Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo86
csendes tag
Köszönöm a gyors valaszt
vegre sikerült a tükör
A HDRI imageröl lenne majd meg kerdesem igazabol most csak egy nagy kavarodas van az agyamban pedig rengeteg videot stb.megneztem ezzel kapcsolatban meg teascsesze rendereket is csinaltam de mar kicsit regebben.Szoval a 1.vilagitas beallitasnal az 2.rendering menü/environmentnel a 3 rendering/render set up /enviromentnel meg a 4.material editornal is van hdri map opcio es ezek milyen összefüggesbe vannak egymassal? Marmint gondolom attol is függ minek a renderjet csinaljuk es minek szeretnenk hogy a hdrinak a reflekcioja legyen,de ha valaki tudna erröl a temarol irni vagy valami videot ajanlani azt megköszönnem 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vegre sikerült a tükör
A HDRI imageröl lenne majd meg kerdesem igazabol most csak egy nagy kavarodas van az agyamban pedig rengeteg videot stb.megneztem ezzel kapcsolatban meg teascsesze rendereket is csinaltam de mar kicsit regebben.Szoval a 1.vilagitas beallitasnal az 2.rendering menü/environmentnel a 3 rendering/render set up /enviromentnel meg a 4.material editornal is van hdri map opcio es ezek milyen összefüggesbe vannak egymassal? Marmint gondolom attol is függ minek a renderjet csinaljuk es minek szeretnenk hogy a hdrinak a reflekcioja legyen,de ha valaki tudna erröl a temarol irni vagy valami videot ajanlani azt megköszönnem