- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri7619
tag
Köszönöm a válaszodat!
Nem teljesen hiányzik az angol nyelv ismerete, de alapozni nem mernék rá. Végül is, már használtam pár évig a 3Ds max-et, tehát annyira mélyen sem kell kezdeni az alapokat, mint aki most találkozik vele először...
Pár perces render alatt azt értettem... hogy amit akkor a gépemmel, egy 133mhz-es Pentiummal 2 napig számoltattam, azt most lehet hogy az i7-es proci egy perc alatt megoldaná, ráadásul mental ray-ben
Ami nekem teljesen idegen, az a mental ray..... de mivel az a max 6-ba tették be először, így a 3D max 7-es magyar könyveb biztos elmagyarázzák...
4ezer ft a könyv, ennyit megér ha a kezelő felületek neve azóta nemigen változott... tehát a menük elhelyezkedését és funkcióját részben megtalálom, ami a hetesben megvoltak. Ami az újítást érinti, megpróbálok majd a yotube- on kiokosodni, viszont említettem, hogy nem profi szinten szeretnék dolgozni vele. Sajnos a tanfolyamok árát láttam... ezért is hoztam fel a témát itt..
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest