- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
joshua7 #8370 üzenetére
Lord Vader:
Ok,nekem annyi elég. Úgy tudom,mivel dual kit 4Gb-ot veszek,a dual channel nem fog menni a már a gépben lévő 2Gb miatt... Ez igaz? ha így van nem járnék jobban ha a csak a 4Gb-ot teszem bele?
joshua7:
utána lefuttattam physx nélkül is,de arról meg nincs képem. Majd hnap nekifutok mégegyszer. Sőt még piszkálom kicsit a GTS-t,hátha befogom Lord Vader eredményét,az övé a legjobb GTS 450-es pontszám ph.listán.
-
odorgg
addikt
válasz
joshua7 #8327 üzenetére
Én is aszt gyanítom, hogy az i7-es hiánya nagyban közrejátszik a -1000-es Gpu score-nál, de szerintem ettől az elavúlt konfigtól azért, ez nemrossz eredmény
Egyébként a volt 4870X2-esem is 1000 GPU pöttyel kapott kevesebbet, a Subaruwrc, i7-el tesztelt, példányánálSajna korlátozottak a lehetőségeim, így azzal dolgozok, ami van
-
Cadal
őstag
válasz
joshua7 #8266 üzenetére
Köszi. Igen tudom, de azt hiszem már így is elég szép eredmény a karitól. Lehet hogy majd később kipróbálom azért...
#8267 cettlee: Köszi.
A proci is durva és a lap is
. A proci Herr z kezei közt akadt fent, két testvérével együtt. A jobbik példány Over kezei közt is megfordult (utólag is grat neki az eredményért). A lap pedig bár alsó kategóriás, de ami a lényeg, hogy a nagytesója (UD5P) pwm részét kapta meg. és azt hiszem ez sokat számít tuningnál.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #7977 üzenetére
Elnézést, de valóban nem olvastam vissza. Nem is feltételeztem, hogy voltak menet közben szabálymódosítások. De mégis jogosnak érzem ezek után, hogy az én eredményem is 1600/3200 RAM/UCLK-val kerüljön fel...
Engem – sajnos – nem ért váratlanul. HWBotra rendszeresen teszek fel eredményeket, és erősebb kari esetén bizony i7 kell alá, az is legalább 4GHz-en, hogy kihajtsa. Itt az alapórajeles teszteknél, főleg AMD-vel, de i7-tel is, nagyon jól látszott a GPU terheltség beesése, mikor a CPU volt kevés. De oda került a 6870, ahova a PH! tesztek is pozicionálták, teljesült a papírforma.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #7909 üzenetére
az nem
ez viszont igen.
HD5770 #2 / sapphire / 1.35v stock cooling
Lord Vader
erre a zafírra még rápróbálok az x16 os slotban is , hátha hoz még valamit
-
-
-
Baco83
tag
válasz
joshua7 #7483 üzenetére
Jaja és gyári hütövel, szerintem be lehetne pirosítani az eredményt
És nem hibázott viszont asszony már nagyon fázott ugyhogy abba kellett hagyni a mókát
A sharder nem nagyon birja tovább de majd ránézek.
Viszont amiről nem esett szó és nagyon büszke vagyok rá az a 2 magos E8400 amivel nagyon sok 4 magost levertemotthoni körülmények között.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #7339 üzenetére
hígulnak el ezek a kártyák sajna, ami nálam volt gtx 285 xxx hátöm látszott rajta a költséghatékonyság, mind a pcb felépítésén / kondik minőségén mind a hűtésen ami jobban hasonlított a 260 as gtx-re , 100%-on egy erősebb lehelettel vetekedett és a masszív fém rész is hiányzott belőle ami a 280-asokon van
mindezt újonnan 80k+ ért elég durva -
TTomax
félisten
válasz
joshua7 #7163 üzenetére
Pillanat az 1.6.0-ban nem látszik fesz emelési lehetőség,de az 1.6.1 már támogatja...éppen töltöm.Akinek eddig GT200 volt annak ez a 460 egy felüdülés lesz... 65 fokos volt eddig Metro 2033 alatt... a vantage 63 fokig tudta melegiten a felsö karit valahogy mindig az a melegebb...gondolom ha nincs sli akkor még ennyire se meleg...nagyon tetszik.165 font volt darabja.
Szerk:
Na fel is telepítettem,igen van fesz emelési lehetőség... -
BraveHeart
tag
válasz
joshua7 #6984 üzenetére
1,3V-nál azért nem adnék többet... vízzel van hűtve a karim, de 1,3V-nál már 60-65°C fölé megy... persze, a gyári akár a 100-at is elérné, de mivel a prockó is a rendszeren van, ami meg így 65-70°C-ra kúszott 4,2-őn is terhelésnél......, így nem nagyon mentem tovább... majd télen!
.. bár, még a lapra lesz 2db blokk, azok lassítják majd az áramlást, esetleg az még pár fokot jelenthet lefelé...
-
subaruwrc
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest