Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
válasz
szabog4
üzenetére
Én személy szerint vizuális típus vagyok (ezt általában azokra mondják, akik hülyék az olvasáshoz, csak így jobban hangzik
), értem ez alatt, hogy sokkal jobban tudok tanulni valamilyen video tutorialból, mint könyvből. Könyvből csak akkor tanulok, ha valami kivételes helyzet van, például az adott tananyag nem érhető el máshogyan.Mindenesetre az tény, hogy ez a dolog angol tudás nélkül nem igazán megy, de legalábbis rettenetesen nehézkessé válik.
Az említett (magyar) Biblia megvásárlásának egyébként legfőképpen az elavultsága miatt nincs értelme, mivel aki ilyesmire adja a fejét, az általában tisztában van azzal, hogy kell az angol nyelv. Valószínűleg a magyar kiadó is rájött erre, gondolom nem vitték túlzottan a népek, ezért is nem jelent meg belőle újabb, frissebb változat. Valahol egyébként nekem is megvan a két kötet itthon, valamikor, hosszú évekkel ezelőtt megvettem én is, hát, nem lett agyon olvasva, az biztos, egyébként is, ahogy írtam is, sokkal inkább egy lexikon, mint tananyag, kb. ugyanezt megtalálod a help-jében is, aktualizálva, angolul.Angol könyvekből vannak jók, de mivel tényleg annyira jól felépített tutorialok vannak, korábban lett már említve pár cég (Lynda, Gnomon, CGWorkshop, Viscorbel, stb, stb, tudni kéne, hogy mit akarsz csinálni),teljes lelki nyugalommal el lehet indulni a dologgal tutorialokból. Természetesen nem árt a dologhoz elméleti alapozás sem, miként viselkednek a fények, fotonok, különféle materialok, stb, de ilyesmiből is van gazdagon oktatóanyag. Tényleg csak az elszántság, szabadidő és kitartás szab határt a dolognak, attól nem kell tartani, hogy tananyagot nem találsz.
Mesélj inkább arról, hogy kb. milyen szinten állsz, illetve mik a terveid a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- AMD FX
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL 5050 MT CORE i5 7600 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), értem ez alatt, hogy sokkal jobban tudok tanulni valamilyen video tutorialból, mint könyvből. Könyvből csak akkor tanulok, ha valami kivételes helyzet van, például az adott tananyag nem érhető el máshogyan.