- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
-
Interceptor
addikt
húha rentgeteg kérdést tettél fel nekem ebből nemsokra tudok választ adni,de a VGA-val kapcsolatban valóban kevesebb a pipe a GT-ben ott csak 20 nem 24 mint a GTX-nél.Az órajel is kisebb.Alaplapok:úgytudom Intel prociknál az Asus a legjobb,AMD-nél a DFI és csak utánna az Asus ha a tuningot nézzük.Hogy menyiért és hol vesztegetik a DFI-ket fogalmam nincs magáról a márkáról sem tudok sokat.A procid a 2500mhz-et alapfeszen vígan bírja,az enyémnél 5 órás prime 95 futtatás után sem jelzett nekem hibát.Léghűtésben állítólag a zalmanok nagyon ott vannak pl ZALMAN CNPS7000B-AlCu
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Ne csináld,épp ma beszéltem másokkal arról hogy sli-s lapot annak érdemes venni aki belepakolja a 2 legütösebb nvidia kareszt.nem érdemes két közepeset belerakni mert akkor már veszel egy nagyobb kategóriásat ugyanazért a pénzért ami sok esetben jobb teljesítményt nyújt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest