- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Fuzilla oldal irta, a linket azóta lelötték
Talán nem véletlenül...csak jelzem: itt a PH!-n elég gáz arra az oldalra hivatkozni...A 177.39 ill 177.41 engedi csak ha jól tudom a geforce fizikát, azért okolták a drivereket.
Nem jól tudod. Mi lenne, ha az ilyen esetekben (amikor "ha jól tudom", "szerintem" kezdetű mondatokat akarsz leírni) kicsit olvasgatnál a post előtt... -
deicide
veterán
szerintem nem igy van, ugyanis a Vantage meg van irva, úgy ahogy, a prociteszt elvégez bizonyos előre letárolt műveleteket, azonban mivel van benne physx támogatás, ezért a prociteszt a physx kártya számitási kapcitását is tudja használni, hogya pedig az nvidia driver emulál egy physx kártyát, akkor ugyanúgy besegit a proci által végzendő számitásokba, mint az, de ez nem azt jelenti, hogy 3d-s gyorsitás folyik, hanem hogy a letárolt utasitásokat a VGA hajtja végre.
-
gombcomp
senior tag
Jól szóltál!
Én úgy láttam hogy a CAT 8.6 (Drivers Version: 8.501.0.0 - Catalyst 08.6) FM Approved
tehát "valósnak" kezelik Futuremark-ék.
Az NVIDIA megint belekeveredik valami hack gyanús dologba,szerinem 1-2 élesbevetés
pl. játék bench eldöntheti a dolgot,mert mindenre nem lehet egy "csodadrivert "kihegyezni. -
TazLeacher
nagyúr
Ezt már én is kérdeztem, de úgy vagyok vele, hogy 14$-ért (kb. 2300 Ft) nem fogok szórakozni. Egyszer kell megvenni, az meg kitart 3 évig.
Ja, aki megvásárolta (hátha vannak többen is.):
Ugyan ezt a Trialt kell letölteni, csak más a kód, vagy ez valami extra. Hogy működik a vásárlás? Csak azér érdekelne, mert én veszem, de nem én fizetem. Ez számít-e?
-
donsergiooo
senior tag
-
TazLeacher
nagyúr
Tételezzük fel, hogy "reális" lesz, és a nagy jövendőmondások beigazolódanak, és az ATI karik sz@rrá verik az összes NV-t. Jönnek majd az eredmények, hogy egy 3870 elkeni a 9800GTX száját.
Atisok verhetik a mellüket, hogy mennyire király a karijuk. Reális lesz? Tényleg jobb a játékokban a 3870, mint a 9800GTX? Nem.
Tehát rohadtul mind1, hogy pénzelve lesz, vagy nem. Az lenne már végre a lényeg, hogy reálsi képet adjon, 2 kártyát össze lehessen hasonlítani a pontszám alapján.
Amíg a játékok jobban futnak NV karikon, addig szerintem nem gond, ha a 3DMark is jobban fut az NV karikon. Így reálisabb. Ebben az esetben pedig nem érdekelnek a miértek. Tök mindegy, hogy azért mert....az tény, hogy jobban mennek a játékok, és több pontot oszt. Akkor miért számít, hogy ki pénzeli?
-
Komplikato
veterán
Más oldalon a hírek topikba linkelte valaki, hogy NEM most fog megjelenni a Vantage. Egész konkrétan a progi kész van, és valakik meg is kapják, de azok nem mi leszünk. Valószinüleg újságírók vagy ilyes valakik. Ebből nem derül ki, hogy mennyit kell rá várni? 1-2 nap? 1-2 hét? 1 hónap? De megjelenés elött általában pár nappal fizetős oldalakon már fent szokott lenni az ilyesmi, és ez még nincs fent.
-
Superman
nagyúr
A probléma megint az, hogy bármelyik csapat tud olyan programot írni, ami egy csúcshardveren is 5-6fps-t produkál. Lásd anno a Deus Ex: Invisible war játékot, amit nem átallottak konzolos ini fájlokkal kiadni és abban kellett turkálni, hogy játszhatóvá tegye az ember. Vagy most a Crysis. Ellenpélda: Bioshock.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Társasjáték topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest