Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri7619
tag
Köszönöm a válaszodat!
Nem teljesen hiányzik az angol nyelv ismerete, de alapozni nem mernék rá. Végül is, már használtam pár évig a 3Ds max-et, tehát annyira mélyen sem kell kezdeni az alapokat, mint aki most találkozik vele először...
Pár perces render alatt azt értettem... hogy amit akkor a gépemmel, egy 133mhz-es Pentiummal 2 napig számoltattam, azt most lehet hogy az i7-es proci egy perc alatt megoldaná, ráadásul mental ray-ben
Ami nekem teljesen idegen, az a mental ray..... de mivel az a max 6-ba tették be először, így a 3D max 7-es magyar könyveb biztos elmagyarázzák...
4ezer ft a könyv, ennyit megér ha a kezelő felületek neve azóta nemigen változott... tehát a menük elhelyezkedését és funkcióját részben megtalálom, ami a hetesben megvoltak. Ami az újítást érinti, megpróbálok majd a yotube- on kiokosodni, viszont említettem, hogy nem profi szinten szeretnék dolgozni vele. Sajnos a tanfolyamok árát láttam... ezért is hoztam fel a témát itt..[ Szerkesztve ]
-
Feri7619
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Régebben, nagyjából 17évvel ezelőtt használtam a 3D max 4 progit. Az Aurum Bocca 3D studio max könyvéből tanulgattam, de az a könyv már nincs meg, és a MAX is sokat fejlődött azóta.
Angolul nem nagyon tudok.
2 könyvet találtam. Van esetleg újabb kiadású magyar könyv ezeknél?Ezt:
http://www.molybolt.hu/index.php?BODY=Bookinfo&OP=details&ID=64925&VISIT=1&sz=kelly-l-murdock&t=3ds-max-7-biblia-i-iiTermészetesen a fenti link egyben működik...
És ezt: http://www.kiskapu.hu/konyvek/3ds-max-7/
Ezeket a könyveket a 3Ds max 2016-ban használni tudnám? Vagy egy csomó olyan pontba ütköznék, ami a könyvben megvan, de a progiban már teljesen máshol és máshogy, más néven és fejlettebb verzióban, vagyis lehet használhatatlan lenne a könyv?
Még ha nem is teljesen az alapoktól ,de előröl kell kezdenem a tanulást. Nem profi szintig szeretnék eljutni, de egy középszintet szívesen megcéloznék. pl. oldsmobil, űrhajó, autók, tankok, lakások, esős jelenet, víz stb... modellezni, karaktereket viszont kevésbé szeretnék. Most már van gép is hozzá17 éve még órákba telt egy kép render, persze attól függ mit kellett kiszámítania. A leghosszabb renderem egyetlen képen, 2 nap volt
Most lehet eltartana pár percig az i7-es procival.
A tanácsotokat kérném!
Van esetleg újabb kiadású magyar könyv? Használható az általam belinkelt könyvek a 3ds max 2016-ban? Utána pedig Yotube oktatókra gondoltam....
Szerintetek? A tanácsotokat kérném! Olyan tanácsot, ami előrevisz. Segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!