- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Szvsz jó ez a Vantage, mert nem számít neki a procc annyira mint 06-ban és jobban összelehet nézni az eredményeket. Pl megnézem a Q6600-al készült 4850-es eredményt és azt amit én csináltam az 5000+al és csak azt látom, hogy az első kettő tesztnél ahol a grafika megy az fps megeggyezik + hiába tud többet a procid nem adja hozzá a ponthoz, csak amíg a vga bírja. -
butcher eu
senior tag
-
NFree
addikt
Rendben drága barátom igatad van, de én nem írtam olyat hogy , gyorsabbak v szebbek lennének a gamék a physx-el egyedül annyi hogy a fizikát (robbanást ütödést meg ilyen marhaságot) hogy élethűbb legyen segít kiszámolni a cpu nak és ezáltal elvileg amikor szétrepül vmi akk or az ugy is néz ki!
Javítson ki valaki ha tévednék!
Kellemes nap mindenkinek -
helkis
veterán
várom az alapórajeles eredményed..
katt777 - a puszta tény, hogy futuremark nem dx10.1-re fejlesztett, már elég erős nv-háttérszélre utal. nem tudom próbálta-e már valaki ageia karival ezt a progit, lehet csak arrol van szó, hogy mivel nv-megvette őket (már NVIDIA PhysX néven fut) valszeg jobban tudja tehermentesíteni a cpu-t nv-karival a gépben még software-esen is a progi, mint ATi-éknál.. a tesztjeidhez akkor nem a hotfix-es drivert használtad? lehet abban van a probléma amit találtál, vagy most próbáld ki a 8.5-öst..
8.5-el van valakinek már tapasztalata? előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest