- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
04ahgy #13850 üzenetére
Nem telepítés közben, hanem már indítottam a tesztet, s akkor, amikor mostanában hibaüzenetet dob ki, akkor először csak simán beállt a kép, vagyis lefagyni nem fagyott le, de a program beállt.
Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy csak ennek a registryét töröljem?A chkdsk-t kipróbáltam, de azt írta a végén, hogy a Windows nem talált hibát.
-
-
AssAssynn
addikt
-
-
Tomi 16
őstag
válasz
04ahgy #13762 üzenetére
ujj drivert dobtam fel így többet kaptam
Itt az eredményem:SLI 280GTXOC/Super OC
-
jones965
Modder
válasz
04ahgy #13674 üzenetére
Az igaz, hogy többkártyás rendszereknél a cpu score visszaesik, de nem ennyire mint nála. Amennyiben a cpu-z a valós feszültségek mutatja, az elégnek kell lennie az 5 ghz-hez. Én a VTT alacsony értékére tippelek.
Amit még most néztem meg, bár lehet hogy sokat nem számít, a memória időzítések. A tRFC mehetne le 130-ra, a CR pedig 1T-re. Persze a megfelelő feszültségek mellett.
-
N_A_S
veterán
válasz
04ahgy #13631 üzenetére
elfogadtam
remélem nincs egy biztonsági p24K-s eredményed. én is belinkeltem a végleset a múltkor pedig volt egy ilyenem is
-
N_A_S
veterán
válasz
04ahgy #13583 üzenetére
khm... a sokat butáskodtam kicsit erős szerintem, sőt volt az utóbbi napokban olyan eset ahol te tévedtél, de kiegyezhetünk a döntetlenbe
Az első helyet csak azért bátorkodtam megjegyezni, mert akkora volt abban a pillanatban az öröm.. meg sokat melóztam azzal a kártyával mire lefutott a teszt. (Haverok is mostanában péknek szoktak csúfolni
)
Béke
-
Csorosz
aktív tag
válasz
04ahgy #13530 üzenetére
Bizony, nem gondoltam volna hogy ezek a GigaByte által tervezett UltraDurable karik ennyire ott vannak. Marketing szagúnak tűnt a körités a 2oz -s rézrétegről, meg a faxa komponensekről. Aztán tessék, ez a 3. 5770-em, a többi BBA-s volt, és meg sem közelitették ennek a teljesitményét. Azt hiszem hosszútávon maradok a Gigánál...
-
Csorosz
aktív tag
válasz
04ahgy #13525 üzenetére
Nekem is van egy.
12346 pont P
Ennyi telt ki tőlem tovább már nem tudom stabilra rángatni, szerintem nem olyan rossz ez egy 5770-től.
Az viszont borzalmas, hogy szinte minden felesleges taszkot ki kellet killeljek a win7-ben, a Vantage lefutásához.
Hihetetlen háklis tesztprogi... -
-
pakai93
csendes tag
válasz
04ahgy #13331 üzenetére
Jó rendben, elnézést kérek.
De azért sértegetni nem kell, szerintem én sem tettem ilyet!
Csak volt egy kérdésem, és ennyi. Értek a szóból, csak el szerettem volna mondani az én nézőpontomat, történetesen én is üzemeltetek egy Vantage listát egy másik oldalon.
Gondoltam itt úgyis értelmes emberek vannak akikkel meg lehet beszélni a dolgokat anélkül, hogy egyből le lennék szólva..
...én kérdek elnézést!Off vége!
-
N_A_S
veterán
válasz
04ahgy #13289 üzenetére
Minden linkelt eredményed tweakeletlen, csicsával teleszórt, mindennapos rendszeren készült. Érdekes.
Ez nem igaz, helkis 9600GT eredményét nézd - tudom erre meg az lesz a válasz hogy az nem 8800... viszont ez is linkelve volt.
HWBOT első 10 eredmény 8800GTS 640MB VGA-val mást mutat, hétnél nagyobb a GT1, 3-nál alig kisebb (sokkal kisebb eltéréssel, mint az általad linkelt 4 közül 3 esetén van).
Viszont ha már az első 20-at nézed akkor 12/8 arányban a GT1 alacsonyabb
Mindenesetre tény, hogy HD2900 és GeF 8800 (G80) széria esetén nem egyöntetűen magasabb a GT1, de így is az esetek nagy részében.
Ha tovább néznénk, valószínű hogy az arány csak nőne, vagyis az esetek nagy többségére nem, itt nem igaz. Másrészt meg a hwboton is vannak bugrunos eredmények szerintem bőven.
-
helkis
veterán
válasz
04ahgy #13280 üzenetére
Próbáltam és nem volt bug, normális eredményeket adott.
én ezekre a hasonlító eredményekre gondoltam a ph-s listából: [link], [link]
megfejtést várnék..Nomármost neked csak GT1 van helyén az órajeledhez képest, GT1 nagyon nem.
öné a tanu! nincs több kérdésem..ahogy mondottam volt, maga a jelenség SLI-ben jött elő és csak P55-ös környezetben (a jelenség már alapon előjött amint SLI-ben mentek a kártyák, külön-külön hibátlanok voltak és ilyen hibák sem jöttek elő.), lehet az nf200 miatt nem tudom, ezért említettem meg hogy volt olyan a lapon, tudom hogy x58-on ilyen nincs, ezért is nyargaltam át..
mire r3e-m lett, már az 580-asom volt, így nem tudom hogy viselkedett volna az sli, azzal a setup-al.. (persze előtte utánaolvastam, hogy x58-as gtx460SLI-nél van-e ilyesmi, de senkinek nem volt gondja..)én teljesen nyitott vagyok mindenre, engem is érdekel az igazság!
de az igazság elég képlékeny dolog, mint tudjuk, egyrészt lehet hogy mindkettőnknek igaza van! másfelől meg a döntés soha sem tud obijektív lenni szvsz. észérvekkel tényekkel meggyőzhető vagyok, ha reprodukálható a hiba, és a jó eredmény egyben, elfogadom..vagy van ugye a "beadja" faktor is..
nyilván egyszerűbb egyrészt a többségi számokból kiindulva azt állítani hogy "bugrun"-on ment a dolog, de mint tudjuk, vannak itt olyan anomáliák is, pl ha 10db komplett gépet összeraksz ugyanazokból a cuccokból, akkor az egyiknek úgyis lesz valamilyen baja, holott nem lehetne.. mégsincs rá megfelelő magyarázat.. pedig a jelenség létezik. -
helkis
veterán
válasz
04ahgy #13273 üzenetére
ez még mindig tüske nálad?
én ott tartok, hogy korábban kitárgyaltuk, hogy a 260.63, 260.99-es driverek okozzák ezt az anomáliát, ahogy a listán szereplő hasonló eredményekből is kiderül, azokkal az eredményekkel órajelben is pariban van az eredményem szvsz..
nem próbáltad le azóta a 260.99-essel meg egy 460gtx-el?
vagy pont ezért írod mert lepróbáltad és ugyanezt kaptad, és mindig bugzott?konkrétan arra az eredményre nem emlékszem, de gtx460SLI-nél p55+nf200-mellett vantage-ben tényleg voltak ilyen anomáliák, ezért is adtam túl a giga p55a-ud7-esemen és mentem x58-ra, illetve gtx580-ra
később driverből javították, úgy tudom.. -
N_A_S
veterán
válasz
04ahgy #13273 üzenetére
Látom Gyurka bá' driveres trükkjét nem tudtad kihagyni...
Efelett meg át is siklottam: nos igen kipróbáltam, de érdemben nem hozott semmit (nem ettől lett több a pont Gyurka bá!). Ahogy azt bizonyára láttad ezen kívül még pár dolog bejátszott, mondhatni a lehetőségekhez képest mindent bevettem.A hsz-hoz még annyit fűznék hogy szerintem ismerjük egymást annyira és vagyunk olyan viszonyba hogy ez a kis ejnye-bejnye jöhetett volna pü-ben!
-
N_A_S
veterán
válasz
04ahgy #13273 üzenetére
Szerintem az a bug nálad ugyúgy bejátszott, mivel ha megnézzük az eredményeket akkor a GT1 ált. alacsonyabb mint a GT2, vagy közel azonos, na most nálad:
GT1 20.02
GT2 18.80Szóval én is szeretném a fairplayt, az viszont nem amikor valaki bort iszik és vizet prédikál! Az meg hogy mi marad a listán meg mi nem nehogy már attól függjön hogy ki kinek a cimborája!
Játssz tisztességesen, ha már nem hitted el, hogy voltmoddal szinte sehogy nem skálázódik az a VGA
Ez a végén valami vicc? Vagy ezt komolyan gondoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest