Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
34085 mégeszer.
Köszi Helkis -
Johni5
őstag
-
gombcomp
senior tag
válasz
Crossfit007
üzenetére
Miért hová sietsz?
Lejár a határidő??? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Crossfit007
üzenetére
Minél türelmesebb az ember, annál hamarabb kerül bele.

Félretéve a tréfát: akkor, amikor van ideje Joshua-nak frissíteni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Crossfit007
üzenetére
Ez maga a tökély.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crossfit007
senior tag
-
gombcomp
senior tag
válasz
Crossfit007
üzenetére
És hol van???
-
gombcomp
senior tag
válasz
Crossfit007
üzenetére
És a többi ....?
Van még néhány "apróság" aminek rajta kelll lenni a képrnyőmentésen.
-
Crossfit007
senior tag
Gondolom ezzel már bekerülhetek a listára:
-
almos94
aktív tag

remélem a felkerülhetek a listára, nemsokára jelentkezek egy GTS450 eredménnyel is

-
Cybertrone
veterán
válasz
04ahgy
üzenetére
DEOEC pontosabban...(itt melózom, ezért is tudom ezeket, mi szállítjuk
)
(Debreceni Egyetem Országos Egézségügyi Centrum) Van minden, és az atommagkutató is oda tartozik, bár nem olyan szorosan! És valóban kutatási célokra használják a nitrogént, pontosabban tartósításra, hűtők táplálására stb stb stb!

-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem is tudtam, hogy klinikákon is kutatnak atommagot, folyékony nitrogénnel. Klinikákon nem a spermát fagyasztják vele?

Az a Debreceni Egyetem lesz szerintem, ahol az atommagkutatás folyik...
HGyu
-
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez az írás becsitibinek ment... csak benéztem

-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
265ft+áfa
Legalábbis a debreceni klinika atommagkutató részének a töltőállomásánál 
Nem a megvétele a drága, ha nem a tárolása
Egy 25l-es tároló kb 300k, bár ezek klinikai adatok, lehet magán embernek olcsóbb! A legnagyobb amit eddig töltettünk, és szállítottunk az egy 350l-es tartály volt... közel 4misit kóstált
Azt mondta az arc hogy havi szinten mililitereket párolog az anyag belőle, megfelelő tárolás mellet!
Egyéb kérdés?
Magánember egy dupla falú termoszban veheti a cuccost, csak abból picit masszívabban párolog!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Az én hozzászólásomra válaszoltál, így joggal érthettem magamra az írottakat. Ráadásul egy HD7XXX szériás VGA-m sincs - még.

A négy GPU pot hiányát pedig arra írtam, hogy még extrém tuningos - hazai - összefogással sem lenne megvalósítható a 4-way CrossfireX LN2 teszt.HGyu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
04ahgy
üzenetére
A kérdés nem személy szerint hozzád irányult, hanem úgy áltatlánosságban.
130ezres VGA-t vesznek egyesek, ahhoz képest a pot már nem olyan nagy tétel (főleg annak, akinek 3db ilyen VGA-ja van).
Nem volt szándékomban beléd kötni!
Félreérthetően fogalmaztam, de ott volt a smiley a végén. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Uraim valaki űbereli majd ezt innen?

KaYaK
Szép eredmény...
-
Crossfit007
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Na igen.

-
Speed®
titán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Na ja..de 7végén én is szíjjeltépem a gépet és talán meglesz a..25k ;p
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Crossfit007
üzenetére
Te sem szégyenkezhetsz.

-
Crossfit007
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez iszonyat brutál.

-
Crossfit007
senior tag
-
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2015re ezt tudják majd az ARM tabletek is ;p
Egyébként úgy tűnik az Ivy nem olyan jó tuningban..legalábbis azt hittem, láthatunk majd 6GHzes példányokat, de eddig semmi ilyesmi. Más kérdés, hogy épeszű felhasználónak már 4GHzen is mindenre elég lesz.
A 7970 QCF skálázódása azért nem az igazi FHDban..4k illene mellé..Mindenesetre elég kemény eredmény..fel van adva a lecke Kepleréknek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Meg van az irány!

-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Eddig sikerült eljutnom egy sima Corsair H100 vízhűtő+i7 3960X (+erkélyajtó -2fok) és egy Hd 6970 társaságában ami alap feszen járt... Igazából nem listára szánom csak ha már egyszer megvan akkor megosztom.
A prcviból azért sikerült egy elég combos darabot kifognom...Íme:[link]
Valid:[link]
Szép estét mindenkinek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Crossfit007
üzenetére
Durva lesz, hogy ezt hozza 2db 7970 CrossfireX-ben. (alap frekin)
Szerk: 7990 egy kicsit alatta lesz a korlátozás miatt. Majd márciusban kiderül.
-
Crossfit007
senior tag
Hát akkor nyissuk az új évet egy jó pontszámmal.

[HD 6990 @ 900/5000MHz alapfeszen, kapcsoló átkapcsolása nélkül! ( 1120mV )]
-
Henker2
addikt

Boldog 2012-es Évet Minden Kedves Fórumtársamnak!
-
Henker2
addikt
Szeretnék, egy új tuning Vantage eredményt publikálni amit szeretnék, ha felkerülne a listára
Alaplap: ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP
Processzor: Intel® Core™2 Quad Q9550 2830MHz@4000MHz Yorkfield-E0
VGA: ASUS GTX560 Ti DirectCUII 830/4008@1000/4800
Memória: 4 GB (2*2GB 1600MHz 7-7-7-20 1.65V) Corsair Dominator GT DDR3
19127 pontKöszönettel:
Henker2
-
Speed®
titán
Kérnék szépen egy frissítést, nem biztos, hogy lesz időm bepakolni a Sandy alá a karit..pedig meglenne a 21k..holnap meló után talán

-
helkis
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
procifoglalatot kukkantsd meg, minden láb megfelelő-e, illetve a ramokat vedd vissza 800CL5-ről FSB1:1-re tehát 533CL5-re.. esetleg menet közben tartsd nyomva a déli hidat..
(így egyébként ellenőrizheted, hogy mennyire melegszik, nem elképzelhetetlen egy chipserzárlat sem..)ha adat-olvasáskor hal le, az lehet badsectortól is, dobj fel egy hdsentinelt, és nézd meg a hdd-ket milyen állapotuk van.. (ha hibátlanok, akkor még lehet filerendszer hiba "chkdsk c: /f /r")
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Hát mivel már mindent kicseréltem ezért erre 4 nap után én is rájöttem.
Érdekes, hogy a többi 3d mark szépen megy. -
válasz
helkis
üzenetére
Minden alapon is fagyást eredményez. Táp nem lehet mert volt másik a gépben azzal is fagyott. A vantage az első teszt alatt fagy főleg. Eleinte elindult még majd menet közben megállt amikor a csaj leugrik, vagy ahol kedve tartotta. Utána már a töltés legvégén fagyott Loading: --------- üres volt mellette nem töltött semmit. Aztán egy időben az első teszt lement manjd a második dobott hibaüzit, cache mappára hivatkozva, nem fér hozzá vagy mi. Aztán itt meg is álltak a tünetek. vagy hibát dob első vagy második tesztre attól függ kihagyom e az elsőt, vagy fekete kép fogad. Ekkor csak a reset segít. A crysis 2 meg pár perc alatt fogy ki, elmegy a kép, reset. De van itt még valami mert néha kékhalálozik a gép boot alatt.
-
helkis
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
vegyél vissza mindent alapra, és úgy nézd meg a gépedet, ha alapon jó, akkor beállítás (ram-fsb) vagy kompatibilítási gond lesz, vagy táp..
(egy 580gtx-nek illik egy a 12v-os ágon 40A-t tudó tápot alárakni..)a vantage egyébként mely részén hal be?
+érdekelne, hogy mi mennyi feszt kap.. -
-
Üdv! Kérdésem lenne hozzátok! A problémám leírása hosszú unalmas. A lényeg: Kaptam (garis csere 570-ről) egy Giga GTX580OC-t, mondom megnézem mit tud. A gond ott kezdődött, hogy a vatnage fagy, a cryisis 2 fagy, többi dolog megy, itt a többi markot értem. Azt hittem VGA,de se 8800Ultra se a 8400GS nem hozott megváltást, a hiba maradt, 2 féle ram sem hozott megoldást, sem új táp, sem új cpu, sem pedigaz SSD csere HDDre, OS-t vagy 5x tettem már fel több félét több módszerrel, szünetmentest kikerültem stb.......... Nektek adott ilyen hibaüzit valaha a gép? [link] - ez azon ritka esetek egyike amikor kilép töltés végén és nem pedig a fekete kép fogad. Jelenleg az alaplap az egyetlen amit nem cseréltem ki! 580 titi jó azt betettem másik gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lejár a határidő???
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Érdekes, hogy a többi 3d mark szépen megy.