Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Üdvözletem! Nem bírtam nézni, hogy az utolsó vagyok a ranglistán, ezért készítettem egy "tesztelős" Vista-t, amiből minden felesleges cuccot kiszedtem, és picit javítottam az eredményeken:
Alapórajeles eredmény: kép ( E2160 1.8ghz, 8600GT 512 MB DDR2 órajel is ugyanaz mint múltkor)Tuning eredmény ( csak egy aprót húztam egyelőre, hogy ne az utlsó helyen cammogjak
) : kép2
Órajelek a képe(ke)n...
előre is -
gergobaby
aktív tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nemtom, amíg ugyanaz a konfig mellett nincs tesztelve a két kártya, nem mondanék rá semmit, ha ígyvan, hát ígyvan, mindenesetre nekem is bőven megteszi... GRID is 1024x768 4x AA minden High 25 fps ( ami itt játszható), 1280-ban emg nemjáccom mert CRT-m van
, sry az OFFért... -
gergobaby
aktív tag
válasz
gergobaby
üzenetére
Nah úgyérzem, nekem ennyi volt egyelőre
hiába a BIOS frissités, akkor is ha ujrainditom a gépem, megáll majd 3-4 mp mulva elindul, tehát nem stabil... pedig csak 250-esre tettem az FSB-t (2250mhz lenne) ... 1 szó mint száz egyelőre marad az az 1111
További szép napot/napokat a fórumozóknak!!! -
gergobaby
aktív tag
Nah megjöttem egy alap eredménnyel, majd megpróbálom húzni a dolgokat, de az előző BIOS-ommal problémás volt a proci ( remélem most jó lesz )...
Point of View 8600GT 512 MB DDR2
2x 1 Gb DDR2 667 mhz CL5 ( következő tesztben majd CL4 fog menni sztem )
E2160 (alapon minden)
1111 -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok ! Normális, hogy mostmár 3-4 perce ezt irja inditásnál: Initalizing GUI, lehet az a gond , hogy installnál nem pipáltam be a Physx gyorsitót? ( elején ki is irja kis error-ba de "továbbmegy" ) Initalizing GUI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Holnap jövök valószínűleg új eredményekkel, + proc tuninggal!
) :
, sry az OFFért...
Viszont az enyémet nem lehet így húzni mint a tied...
hiába a BIOS frissités, akkor is ha ujrainditom a gépem, megáll majd 3-4 mp mulva elindul, tehát nem stabil... pedig csak 250-esre tettem az FSB-t (2250mhz lenne) ... 1 szó mint száz egyelőre marad az az 1111
uff...