Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Nekem az hiányzik, nagyon praktikus dolognak tartom. (Látom, hogy hol járok a filmben, milyen hosszú az, stb.)
Vagy van esetleg másfajta megoldás az FW-ben? Ha felteszem, akkor utána simán vissza lehet tenni a régit is? (Update menüből gondoltam)
-
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Ehh, pedig bíztam benne hogy csak én nem ismerem a nagy trükköt... Sebaj, talán majd a jövőben lesz ilyen funkció is.
-
canniball
nagyúr
válasz
hdcsaba87
üzenetére
RTL, TV2? Minek az?

De ha már TV: az utolsó RC van a minimen, online TV-t ugye nem tud. Gondoltam csellel majd megy: beraktam a hivatkozást egy .m3u fájlba (VLC-> Lejátszólista mentése fájlba), ráeresztettem a kicsikét, de aszongya invalid audio format.

Tud esetleg valaki valami megoldást vagy Ryan fw-rel felejtős az online TV? -
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Azokat a live tv-ket lehet rögzíteni merevlemezre? Vagy milyen típusú adásokra kell gondolni?
Gondolom nincs rtl tv2 a listában. -
Johnny0004
tag
válasz
TheLion001
üzenetére
Én a modos asus fw-ről írok :-)
-
TheLion001
tag
Nekem is 4824 vagy fent, de nem tapasztalható semmi ilyen jelenség.
Mióta kijött, ezt a firmware-t használom.Nálad valami más gond lehet.
Esetleg az én problémámra valaki?
-
Johnny0004
tag
Felraktam újra, most megy minden, van live tv is, a kék tekerés az nem sajna, téged ez zavar?
Amúgy a tvk elég gyenge felbontásúak, ezért nem tetszik, a youtube megy, de nem minden szám, nagyon nem izgat engem. Egy valamiért tartanám meg, mert tök szép a kinézete, kár ac ryané nem ilyen. Nem tom mit tegyek. Majd megálmodom. Végül is én főleg filmezésre használom, arra meg jó a gyári fw is. -
chop
őstag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Akkor egyelőre jegelem a témát. Köszi.
-
Johnny0004
tag
válasz
TheLion001
üzenetére
4824-em volt fennt, a filmben a tekerés sajna nincs a kék gombokkal, azokkal léptet nagyokat.
De most haza értem és nem megy vele a távirányító, lehet valamit elálítottam, nem tom,lehet leszedem. -
TheLion001
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
XP SP3 van fent.
A teljes vinyó meg van osztva, úgy, hogy modósíthatók a fájlok engedéllyel.
Otthoni hálózat.
A gyerekek gépénél is ez a helyzet.
Az annyiban különbözik, hogy SP2-es XP.
A két PC között nincs ilyen gond. Oda-vissza szoktam másolni, törölni.
A Pc-ről a Ryan-en is gond nélküli a rámásolás, törlés, csak...
A Ryan nem fér hozzá.
...hogy milyen jelszót akar...?! -
chop
őstag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Melyik FW volt fenn neked korábban? Ahhoz képest van valami hátrány? (lassúság, fagyás, ilyesmi).
Illetve filmezés közben a jobbra-balra gombokkal működik a tekerés?
Köszi a válaszokat!
-
Salvador20
őstag
válasz
TheLion001
üzenetére
a megszakadást nekem is szokta sajna.
win 7ed van? Hogyan sztod meg? otthoni vagy nyílt hálózatra van állítva? Engedélyeket megadtál mindenkinek a megosztásba? -
TheLion001
tag
Hell!
Ismét... hátha azóta talált megoldást a problémámra:
1. Másolnék Lan-on, routeren keresztül a saját gépemre.
Felhasználói nevet (alapból: Guest),
jelszót kér. Pedig a saját gépemen akartam használni...(?!?!?!)
Sosem adtam meg jelszót.
A gépemen sincs.
A routeren sincs (Legalábbis az admin/admin-nal nem műxik.
...
2. Ha total commander-rel másolok nagy méretben, pl. 5 Blu-ray film,
egyszercsak megszakad a kapcsolat.
A Ryan nem lett kikapcsolva. Megy a képernyőkímélő.
Ránézek azon a hálózatra... nem látja csak magát a munkacsoportba.
Újraindítom, és megint tuti a hálózat, majd másolás elkezdése után idővel
újra eltűnik a hálózatból...ez mitől lehet? és a jelszó gond?
-
Salvador20
őstag
válasz
Johnny0004
üzenetére
nekem lassúak a menübe belépések, stb. leszedtem
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Sokszor kérdeztem már, de nem kaptam egyértelmű választ. :S
Ha elkezdem a frissítést és megakad a telepítés akkor mi a teendő? -
Johnny0004
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Szerintem jó.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Minire raktad fel?
Nagy Ryanre fel szabad rakni? -
Z0mbi
senior tag
válasz
soligabi
üzenetére
Nos azt hiszem megvan a problema forrasa.
Szoval megneztem egy ket filmet DTSHD MA val. (avatar, inception, Bade) nagyon szepen mennek gond nelkul. Semmi akadozas!
Van egy DTSHD MA hang BD isom. Ez akad mint allat. az onkyom allandoad a hdmi-t elvesziti es ujra tolti.
Ennek a BD nek az a sajatossaga hogy 14000kbps a hangsav rajta...
Elkepzelheto hogy ettol doglik meg?
Egyebkent felvettem a kontaktust a flashpoin-t al akik a vegtelensegig segitokeszek. Szerintuk sem kellene a DTSHD MA-t passthrough olnija a ryan nek.
A mokas az hogy miota megkerdeztem a Ryan tol ezt a specifikacio mar egyaltalan nem emliti a DTSHD MA-t
-
Salvador20
őstag
válasz
Johnny0004
üzenetére
neked nem lassú egy kicsit?
-
Johnny0004
tag
Felraktam az Asus fw-jét, szuper, és végre nem kell átkapcsolgatni az SPDIF-et!
Van benne magyar nyelv, youtube, opera, stb.Akit érdekel:
http://forum.fpo.hu/viewtopic.php?f=11&t=197.
-
soligabi
csendes tag
Sziasztok nekem Onkyo tx sr707-em van és napi szinten nézek rajta DTS-HD Hr(high Resolution Audio)és DTS-HD MA (Master Audio)-t Blu.ray iso-ról,novemberben vásárolt minim van gyári firm-mel,az mp3 nekem is nyűgös de le kaka mert idáig még nem volt olyn film amit még nem tudtam volna végignézni,DVD9,DVD (menüvel).wmw,mkv,Blu-ray,és én ezért vettem ezeket pedig hiba nélkül viszi nállam,aki meg másolni akar ide meg oda meg frissítgetni,az meg pakolgasson ide meg oda a pc-jén.

-
Z0mbi
senior tag
válasz
hdcsaba87
üzenetére
Ennek az az egyik oka hogy:
HD hang csak a 1073DD+ os chippel szerelt acryan en tamogatott. Es azon is 3.0 as SDK kell legyen. Bemesz a setup ba megnezed a board infonal hogy milyen chip van a kutyudben. Felrakod a legutobbi FW-t es csodalatosan megy a TrueHD hang rajta..
(a 2010 majus utan szallitottak mar a 1073DD+ al jottek. az elotti csak 1073DD ami nem tamogatja egy realtek bug miatt a chip mikrokodjaban
) -
hdcsaba87
aktív tag
Amikor megvettem az enyémet (nagy Ryan), akkor lanon próbáltam meg lejátszani a DTS HD-MSTR hangsávú filmeket, mert még nem volt vinyóm.
Tapasztalatom: szaggatott, élvezhetetlen volt.Szereztem vinyót: Megpróbáltam lejátszani, de ha HD hangra állítom akkor nincs hang. :S Csak DD van.
Erre valaki tud választ?
-
Z0mbi
senior tag
válasz
frekivalto
üzenetére
Sziasztok
No elegge le vagyok lombozva..
Sokaknak ajanlottam ezt a kutyut es vettunk is paran ilyet. Minden szep es jo volt.. amig nem probaltam lejatszani DTSHD MA-t. Az elejen nem volt hozza erositom azert nem tudtam hogy mukodik e vagy nem.
Szoval a kerdes a kovetkezo:
van itt akinek DTSHD-MA hangsavval mukodik a filmlejatszas akadas nelkul vinyorol?
Mert nalam a kovetkezo a tortenet: USB vinyon figyel a cucc es lejatszaskor akadozik es elhalgat masodpercekre az erosito (608 as onkyo)A Ryan DD++ os board van ami elvileg kell tudja a HD hangokat 3.0 as SDK val.
Megkerdeztem a gyartot es a valasza az volt hogy a TrueHD megy 100% ra de a DTSHD-MA
-t nem. Amennyire most mukodik az is csoda. Es hogy 1073 al valszeg egyaltalan nem fog mukodni a jovoben. A kov. fw ben ki is szedik a tamogatasat... ugyhogy ha ez valoban igy van akkor SENKINEK nem ajanlom ezt a fost...
UI: nem tudom ez miert nem uj post kent ment...
bocsi -
frekivalto
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Köszi, de egyszerübbet találtam. Átkonvertáltam mpeg-re, sec-perc alatt megvolt, így már lejátsza. Nekem ez így megfelelő.
Üdv.
-
Salvador20
őstag
válasz
Johnny0004
üzenetére
vagy lejátszási listában, ha rákeresel és rámutatsz, kidob róla pár infot a minin
-
Johnny0004
tag
válasz
frekivalto
üzenetére
Amikor lejátsza akkor az info gomb megnyomásával, de mivel neked nem játsza, nézd meg a windowsba MPC-vel például, lejátszod és tulajdonságoknál megnézed a kódolását.
-
frekivalto
tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
Én is leszedtem egy pár klippet flv-ben, de eddig nem tudtam megnézni.
Ha hazaértem, akkor megnézem, hog yhogy van kódolva.Amugy ezt hol tudom megnézni? Melyik menűpontban?
-
Johnny0004
tag
válasz
frekivalto
üzenetére
Hát én úgy emlékszem, hogy a 4415-tel is ment, a netről szedtem le pár klippet flv-ben, amúgy nem tudom milyen verziók vannak belőle sajnos.
Közben megnéztem nekem a lejátszó azt írja, hogy H264-gyel van kódolva, nem tom van e más fajta is. -
frekivalto
tag
válasz
Johnny0004
üzenetére
4415 fw-vel is ment az flv lejátszás? Jelenleg nekem ez van fent, éssemmi gond nem volt vele eddig. Igaz, most sincs, csak az flv lejátszás nem müxik.
Abban vannak verziók? Hogy lehet megnézni?Semmi gond nincs vele, NAS-on keresztül használom, filmezésre, megérte az árát....

-
Johnny0004
tag
válasz
frekivalto
üzenetére
Hali! Nekem van pár darab flv-m simán játsza.
Azoknak pedig akik írták, hogy sok hiba van miniről és nem vesznek mégse, vagy eladják:
ha lejátszót lejátszani használod arra tökéletes, nálam mindent lenyomat, 4415 fw-vel is jó volt, most 4824 van fennt azzal is megy, nem fagy nem hibázik, igaz az mp3-nál sokat vár a szám indításnál, de aki film nézésre használná annak tutti. Azoknak van gond akik túl sokat szeretnének a kicsikétől, arra valóban macerás. Én filmezni vettem, hogy ne keljen PC-ről néznem, arra kiváló az árához képest, akinek a pénz nem számít annak meg van más lehetőség bőven. BÚÉK mindenkinek! -
Salvador20
őstag
válasz
frekivalto
üzenetére
van ilyen, nekem wmv-t nem játszik le, később utánanéztem, és kiderült, hogy a régebbi win médiát nem támogat (asszem 7-8)
-
tempx
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Köszi, az lesz, de gondoltam hátha van egyszerűbb megoldás.
-
frekivalto
tag
Sziasztok.
Valaki probálta már az flv fájlformátum lejátszást?
Nekem minin van, de nem játsza le. Azt írja ki, h érvénytelen fájl formátum....pedig nem lenne az, ha flv-t is lejátszik.
Tipp???
Köszi.
-
Salvador20
őstag
kösz

-
törölt tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Még akkor is biztonságos. Csak legyen szünetmentesen
(Amúgy a boot blokk az akkor is megmarad, nemde?)
Járt már pár fw a minin, még más készülékre való is. Semmi gond a frissítéssel. -
tempx
tag
Sziasztok,
Playon HD mini-n van valahogy lehetőség arra, hogy MEGAVIDEO-s videokat nézzek? PC-n keresztül streamelni valahogy? Wifi adapterem van hozzá természetesen.
thx
-
lorumLaci
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
biztonságos

oda-vissza

-
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Beállítást kértem...
Majd ha erre jár egy szakértő majd erre keresnék választ: #935
Köszönöm! -
bluobluo
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Szerintem meg nem próbálom meg frissíteni mert már többször leírtam mi erről a véleményem!!
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Beállításról, biztos van belül valahol olyan amitől nem szaggatna a kép!
A frissítés nem 100%-os, attól rosszabb is lehet! -
ariati
csendes tag
Lol 1 hete égre földre keresek egy + os minit és mikor itt van előtte 1 órával beleásom magam a popcorn világába
juj most meghalok egy Popcorn A210 de minimum egy 200-ért... Annyival ér többet ? Mert mondjuk a PlayOn eleve 40 felett van gondolom az a + 4-5e megér egy popcorn-ra váltást, mert igazából az a kategória nem ? (belső vinyos)
Bevallom beparáztam amennyi fórum annyi baj van AC ryan frissítésekkel hol a hang jó, hol a kép nincsen, hol frissítés után sokat vár egy zenénél stb stb... popcorn megbízhatóbbnak tűnik... Azért ment egy privi az árát illetően
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Inkább beállítás kellene nem frissítés!
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Az az érdekes, hogy csak az 1280×720 és annál nagyobb videóknál.
Jó volna valami beállítás, mivel frissítést nem szeretnék feltenni rá, volt akinél nem úgy sikerült még a hivatalos frissítés sem!
-
Tomix24
addikt
válasz
hdcsaba87
üzenetére
Na megvettem. 48.800. ingyenes kiszállítás.
Mindent tud amit a Mini ryan +-os verziója,de mellette ezeket emelném ki (+-) -ba.negatívok
- 2x akkora mint a Mini
- Akkor is megy a venti ha nem rakok bele vinyót
- 30 mp míg a menübe ér(Boot idő) (a sok rátett progi miatt valszeg)
- nem hangos, de mégis hallani tök csöndbenPozitívok (így 30 perc után)
- youtubon kívül rengeteg másik TV, videóportál, stb beépítve.
- játékok(poker, tetris
)
- Amit generál a yamj(HTML.index) , azt látja a vinyódon, és úgy jeleníti meg ahogy a PC-n, tehát nem lebutított
- A saját yamj-ja, ha filmnév.nfo file-t adsz a filmek mellé(beleírod az imdb-s linket), akkor elég hamar összerak egy szuper kinézetü jukebox-ot, ami hasonló mint a Yamj. Mindezt magától, és nemcsak filmre, zenére,képekre is.Megérte a plusz 28K-t

-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Van egy A.C.Ryan Playon! HD Mini lejátszóm és az 1280×720 és a fölötti felbontás 1440×1080, 1920×1080-as felbontásoknál kb fél másodpercenkénti alig érezhető, de mozgó felvételeknél cseppet zavaró képszaggatás észlelhető.
720x304 vagy annál kisebb felbontású videóknál még eddig nem tapasztaltam
Mivel lehetne ezt megszüntetni?
A lejátszó a tévével HDMI kábellel van összekötve.
Ezév május óta van meg a masina
Köszi előre is! -
hdcsaba87
aktív tag
A mini-s SDK4, jó a nagy Ryanre?
-
canniball
nagyúr
"...össze vissza vannak a számozások."
A Playon!HD (avagy ACR-PV73100) fogadja a HDD-t, a Playon!HD Mini (avagy ACR-PV73200) pedig a kistestvér.Én itt vettem.
-
ariati
csendes tag
Sziasztok!
Valaki adna egy linket ahol lehet neten venni a Minit PV73200+ ügye ez visz majd a TrueHD és Master Audio-t a Hd erősítőmbe ? Mert van ahol a minit úgy tüntetik fel mint ami fogad vinyot össze vissza vannak a számozások. De, ha jól gondolom a 73100 vagy + a Play on a vinyos a 73200 vagy + pedig a sima mini igaz ?
-
lepeder
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Csak az olvasást engedtem...lehet ez a baj?
-
hdcsaba87
aktív tag
Van arra valami megoldás, hogy zene elindításánál ne gondolkozzon 5-6 másodpercet?
Mert nagyon zavaró.

-
lepeder
csendes tag
válasz
canniball
üzenetére
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Lan kábellel összekötöttem a laptopot a dobozzal. a böngészőben a hálózatoknál megtaláltam a munkacsoportot, de kér azonosítót, és jelszót. Ezeket hol tudom megnézni, mert beírtam a gép nevét, meg ilyeneket + az általam használt jelszavakat, és nem ment. Remélem tudsz segíteni!
Köszönöm szépen előre is!
-
lepeder
csendes tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Karácsonyra sikerült beszerezni egy A.C Ryan mini-t. A problémám az, hogy sajnos nem sikerül "megszelídíteni". Az első probléma a vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozásnál adódott (linksys rendszer). Egy König CMP-WNUSB30 300 mbps USB-s eszközzel próbálkoztam, de észre sem veszi. A másik problémám pedig az, hogy a laptopomat nem tudom csatlakoztatni. USB kábellel megtettem, de nem észlel semmit. Tegnap óta végigböngésztem a netet, és megcsináltam mindent, amit találtam, de sajnos nem segített semmi! Az eszköz semmilyen vezetékes, illetve vezeték nélküli hálózatot nem érzékel. Nagyon elvagyok keseredve, mert egy napja ezt csinálom, és semmi változás nem történt. Már csak hozzáértő embertársaimban bízhatok. Kérem aki tud, legyen segítségemre, hogy rendeltetésszerűen tudjam használni ezt a kis eszközt.
Köszönöm szépen előre is az összes leendő hozzászólást!
Tisztelettel:
Tóth Mihály
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Engem is csak a DVD-filmek és audio CD-k miatt érdekel a dolog. Köszi az infót!
Tomix24!
"Már rá is untál" a Minire? -
Tomix24
addikt
A.C.Ryan Mini eladó! 20K (postát én állom előreutalás esetén)
KB fél éves, garipapírok nincsenek már meg
Dobozában , HDMI kábellel. Hibamentes -
Tomix24
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Igen. Miért kérded, már rá is untál az SDK4-re?

-
Salvador20
őstag
van nekem pár alien filmem bluray img-ként iso-ban. A problémám a következő: A lejátszó ugyan lejátsza, de csak magát a filmet és csak sajnos a 78-as dir cutot, én meg szeretném megnézni a 2003-as felújítottat, amit csak a menüben lehetne kiválasztani. DVD iso-t simán visz menüvel, ezeket nem. Mi a teendő?
-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
közbe megcsináltam
-
Tomix24
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Ugyanúgy ahogy felrakod. A reset módszerrel. De mindent saját felelösségre persze

-
Tomix24
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Az a sovány, hogy lényegében az SDK4 nem tette magasabbra a mércét, csak másképp néz ki. Talán az újdonság hogyha mindenre keresel akkor nem fagy ki amikor a képek, borítóképek közt matatsz, mint azt tette a Ryan az sdk3-ban. Amit borzasztónak tartok hogy van thunbmail funkció, de olyan nincs mint a több éves WDTV-ben ami így nézne ki:
[link]
Helyette szinte ugyanaz mint eddig. Yaml nincs benne az SDK4-ben. -
Salvador20
őstag
válasz
canniball
üzenetére
LG GP08NU10 eredeti slim külső.
Én pár filmet, meg bocelli cd-t raktam bele, svideót meg egyebet nem próbáltam. DVD az +-os volt és a transformers. Lejátszotta menüvel együtt.Kérdés: Ha én most fölraktam az asus sdk4-ét és szeretném visszakapni az előző verzióját az ac ryannek, ami most decemberben jelent meg, akkor azt hogy csináljam?
-
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Végre egy személyes tapasztalat! Ez gyárilag külső olvasó vagy rack+belső ODD?
Tomix24!
"Úgy tudom megvannak a támogatott dvd olvasók(nem sok modell), ezt nézd meg mindenképpen a neten."
Hol? Ilyennel még nem találkoztam, csak HDD-rack listát láttam az fpo.hu-n."Ha ez lesz a Ryan SDK4-ben is az sovány."
Ha kijavítják az optikai bugot nekem már az is nagy előrelépés lesz. Persze azért még lenne pár ötletem...L4D1K!
Sajnos igen. Amúgy nem tudom nálad melyik volt az "alap fw", de nekem az r3582 volt fent amikor megvettem és azzal is ilyen volt. -
L4D1K
őstag
Sziasztok, akinek fenn van a legújabb fw, azokat kérdezem:
PlayonHD mini-m van és az utolsó előtti béta frissítés van fenn nekem, ami nagyon zavar benne hogy két zeneszám/film stb váltása között borzasztóan sokat tököl a gép, olyan 3-4mp is, mintha maga a fájlok olvasása tartana tovább neki, az alap fw ilyen nem volt. A legújabb frissítéssel mi a helyzet, továbbra is szüttyög?
Üdv: L4D1K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)