran néma marad TrueHD hangsávok lejátszásakor, ilyenkor váltogatni kell a hangsávot, és megvárni mig "elkapja" a TrueHD ívet... és megszólal

2.) véletlen szerű resetleések
elinditok valami zenét... szól a háttérben... közben meg böngészek a képek között, kint van a kép a képernyőn, nyomok egy STOP gombot, hogy elhallgasson a zene, erre reset.. 
3.) véletlenszerű időnként a SETUPban kikapcsolja a Subtitle menüt ON-ról OFF-ra.
ekkor ha megy a film és átlépek a SETUPba bekapcsolni, akkor utána meg kell állitani a filmet és újra elinditani, hogy lehessen feliratot kapcsolni. -
engusz
veterán
válasz
Salvador20
üzenetére
Általában marad a filmből néhány perc, illetve a stáblista. Tehát összesen 10-15 perccel a vége előtt dobhatja el a filmeket. Először azt hittem, hogy az USB-s eszközökről csinálja, de miután felmásoltam mindent a belső HDD-re, ugyanúgy jelentkezett a hiba.
-
engusz
veterán
Néhány filmnél tapasztaltam, hogy a vége előtt nem sokkal automatikusan leáll a lejátszás. Ha újra megnyitom a filmet, az elejéről kezdi és nem dobja fel a kérdést, hogy folytassa-e a legutóbbi leállítástól.
Sajnos nem firmware függő a dolog (vagy az elmúlt 2-3 mind vacak), valami másban keresendő a hiba. Találkoztatok már ilyen jelenséggel? Próbáltam keresgélni itt a fórumban, de nem találtam megoldást. (Sem olyat, akivel hasonló történt volna.)
Playon!HD, ACR-PV73100, v7.4.4.r5440 benne egy 1TB-os Green Power, ami a lejátszóval lett megformázva.
-
Predator2
addikt
mivel a hálózati problémámra nem találtam a gyógyírt (HD2) szóltam rendszergazda haveromnak h vessen egy pillantást a kütyüre hátha sikerül zöld ágra vergődnie vele
(Nem tudtam a lejátszóra másolni illetve törülni róla pedig a hálózat jól volt beállítva->hibával kapcsolatos pontos leírást régebbi kommenteimben találsz)
a hiba annyi volt h NEM FORMÁZTAM MEG A LEJÁTSZÓVAL A VINYÓT mert asztali pc-ből rögtön átraktam, szóval aki ugyan így jár annak ennyi a probléma megoldása

-
L4D1K
őstag
válasz
üzenetére
Hasonló az én problémám is. Ha az "All" fül van beállítva, egy film sem jelenik meg, kivéve ha valamilyen más szűrőt használok, pedig minden cím imdb szerint lett megadva, angolul.
Nekem a program miatt most elment szűk egy órám, mire mindent átírtam átneveztem stb. Elég fura volt, hogy a filmek után a program igényli az évszámot. Pl Avatar (2009).
-
dr_ace
aktív tag
"Értem, de ha nincs ékezet úgy megtalálja, vagy alakítsam át angol címre mindegyiket?"
sajnos erre nem tudok mit mondani, mert nekem eleve angol címmel volt/van minden filmem tárolva.
egyébként én nem csak önmagában használom a YAMJ progit, hanem a YANFOE nevű programmal kiegészítve.
a gond az, hogy a YAMJ magától szedi le, vagy próbálja leszedni az adatokat a netről, de ez nem mindig sikerül jól, és nem tudsz beleszerkeszteni. a YANFOE azt csinálja, hogy leszedi az adatokat imdb-ről (sokkal nagyobb pontossággal szerintem), de bele is tudsz szerkeszteni, azt is kiválaszthatod melyik posztert akarod a filmhez csatolni, aztán ezekből az adatokból minden filmedhez készít egy .nfo fájlt. ezután mikor lefuttatod a YAMJ-t, akkor az nem a netről fogja megpróbálni letölteni az információkat, hanem látja hogy ott van egy nfo fájl és abból dolgozik. emiatt egyébként sokkal gyorsabb is az egész, mielőtt volt minden filmhez nfo fájlom addig a YAMJ kábé negyed óra alatt csinálta meg a teljes adatbázisomat (kb 100 film), de amióta nem a netről próbálkozik hanem az nfo fájlokból, azóta kevesebb mint 2 perc alatt megvan az egész. -
törölt tag
A 2.0 YAMJ elég bugos, pl IMDB előtagokat tesz filmek elé, ezért sem működik rendesen. Ezt már javították egy frissítéssel : http://mediaplayersite.com/YAMJ_Latest Innen kell leszedni a 2.5-öt, majd az eredetileg felinstallált A.C.Ryan Movei Jukebox mappában törölni lib és properties mappát, és ezután a 2.5 mappa tartalmát pedig bemásolni. Ezután már korrektül működik.
Egyébként az IMDB-n található angol címekkel tökéletes, nekem magyar ékezetes karakterekkel nem sikerült működésre bírni. Ilyenkor az index file stb simán megnyitható a PC-n, de a lejátszóban az "ALL" fül alatt nem listázza ki a filmeket, ha ABC szerint választom akkor jó, de úgy nem az igazi.
-
dr_ace
aktív tag
"Ja és én a legújabbal csináltam ami nemrég jelent meg nem lehet az a baj?"
szinte biztos, hogy ez a baj. gondolom a 2.0-s verziót töltötted le. (én nem is tudtam, hogy egyáltalán van ilyen
)
nekem az 1.0.3 van fenn, javaslom, hogy te is ezt rakd fel a 2.0 helyett, ezzel garantáltan működni fog a dolog.
(talán majd az új FW már támogatni fogja ezt a YAMJ 2.0-t, bár nem tudom egyáltalán mi újdonság van benne)
amúgy a fájlnevekben lévő ékezetes karakter sem a legjobb ötlet szerintem
-
dr_ace
aktív tag
le kell tölteni az AC Ryan honlapjáról AC Ryan honlapjáról a programot hozzá, azt gépen kell lefuttatni, de azon a meghajtón kell vele létrehoztatni az adatbázist, ami a lejátszóhoz van csatlakoztatva.
ha megvan, akkor csak elindítod a lejátszót, a főmenüben a 'jukebox' menüpontot választod ki, megkeresi neked magától az index.html fájlt (amiből akár lehet több is, nekem van egy filmeknek, meg egy a sorozatoknak), azt kiválasztod és behozza neked.
csináltam most pár képet arról, hogy nálam hogy néz ki a dolog, de csapnivaló mobilos kamerával készültek a képek, úgyhogy elnézést a rossz minőségért. -
dr_ace
aktív tag
válasz
ragingspears
üzenetére
nekem HD2 mini van, kb egy hónapja, nincs vele bajom. a menü az lassú (viszont legalább szép), de hát 30ezer forintért nem is számítottam kompromisszumoktól mentes készülékre.
nekem nagyon fontos volt a movie jukebox (YAMJ), azt tudja is, tök jól néz ki.
ami viszont meglepetésként ért, hogy a netes médiatartalmak elérésében is erős a kütyü. szoktam nézni 1-2 videopodcast-et, és ezeket mediafly-on keresztül tudja streamelni a lejátszó, szóval nem kell már letöltögetnem őket, nagyon praktikus
ha konkrét kérdésed van a HD2 minivel kapcsolatban nyugodtan felteheted nekem itt is, vagy privátban is. -
BeryBp
csendes tag
válasz
ragingspears
üzenetére
A.C. Ryan Mini 1-esem van, külső, hordozható HDD-vel, utolsó előtti firmware-el. Csak filmlejátszásra használom és _semmi_ bajom a készülékkel. Eddig mindent lejátszott, csak speciálisan tömörített animációk (tehát nem filmek!) akadtak meg néha rajta.
A menü kicsit lassú, de nem megszokhatatlan, nem idegesítő. 5.1 házimozival, 42 colos LCD TV-vel tökéletes szórakozást nyújt. Avi, HD mkv, Full HD mkv filmeket egyaránt kifogástalanul jelenít meg. Hanggal és felirattal sem volt még bajom.
Én szeretem!
Már amennyire egy eszközt szoktam 
-
Predator2
addikt
így viszont nem lehet rossz választás a HD2 mini (de legyen hozzá egy normális TV-d)
-
ragingspears
tag
Köszi az infókat! A hálózatos megoldások nem igazán érdekelnek, nekem teljesen jó, ha a gépemről egy külső vinyóra teszem a cuccokat és azzal etetem a médialejáccó jószágot :-)
Ehhez kellene egy korrekt árú, a legnépszerűbb HD formátumokkal jól megbírkózó, megbízható készülék. Egyelőre az AC Ryan HD2 Mini jónak tűnik... -
Predator2
addikt
nekem a HD2 kb 45e volt de nem is ezen van a lényeg
csak film nézésre használnám de rengeteg idegesítő hibája van
mint ahogy írtam is nekem a hálózat arra kell h tudjak másolni a lejátszóra
de nem engedi
mint ahogy azt már többször is leírtam (addig még nem sikerült eljutni h milyen a sebessége) sőt a hiba is fent állés nem "trollkodtam" csak egy fórumozónak próbáltam tanácsot adni
-
Peak
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
tudomásul kell venni, hogy a benne levő LAN vezérlő az 500MHz-es Realtek processzorral NEM NAGYSEBESSÉGŰ HÁLÓZATI ADATÁTVITELRE van kitalálva.
lassú lesz, igen, ez van.
meg kell tanulni együtt élni vele 28ezer forintért.akinek nem tetszik, ott vannak a 60ezres HDDune meg Popcorn termékek, vagy 80-90ezerért HTPC.
kár trollkodni...
-
Predator2
addikt
csak filmnézésre használnám (hálózat csak arra kell h átmásoljam a lejátszóra a filmet) de sajna arra is alkalmatlan
-
törölt tag
válasz
Predator2
üzenetére
Az a baj, hogy ha bemész az ASUS topikba ott ugyanezt írják, ha a WD topikba, ott is. Nagyjából 2 komprumisszummentes termék van a piacon a következő árkategóriában, a popi 210 és a Dune HD Smart D1. Előbbi 59k, utóbbi 60k. Ha ennyit nem tudsz rászánni, akkor valami bajod adódni fog az összes márka, összes lejátszójával. Ezért érdemes utánajárni, olvasgatni a topikot és úgy választani, hogy a legkevesebb kompromisszumot kösd azokban a dolgokban, amire használni fogod.
Nemrég írta ebben a topikban HDSentinel fórumtárs, hogy imádja a HD Mini2-t. Én pár hete használom, igaz csak lejátszónak, semmi hálózati hókuszpókusz stb. 1-2 fagyás és egy fura realtek bugon kívül semmi gondom vele. Amivel etetem azt megeszi. Most nem kezdenék bele, hogy melyik márkánál nem volt ez mindig így, mert ott meg más működött, ami ezzel viszont nem...
-
Predator2
addikt
válasz
ragingspears
üzenetére
sry nem vagyok valami jártas a témában
van egy HD2-m és az egy f.s
én nem ajánlom a A.C.Ryan-termékeit -
ragingspears
tag
Sziasztok!
A fő multimédia lejátszó topic után, itt folytatnám az irogatást...
Úgy gondolom, a Playon!HD Mini 2 lesz a választásom, számomra tudásban és árban is nagyon megfelelő. Van esetleg valamilyen említésre méltó negatív pontja?
Illetve még olyan kérdésem lenne, USB2-es, 2,5''-ös laptop vinyóról tökéletesen megbírkózik akár a legbrutálisabb HD anyagokkal is? (Bár a 3,5''-ös vinyó gazdaságosabb megoldás lenne, azt nem veszek hozzá, mert kompakt, külön táp nélküli vinyóra van szükségem.)
Regger árgép.hu-s linkje szerint 28K legolcsóbban a cucc, de azért érdekelne, látott-e valamelyikőtök ettől is olcsóbban valahol.Köszi a segítséget,
Üdv,
RS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programozás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Star Citizen
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elinditok valami zenét... szól a háttérben... közben meg böngészek a képek között, kint van a kép a képernyőn, nyomok egy STOP gombot, hogy elhallgasson a zene, erre reset..
)